Страница 8 от 30 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 446
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на Blu-Ray & DVD player,recorder / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за избор на Blu-Ray Disk - DVD player - 2009

ами аз съм си харесал panasonic bd60, но цената му тук е доста... оптимистична
    не бързам и да купувам, защото от предлаганите в момента дискове бих си купил най-много 2-3, а mkv-тата си ги прекарвам през компютъра. иначе дисковете паднаха до към 35-40 лева, а от утре в метро ще има някаква промоция за по 30 лева... ще трябва да ходя да ги разгледам

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За Panasonic DMP-BD60 съм съгласен . Модела не е лош и цената е добра , но в Германия - http://www.idealo.de/preisvergleich/...panasonic.html !А тук искат "скромните" 679 лв.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Чудя се дали някой знае , дали този модел блу-рей плеър Филипс BDP-7500 се е появил в България и на каква цена ? Иначе от Германия идва за около 420лева !

5. Member
    Тук е от
    Jun 2009

...хм, този пък взе да губи картина ... звука върви, картина няма при това на различни източници
    Гледам има нов фирмуер, днес ще му го бутна, дано се оправи ... че ми е неудобно да го сменям пак!

6. Тук е от
    Nov 2009

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061448 - това струва ли си или по добре да подавам сигнал от pc-то и да изкарвам звук от система за 500-600 лв.?

7. Member
    Тук е от
    Jun 2009

... хм, оказа се HDMI-кабела ... некво уж добро китайско позлатено г**** ... опаковка, ала-бала и не отказва веднага, та да можеш да го върнеш, а понякое време, когато той реши ... не мога да го върна, ама все пак добре, че е той ... а не плеера, утре ще ида да си купя марков кабел, макар че сега ми джитка един от найлонов плик, неизвестен

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Почти всички кабели са правени в Китай / и маркови и немаркови/ ,но и от тях има ментета.Аз ползвам кабели на AC Ryan и Manhattan /китайски са / от около 6 месеца и съм нямал проблеми с тях и са на добра цена , щото не съм убеден , че кабел от 100 лв.метъра е много по-добър от тези .

10. Member
    Тук е от
    Jun 2009

... тази тема си е само наша, кво пък ще си я бутаме ... аз ползвам Bandbridge, че ми е близо маркета, ама бях взел 1 метър за 35 лв., който после след пренареждането ми дойде къс ... и ми се досвидяха стотинките та взех нещо си 2.5 м. в хубава опаковка за към 25 лв., позлатено ала-бала .... сега съм вързал от другия плеер кабела, който не беше нищо особенно, но си бачка добре
    ... мисля си, понеже ми вървят три кабела HDMI им наслагах онези феро-магнити дето вървят с телевизора за избягване на смущения, дали не сбърках

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Няма как да имаш смущение на цифров кабел.

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Единия от моите кабели е с феромагнити , но си работи като другите два , които са без такива магнити т.е. няма никаква разлика в качеството на сигнала .

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Тези феромагнити имат смисъл на аналоговите кабели -скарт,компонент,D-sub.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Тези феромагнити имат смисъл на аналоговите кабели -скарт,компонент,D-sub.
    ... гледам в ръководството са ги турили на HDMI-те, цели четири парчета са, аз съм турил и на трите HDMI-а .... близо до телевизора !
    ... упс, моя грешка, сега гледам - двата са за захранващия кабел в двата края, един за LAN-а и един на HDMI-а ... трябва да ги преместя

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    ... гледам в ръководството са ги турили на HDMI-те, цели четири парчета са, аз съм турил и на трите HDMI-а .... близо до телевизора !
    ... упс, моя грешка, сега гледам - двата са за захранващия кабел в двата края, един за LAN-а и един на HDMI-а ... трябва да ги преместя
    Tочно така трябва да са.Обикновенно са само за захранващият но при теб са се престарали.При течнокристалните на Панасоник има монтирани вътре в корпуса на самия тв където влиза захранващият кабел преди платката.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2009

... махнах ферита от неработещото HDMI и го метнах на захранването ... имам чувството, че омаза картината на кабелната, но поне не ми заключва каналите при бързо превключване

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

На HDMI не ти трябва,можеш да го сложиш на кабелната и на захранването горе и долу.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 30 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 16-11-12, 14:34
  2. Помощ при избор на bluray player с тонколони
    От tttsetso във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 1
    Последно: 08-06-12, 00:45
  3. Помощ при избор на DVD Recorder
    От mitak_94 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 30-12-11, 22:25
  4. Помощ за избор на DVD Player-MP4, WMV и mkv.-H264 кодек.
    От ac28 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 02-03-09, 17:57
  5. Помощ при избор на DVD player
    От maddog3 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 02-05-07, 01:32

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе