Еди, никой не кара насила никого....Явно си има причина да стои между "чука и наковалнята" и съм убеден на 100%, че е финансова....
Еди, никой не кара насила никого....Явно си има причина да стои между "чука и наковалнята" и съм убеден на 100%, че е финансова....
Водят ви за носа. Защо не си зададохте въпроса - а къде е видеото преди генерала да се изправи? По нагласено видео няма!
Такива "журналисти" като кака Бени ако беше в едни други години да я бяха пребили с камъни.
https://www.monitor.bg/bg/a/view/div...chijski-202334
Водят такива като теб....
Това не нормално държание....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Мен ме интересува видеото от начало. Факта, че се държи и говори така е на преден план. Явно не иска неудобни въпроси?! А защо ли?
https://m.fakti.bg/bulgaria/474490-b...fchiiski-video
Искам да обърнеш внимание на края на статията....
Този пост е редактиран от Aleksandars; 15-05-20 в 10:04.
Понеже постоянно се върти тезата, че генерала избягвал неудобни въпроси и стана като нарицателно и никой не се замисли - дали са такива въпросите?
Ами не са!
Понеже до преди 10-тина дни следях изявленията (покрай падането на КПП-тата загубих интерес) та ми прави впечатление, че въпросите които се водят за неудобни всъщност винаги бяха изкривени и манипулативни понеже преди въпроса се правече внушение и след това на тази база да отговаря генерала. Ами то като ти кажат сестра ти е курва а ти нямаш сестра трябва ли да отговаряш? Ето това ли наричате неудобен въпрос? - А те (въпросите) по същество са си просто манипулативни с внушения целящи да те вкарат в обяснителен режим без да е такава действителността!
Всъщност кои са неудобите въпроси? Формуирайте ги.
каквото и да се случва, човек на подобен пост НЕ трябва да си изпуска нервите по НИКАКЪВ повод!
представи си, че теб те спре полицай, докато караш зад друга кола, превишила скоростта, и иска да те глоби и теб
обясняваш му ти, че не си превишил скоростта, че си карал бавно... един... два...три.. пет пъти....
накрая се чувстваш в правото си да си изпуснеш нервите и му казваш, че следващия път не с 15, а със 115 километра в час ще я превишиш
според теб какво ще стане?
Че реагира емоционално - така е! Но чак пък изпуснал си нервите...
Пак да потретя - дайте да видим кадрите довели до това така тенденциозно видео и чак тогава може да се коментира слуая. Иначе си е просто фейк, манупулация за стадото!
Стадото са му фенове....
Интервюто почва на 35 минута.
Каквото и да си говорите, на неудобни въпроси не се отговаряше докато имаше щаб. Неудобните бяха подминавани. Не виждам нищо злонамерено в следните въпроси:
- Да се обясни най-после тези 50000 теста, които са направени на 50000 човека ли са или са брой тестове и ако е така защо се отнасят на 1000000 човека?
- Защо органите не си изпълняват задълженията на летището? Ебаси глупостите наприказва здравния инспектор на София.
- PCR тестовете засичат само и единствено короната или всички корона вируси?
Има много такива въпроси, няма кой да отговаря на тях.
Пълен провал е щаба, полицията и РЗИ-тата.
Да но кой може да каже дали е сбъркал! Вероятно може и да се случи точно така както казва. Има опасения а момата си драска с моливче и дразни ли дразни... а той генерала няма психика на политик да е дебиловрат и да издържа на провокациите на журналята от типа на една баба ми каза та кажи що така?
Но и да за в случай, че визираш да се извини за страшничките и неуместно спуснати думи - ДА ама надали ще се извини
По начина, по който реагира Мутафчийски, аз лично си правя един извод - че е искрен и вярва в тезите, които защитава, въпреки че не е прав да реагира така на въпроси. Въпроси трябва да има - и компрометиращи, и тъпи, и всякакви - трябва да има странични погледи и мнения, иначе човек се самозабравя.
А дали е прав или не за другите неща - нямам представа, никога не съм гледал брифингите на щаба.
И аз мисля, че човека си вярва, но тъй като е и професор - трябва и да се съмнява. В науката винаги се подлагат под съмнение нещата , процесите, решенията....
Освен това е хирург и военен - длъжен е да бъде хладнокръвен. Но явно е "заразен" от някой други хора, които не търпят да ги подлагат под съмнение и критикуват, за каквото и да е било.
Можеше просто да каже, че има друга среща и закъснява,и че се прави всичко по силите да се спасят много хора.
Вместо това стана много мракобесно - може и да е прав за себе си, но искрено се надявам, че не очаква да се сбъднат прогнозите му, за да се появи отново и каже-видяхте ли!
В крайна сметка най-вероятно просто ще бъде "употребен" от властта -надявам се го съзнава, щом се е хванал на този цирк ...
П.П. Ако е толкова убеден в правотата си-просто да си подаде оставката. Явно не съгласен с решенията, които се взимат и очаква (според него) да пострадат много хора.
После е въпрос на малко търпение, за да се види кой прав и кой крив. В момента си остава в позицията на "бушон" на властта .
Ако нещата тръгнат добре-защо е говорил, че ще стават такива неща, ако тръгнат на зле-защо щаба не е предприел действия...
При всички случаи ще бъде за негова сметка, защото някои други хора са непогрешими винаги
Този пост е редактиран от stainway; 15-05-20 в 13:09.