Дайте малко по сериозно по темата.
https://github.com/CSSEGISandData/COVID-19
В продължение на вчерашният ми пост
Колко от вас прочетоха внимателно тази статия?
Висш служител на китайското външно министерство всъщност обвини САЩ в разпространението на коронавируса, като указва, че част от смъртността от грип в САЩ, е всъщност укрита смъртност от коронавирус.
https://twitter.com/zlj517
Трябва да се отбележи, че Лиджен Чжао е назначен на тази длъжност в разгара на коронавирусната епидемия.Някои смъртни случаи от грип всъщност са били заразени с COVID-19, заяви Робърт Редфийлд от американския CDC по време на изслушване в Камарата.
САЩ съобщават за 34 милиона случая на грип и 20 000 смъртни случая. Моля, кажете ми колко от тях са свързани с COVID-19?
Директорът на американския Център за контрол на заболяванията ще бъде ли арестуван?
Кога се появи "пациент нула" в САЩ ?
Как се казва болницата?
Възможно e американските военнида са довели епидемията в Ухан.
Америка трябва да е прозрачна!
Да направи публично достъпни данните!
САЩ ни дължат обяснение!
) Прес-секретар и заместник генерален директор на информационния отдел на Министерството на външните работи на Китайската народна република Чжао Лиджен
Споменатото видео с изявленията на Redfield https://twitter.com/zlj517/status/1238114622684585984 , където той всъщност признава, че някои посмъртни анализи на мъртвите, уж от грип, дават положителен резултат за коронавирус.
Ако това е така, тогава нашата епидемия изобщо не е китайска, тъй като епидемията от грип с висока смъртност, бушуваща в САЩ, започна по-рано от огнището на Ухан и тук въпросът е кога коронавирусът се появи в САЩ.
Съвсем ясно е, че Министерството на външните работи на Китай разумно се възползва от тези признания на Редфилд.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-20 в 12:11.
Ти го дай малко по-сериозно.
Всичкото което пишеш са съмнения, а не доказателства.
Като излязат наяве доказателствата, тогава ще го коментираме.
Сега са съмнения от тип ЕЖПК
MitkoS
Виж си постовете и ги сравни с моите и пак ми говори за слухове.....като налудничавото писмо, което публикува! Мисли преди да публикуваш подобни глупости!
Когато стартирах темата, исках бъде нещо сериозно, а не бабини приказки...
Опитай да вложиш малко мислене при четенето на горният ми пост...току виж нещо ти светнало.
Епидемията от "грип" в САЩ избухна в краят на Октомври.
От своя страна вестникът South China Morning Post предположи, че става дума за американски войници и офицери, посетили Ухан сред участниците и гостите на Световните летни военни игри, които се провеждаха от 18 до 27 октомври 2019 г.
Първият случай на коронавирусна инфекция в Китай е регистриран на 17 ноември 2019 г. при 55-годишен жител на Хубей.
https://informationisbeautiful.net/v...phic-datapack/
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=515684451
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-20 в 22:51.
Спрете ги тези политически заяждания, психари такива.
Вирусът мутира и все повече лекари споменават, че границата на тези със сериозни проблеми се измества надолу - 40 годишните.
Интересно, дали правителството е обмислило всички мерки? Погребалните агенции дали са подготвени със защитни средства и готови за експресни действия.
Местата в моргите бързо ще се запълнят, така че процедурите до погребването трябва рязко да се съкратят..Определено трябва да намалят контактите с починалият, като се забрани на близките да се сбогуват с него..Трупът веднага с изнасянето му в чувал по отделен коридор, още на изхода от болницата да се постави в ковчег и закара от дежурна катафалка към гробищата.
Аз не съм чувал някой болествотворен организъм да умира при високи температури.
Даже напротив - почти всички епидемии се разпространяват по-бързо при високи температури и влажна среда. Особено в дъждовния сезон в Индокитай, в страните от Африка и Латинска Америка.
Изключвам варианта гадината да е специално създадена да се разпространява в определен температурен диапазон. Имам предвид биологично оръжие, което уж е забранено.
Всичките тия неща си ги преписал от ония твоите сайтове дето ти ги спуска руската пропаганда.
Навремето оттам взе и публикува тук снимки, как официални американски лица от най-високите държавни постове послрещат Бин Ладен.
Пък после се изнамериха оригиналите на снимките и се видя, че твоите са 100% фалшификат. ... Както и снимките за 9-ти Септември
Можеш да си сигурен, че когато твоята информация (за тая конспирация) се потвърди от незавими изсточници, аз пръв ще скокна да ги обвинявам гадните империалисти и конспиратори.
Относно публикуваното от мен писмо - предупредил съм в началото, че не знам дали е достоверно, а също съм посочил и защо го публикувам.
И като стана дума за достоверност, ти самия не ни предупреди навреме за същите тия снимки, че не знаеш дали са достоверни.
Паметта яко вече ти изневерява....и двете снимки бяха публикувани от колеги във форума, а не от мен!
Опитай се да спреш да се заяждаш за глупости и да спамиш темата. Не е трудно
В продължение на оперативната статистика, която започнах да публикувам вчера,
Потвърдените случаи в европейските страни все още са на 9-14 дни зад Италия. Италия, Франция и вероятно Германия са намалили темповете си на растеж до ~ 22% на ден. Останалото е все още 30%.
Напомням, че графиката е логаритмична, а не линейна
В други страни по света има повече разлики. САЩ все още следват Италия. Южна Корея се справя добре. Ако данните от Иран са верни, темпът на растеж там се забави значително. Япония все още е загадка.
Различните страни, разбира се, регистрират различен брой пациенти с COVID-19. Но това не променя наклона на графиките на логаритмичната скала (поне в Европа), така че можем да прогнозираме скоростта на разпространение. Разликата между държавите може да се компенсира с изместване във времето преди няколко дни или напред в графиката.
Статистиката на откритите случаи изостава от нови инфекции с 6-10 дни, така че не очаквайте тя да е абсолютна.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-20 в 17:40.
Пекин и Вашингтон влизат в инфо война заради коронавируса
Китайски дипломат обвини за пандемията американските военни
Сателитни снимки показаха масови гробове в ИранПредставител на китайското външно министерство лансира днес теория, че армията на САЩ може да има роля в разпространението на новия коронавирус, предаде Блумбърг.
Изявлението подчертава растящото напрежение между двете най-големи икономики в света, в които правителствата се стараят да отклонят обвиненията за заразата.
„Може би армията на САЩ е била тази, която е донесла епидемията в Ухан“, каза в туит Чжао Лицзян, говорител в китайското външно министерство. „Бъдете прозрачни! Публикувайте данните си! САЩ ни дължат обяснение!“
В по-късен туит той призова своите 284 000 последователи в социалната мрежа да споделят статия, според която вирусът произхожда от САЩ. Тя е публикувана на сайт, разпространяващ теории на конспирацията, включително статии, бичуващи „Дълбоката държава на ваксините“ и поставяща под въпрос това дали Осама бин Ладен изобщо някога е съществувал.
Китайското правителство започва да твърди, че новият коронавирус не идва непременно от Китай и вече не се колебае да използва конспиративни теории, предаде Франс прес, цитирана от БТА.
...
Това засили съмненията, че Техеран прикрива истинските размери на епидемията от коронавирус
Този пост е редактиран от MitkoS; 13-03-20 в 17:53.
В Ухан беше затворен последният център за временно настаняване на пациенти с коронавирус. Лекарите по този повод записаха видео.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-20 в 22:53.
Браво, айде сега по самолетите и да излекуват всяка държава дето осраха.....
А може и така, към децата....и не само...
Този пост е редактиран от Tommorow; 13-03-20 в 20:53.