Мисля да си докарам Sony PS3 от USА по простата причина, че са доста по евтини от тук ... въпросът ми е дали може да имам някакъв проблем освен със захранването което е 110V ?
Мисля да си докарам Sony PS3 от USА по простата причина, че са доста по евтини от тук ... въпросът ми е дали може да имам някакъв проблем освен със захранването което е 110V ?
Най-вероятно не /освен захранването ,но и там не съм сигурен дали не е универсално/ ако го ползваш с HDMI. Имам 1-2 игри ,които са американски версии и няма проблем.Вече ,ако решиш да купуваш или сваляш някакво DLC за игра от САЩ ,ще трябва да е от техния стор ,просто гледаш кода на играта да отговаря на кода на DLC-то (в долния край отстрани на кутийката BLES, BLUS,BCES + 5-цифрен код).
Мерси за отгвора, общо взето ме интересуваше дали може да имам проблем с пускането на DVD-та или игри които съм си купил от BG и дали няма някаква разлика в системите на PS3 от USА и от Европа ... :rolleyes:
За DVD-та най-вероятно няма да става ,те са регионално кодирани ,но за игрите и Blu-ray дисковете няма проблеми.
Значи всепак ще имам проблеми с DVD-тата... което не ме притеснява много за DVD-та ще си ползвам домашното кино, но поне сигурно ли е че ще мога да ползвам другите му функции като Blu-ray, игри и т.н. ?Първоначално публикувано от svetlio1
Да не казвам 100% ,но 99,99% -да.