Преди1 месец и аз изкарах короната. Без да влизам в болница. При мен протече атипично. Без респираторен синдром, без температура, без загуба на обоняние и без главоболие. Вирусът засегна само храносмилателната ми система. Най-тежко беше само първия ден/първата нощ след заразяването. Сутринта се събудих с нормално настроение, само с лека тежест в корема, която към средата на деня прерасна в силна болка, а вечерта вече имаше силна отпадналост, замаяност, все едно съм ударил три-четири ракии, гадене, повръщане + разстройство с пълна сила. След първия ден обаче повръщането спря и почувствах подобрение на състоянието. Първите 2 дена нямах апетит и не ядох нищо. Отпадналостта и разстройството продължиха още 3-4 дена с постепенно подобрение. Приемах имуностимуланти, витамини, отвара от жълт кантарион за стомаха и голямо количество течности да не получа обезводняване. Някъде за около 7-10 дена се възстанових..
За млад и здрав организъм не е голям проблем да се пребори с този вирус, виж за стари и болни хора с разкапана имунна система не съм сигурен.