Без да го свързвам конкретно с горната хипотеза, стигне ли се до предпочитане на България пред развитите общества в ЕС... значи или смислените доводи са отстъпили на заден план или е намерена вратичка за заобикаляне на правила / корупция, която е в полза на отделен индивид и в ущърб на обществото. Май не се сещам за изключения в това, може Ковид мерките / ваксинацията да са първото и да са началото на предстоящия Български възход и доминация.
Е разбира се, че е платено щом не ти харесва. Железен аргумент. Доста по достоверна е информация от ЕЖК или социалните мрежи.
Този пост е редактиран от bobivg; 15-09-21 в 11:49.
Да покажат и възрастовия състав на тези 7,2 %, както и на починалите 0,67% от ваксинираните починали спрямо общата смъртност.Да не се окаже, че средната възраст на хоспитализираните и починали ваксинирани е над 80 години както е във Великобритания според скорошно тяхно проучване.
https://dariknews.bg/novini/sviat/ta...vid-19-2280468
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Картата за % ваксинирани - излиза в СЕРП на Гугъл е най-добрата статистика за простотия и липса на образование.
Странно изключение прави Южна Америка.
Разбира се, това е проваксърско тълкуване.
Има и друго - че бледозелените зони показват черешката на човечеството. Най-будните и свободомислещи люде по света.
[QUOTE=VLADO 66;1013860]Да покажат и възрастовия състав на тези 7,2 %, както и на починалите 0,67% от ваксинираните починали спрямо общата смъртност.Да не се окаже, че средната възраст на хоспитализираните и починали ваксинирани е над 80 години както е във Великобритания според скорошно тяхно проучване.[/QUOTE
И какво ако са над 80 години, те не са ли хора? Факт е, че ваксините не работят така както трябва.
- - - - - - - - - -
Няма удобно, пич! Данните не съм ги аз събирал и обобщавал, само ги коментирах.
Ама човече, данните са видимо проваксърски
Не можеш да ги обърнеш в твоя полза
Не разбра ли от коментара ми, че ти куца математиката?
Недей да се пънеш, а обмисли добронамерения ми въпрос - какво точно са 50% които споменаваш
50 са при 15% ваксибирани, при реалните 22 са 66 / 33.