Не знам какво да кажа.....
Карантината ми завършва на 30 Май 24:00ч.
И да не беше наложена ,пак щях да мисля по въпроса за предпазване на близките и околните.
В статията ,която си дал ,повече се смутих от това,че не знаели за усложнения след развитие на болестта !? Това е едно от важните неща според мене . Да не говорим,че е във възможностите на съвременната медицина да се направят пълни изследвания след определен период и според резултатите наблюденията да продължават. .
Продължавам да съм в недоумение и защо в някои страни положението е толкова критично ,ако се съди по медиите,а у нас и другите балкански държави не!?!
==========
Вчера предвид обстоятелството ,че съпругата ми и малкия бяха заминали за Зарата , т.е бях лишен и от възможността да ми бъде прехвърляни някакви количества манджаре , реших да сефтосам фурната ...........Считам експеримента за успешен .Напълно успешен ,понеже излапах 2 тави с картофи на фурна . Малко импровизирах с матриала за добавка и подправки ,но в количествата съм бил перфектен. Както и във времетраенето на печеното. това се отрази негативно на запасите с бира ,щото останаха едва 3-4 бири. С ваксините съм по-добре . 1 лтр гроздова и 200 грм скоч .
Ако имах тиган на разположение ,можеше и да имам бекон с яйца ,но ще видим .