Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
Не видях тази картинка!Постави си субтитрите в отделна папка и я посочи както ти показвам на картинката.Успех:Това е за пост 675...sorri===
Без име.jpg
- - - - - - - - - -
Добър вечер отново!Днес продължих с експериментите с ДВД BD5 -конвертирах видеофайла в ИСО,пуснах го през Daemon tools,започнах да го гледам на телевизора обаче последните 10мин.-на този филм са толкова,отново ги нямаше.После свалих един BD9 филм,разцепих го на две с DVD Fab-на две по BD5,пуснах една след друга двете части и се оказа,че обема на двете части е равен на обема на 9-ката ,оказа се,че 9-ката ми се възпроизвежда целия филм,двете 5-ци също са цели...Защо чист BD5 ми се "реже" в края с 8 до 13 мин.?
Това съобщение е за Pat!
Този пост е редактиран от marfi62; 29-04-13 в 22:21.
marfi,не ще и не ще.Нито по показания от теб скрин,нито с "добавить дорожку".Или съм много просТ или все пропускам нещо.
Тази поредица-Sharp,която търсех дълго време я няма в друг по-качествен формат,за това.Иначе въпросът Ви е основателен-не харесвам ДВД.Но пък ето с какъв проблем се сблъсквам и просто искам да си го изясня за себе си.
- - - - - - - - - -
Ами трябва да тръгнат...Телевизор Тошиба е моят,не съм правил никакви настройки на HMS,освен че показах пътя до папката със субтитрите,които естествено като заглавие трябва да са като заглавието на филма-едно към едно.И като му покажеш какъв е телевизора,маркираш винаги да транскодира когато намери субтитри-ти си го направил на твоите снимки...ами трябва да тръгнат.Друго като идея-деинсталирай го и го инсталирай отново и направи всички настройки отначало...Или ползвай PS3 медиа сървър.
Здравейте колеги! Някой да има идея, защо според различните настроения - сървърите се показват - когато му "кеф"...
Предимно се появява Plex, но сега и той не се появи и карам на резервен вариант Serviio. Някакви идеи? Нали ужким другия TV вижда всички сървъри и има достъп до нета, а този LM620S пак има достъп до нета, но вижда предимно Plex?
- - - - - - - - - -
След като вече ми писна да ме изхвърля по няколко пъти, докато гледам филм, приложих следните настройки, описани от Вас.
Така ли трябва да са. В случая MAC и IP-то са взети от тук
Ако желая да направя AIR Binding, MAC адреса на ланката на компютъра ли се вписва и след това IP-то на телевизора в случая 192.168.1.101
![]()
Този пост е редактиран от Dominator; 01-05-13 в 10:27.
Преинсталирах "домашний",настройки по препоръките и пак ги няма субовете.Ще слагам някой друг,за Тошиба 40TL933G кой да сложа?
Ако не транскодираш - те съветвам да инсталираш сървъра отново и да си вграждаш субтитрите в кодека на филма, което е процедура не по-дълга от 5-8 минути в зависимост от големината на филма. По този начин не се прекодира филма и не се губи качеството! Пиша го в случай че не намериш подходящ сървър. Така например при LM620 при Plex сървъра излизат субтитри, докато при LW4500 дори не иска да отвори съдържанието. При Serviio също вади субтитри, но само ако са вградени в кодека.
Защо е толкова сложно при теб...от къде си да дойда да видя какво става?Показвам ти картинка на PS3,с който съм аз!
PS3.jpg
- - - - - - - - - -
Защо е толкова сложно при теб...от къде си да дойда да видя какво става?Показвам ти картинка на PS3,с който съм аз!
PS3.jpg
Оооооооо,ако си Windows XP този плеър нещо не сработва...сега се сетих.Аз съм с Windows7 Ultimate...Съжалявам,че по-рано не се сетих.
- - - - - - - - - -
Ако си Windows XP има вероятност плеъра да не сработи...