Вчера се завърнах от куп ,,рискови" страни ,последната Турция ..........Обезпаризитиха коритото . Нямахме пряк контакт с колегите ,които ни смениха и това е в техен ущърб ,понеже сме задължени да им покажем десетки системи и механизми ...Да не споменавам ,че коритото влезе на ремонт........Отведоха ни със служебен автобус до центъра на Варна и от там всеки според организацията си и декларациите разписани от всеки . Автобуса с 3ма чужденци и мен продължи към хотела им. Мене ме хвърли на една спирка на връщане.......И поех с 2 голеееми чанти по баира към ,,изолатора"-апартаментче,което имахме планове да го отдаваме за гости.......По баира срещнах няколко семейства ...Даже едните искаха да ми помогнат .....И в един момент поглеждам назад.........бел звер ....видя ми си нещо като джип фолксаваген ,ама не.....Нашата бяла Киа .......Жена ми сваля стъклото и заповядва да хвърля ,чантите отзаде.........Наруших плана ...хвърлих ги . С останалата ми съвест продължих пеша ,а тя на 1ва и си лафим малко през полуотворено стъкло .......тя отвори изолатора .......аз влязох ......и почна ден 1ви от карантината.....Вече мина и НОЩ 1 .........Няма такава идиотщина ......Между другото вече ме дебне опасността да се превърна в изолиран алкохолик . Убих потенциални вируси с доза гроздова ........После потиснах гадни мисли и преумора със скоч .........Видях малкия през терасата ,когато съпругата ми се върна да ми донесе вечеря...... Сега пия сутрешно кафе.....Телефоните ми ще загорят с десетки удобни и неудобни въпроси ,понеже трябва да сдавам реално от дистанция.........ама какво да се прави....Все пак ние 20 тината карантиньосани сме от малкото щастливци ,които все пак бяха сменени........Според не манипулирани статистики 150 000 вече са преработили и нямат шанс за измъкване .от тях има солидна част ,които яко са се зомбирали и си мислят ,че не е добре да слизат ,ама да вървят на майната си . То няма значение де. Между континентите все още няма полети . Тука ключовата дума е ,,преработили" ........От преумора стават много бели ........Чета един индус отклонил коритото ,което командвал от пътя и го докарал до Индия за смени на част от екипажа си. това е равносилно на отвличане на самолет . Горкия едва ли ще си намери работа в бранша ,но му се възхищавам. Не сме роботи в края на краищата .
Лек ден на всички ......