Благодаря ти,за информацийката,определено ще ми е полезна за вбъдеще! А за това което съм свързал до момента,какво би ми препоръчал за да изчезне това бръмчене в говорителите!?
Преглед за печат
Благодаря ти,за информацийката,определено ще ми е полезна за вбъдеще! А за това което съм свързал до момента,какво би ми препоръчал за да изчезне това бръмчене в говорителите!?
Много пъти е коментирано, но явно трябва да се повтаря непрекъснато - възможната причина за този брум е кабелната ТВ - изключете кабела и ако изчезне - сложете си галваничен разделител (по-назад има достатъчно инфо).
Или си смени скарт кабела с някой марков (например HAMA), най-добре и двете, иаз имах този проблем после всичко заспа
HAMA е от най-марковите кабели да знаеш. :))Прост съвет-Най добри са тези кабели при който буксата е излята изцяло,а не две части съединени после по някакъв начин.Така избягваш момента на второто свързване част от пиновете да се разпоят или да се окъсят отделни пинове.Имат и малка разлика в цената-явно има защо.Колкото до HAMA не съм виждал по магазините техни скартове изпълнени по този начин.Цитат:
Първоначално публикувано от Georgepetrov137
Благодарности към всички за съветите!
granity
съгласен, но къде продават такива?
Казвам НАМА защото такъв си взех, все пак 30 лв за 1.5 метра кабел не е малко а и наистина ми изчезнаха всички проблеми с образа (светли движещи се ленити) и звука (бучене)Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Аз ползвам лентови скартове на BANDRIDGE и PROFIGOLD от ТМ обикновенните на BANDRIDGE мисля че бяха по евтини и със сигурност по-качествени от НАМА.Цитат:
Първоначално публикувано от VPM
Georgepetrov137 нямам нищо против марката и аз бях с такива вършат работа ,но се наложи да ги сменя поради известни причини.Ползвам нейни продукти но кабелите не са най- силната и страна.
Здравейте , имам ето този телевизор http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041667 и днес се опитах да го свържа към компютъра с кабел на Gembird Premium SVGA 10 метра(купен от Техномаркет) и имам следния проблем - като го свързах и на телевизора ми се движат някакви ленти от долу нагоре все едно че до него звъни мобилен телефон . От какво може да е проблема според вас ? Как мога да го оправя ?
Искам да ви питам от къде мога да си закупя преходник VGA към HDMI защото не мога да открия никъде :)
Ами няма да стане..не може само с преходник да се прекара картина от VGA към HDMI, тъй като първото е аналогов стандарт, второто е цифровЦитат:
Първоначално публикувано от jabkata
Значи ще се търси от тези преубразователите които са за да мога да ползвам HDMIЦитат:
Първоначално публикувано от veselintonev
Прекалено дълъг е евтин кабел използваш.Цитат:
Първоначално публикувано от Riverdale
По-евтино ще ти е да си смениш видеокартата с такава с HDMI или DVI изход.Цитат:
Проблема е в това че съм с Laptop
Ако съм запомнил ти си с В750. Защо не го включиш директно с VGA кабел във съответния вход?Цитат:
И нали ползваше WD TV? Защо изобщо ще свързваш лаптопа?