Вижте резултатите от анкетата: Кой DLNA сървър ползвате ?

Гласували
224. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Домашний медия сервер (HMS)

81 36.16%
  • PS3 Media server

33 14.73%
  • All share Play /Samsung Link

25 11.16%
  • Serviio

41 18.30%
  • Plex

22 9.82%
  • Twonky

6 2.68%
  • Mezzmo

7 3.13%
  • Друг

39 17.41%
Отговори на анкетата
Страница 46 от 80 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1192
Like Tree64Одобрявам

DLNA / FAQ на първа страница - проблеми, мнения, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: DLNA / FAQ - проблеми, мнения, обсъждане

Здравейте! Как да махна тези досадни грешки при HMS? Със всеки старт на OS-а се появяват... Без значение, че опитах да преинстална програмата...

Благодаря!

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

Не видях тази картинка!Постави си субтитрите в отделна папка и я посочи както ти показвам на картинката.Успех:Това е за пост 675...sorri===

Без име.jpg

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от marfi62 Виж публикацията
    На всички ДВД BD5-филмите са отрязани на края с 8 до 13 минути.Ще пусна на двд ром утре,защото не съм го записвал и ще пиша отново.Благодаря за отзивчивостта.
    Добър вечер отново!Днес продължих с експериментите с ДВД BD5 -конвертирах видеофайла в ИСО,пуснах го през Daemon tools,започнах да го гледам на телевизора обаче последните 10мин.-на този филм са толкова,отново ги нямаше.После свалих един BD9 филм,разцепих го на две с DVD Fab-на две по BD5,пуснах една след друга двете части и се оказа,че обема на двете части е равен на обема на 9-ката ,оказа се,че 9-ката ми се възпроизвежда целия филм,двете 5-ци също са цели...Защо чист BD5 ми се "реже" в края с 8 до 13 мин.?
    Това съобщение е за Pat!
    Този пост е редактиран от marfi62; 29-04-13 в 22:21.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Извинявам се, но за какво Ви е да сваляте филми в DVD формат, като телевизора е HD?

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

marfi,не ще и не ще.Нито по показания от теб скрин,нито с "добавить дорожку".Или съм много просТ или все пропускам нещо.

6. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Извинявам се, но за какво Ви е да сваляте филми в DVD формат, като телевизора е HD?
    Тази поредица-Sharp,която търсех дълго време я няма в друг по-качествен формат,за това.Иначе въпросът Ви е основателен-не харесвам ДВД.Но пък ето с какъв проблем се сблъсквам и просто искам да си го изясня за себе си.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от johny01 Виж публикацията
    marfi,не ще и не ще.Нито по показания от теб скрин,нито с "добавить дорожку".Или съм много просТ или все пропускам нещо.
    Ами трябва да тръгнат...Телевизор Тошиба е моят,не съм правил никакви настройки на HMS,освен че показах пътя до папката със субтитрите,които естествено като заглавие трябва да са като заглавието на филма-едно към едно.И като му покажеш какъв е телевизора,маркираш винаги да транскодира когато намери субтитри-ти си го направил на твоите снимки...ами трябва да тръгнат.Друго като идея-деинсталирай го и го инсталирай отново и направи всички настройки отначало...Или ползвай PS3 медиа сървър.
    Dominator одобрява това.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте колеги! Някой да има идея, защо според различните настроения - сървърите се показват - когато му "кеф"...

Предимно се появява Plex, но сега и той не се появи и карам на резервен вариант Serviio. Някакви идеи? Нали ужким другия TV вижда всички сървъри и има достъп до нета, а този LM620S пак има достъп до нета, но вижда предимно Plex?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    От настройките на рутера в раздела DHCP -> подраздел Address reservation -> Add New. Kato MAC адресите можеш да ги видиш предварително (от компютъра и телевизора) и да си ги запишеш или ако в момента са включени всички устройства може да се видят пак от настройките на рутера включените към него такива (DHCP Clients List) и от там да копираш адресите (MAC).
    След като вече ми писна да ме изхвърля по няколко пъти, докато гледам филм, приложих следните настройки, описани от Вас.

Така ли трябва да са. В случая MAC и IP-то са взети от тук

Ако желая да направя AIR Binding, MAC адреса на ланката на компютъра ли се вписва и след това IP-то на телевизора в случая 192.168.1.101

Този пост е редактиран от Dominator; 01-05-13 в 10:27.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Преинсталирах "домашний",настройки по препоръките и пак ги няма субовете.Ще слагам някой друг,за Тошиба 40TL933G кой да сложа?

10. Тук е от
    Feb 2012

Преинсталирах "домашний",настройки по препоръките и пак ги няма субовете.Ще слагам някой друг,за Тошиба 40TL933G кой да сложа?
    PS3 Media server 1.52.1-работи при мен,аз съм с Тошиба 32 TL 838G.Има меню и на български.Пробвай го -не се налагат НИКАКВИ настройки,просто го пускаш.Успех!

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Ако не транскодираш - те съветвам да инсталираш сървъра отново и да си вграждаш субтитрите в кодека на филма, което е процедура не по-дълга от 5-8 минути в зависимост от големината на филма. По този начин не се прекодира филма и не се губи качеството! Пиша го в случай че не намериш подходящ сървър. Така например при LM620 при Plex сървъра излизат субтитри, докато при LW4500 дори не иска да отвори съдържанието. При Serviio също вади субтитри, но само ако са вградени в кодека.

12. Тук е от
    Feb 2012

Ако не транскодираш - те съветвам да инсталираш сървъра отново и да си вграждаш субтитрите в кодека на филма, което е процедура не по-дълга от 5-8 минути в зависимост от големината на филма. По този начин не се прекодира филма и не се губи качеството! Пиша го в случай че не намериш подходящ сървър. Така например при LM620 при Plex сървъра излизат субтитри, докато при LW4500 дори не иска да отвори съдържанието. При Serviio също вади субтитри, но само ако са вградени в кодека.
    Това обаче не се отнася да телевизори Тошиба!Казвам го защото и моят и такъв.Там задължително се транскодира и субтитрите ако не са вградени не тръгват!Т.е. ще върви филма,но няма да се показват субтитрите ако не се транскодира или не са вградени във филма.

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

PS3 Media server 1.52.1-работи при мен,аз съм с Тошиба 32 TL 838G.Има меню и на български.Пробвай го -не се налагат НИКАКВИ настройки,просто го пускаш.Успех!
    Иска ми свързана конзола.Дай,моля,насоки!

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Това обаче не се отнася да телевизори Тошиба!Казвам го защото и моят и такъв.Там задължително се транскодира и субтитрите ако не са вградени не тръгват!Т.е. ще върви филма,но няма да се показват субтитрите ако не се транскодира или не са вградени във филма.
    Кофти, аз все си мислех че Toshiba поддържат .srt?

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Кофти, аз все си мислех че Toshiba поддържат .srt?
    933 на Тошиба поддържат .srt/.sub,но UTF8,ако не бъркам за какво става въпрос.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

933 на Тошиба поддържат .srt/.sub,но UTF8,ако не бъркам за какво става въпрос.
    Ами точно такива трябва!

18. Тук е от
    Feb 2012

Защо е толкова сложно при теб...от къде си да дойда да видя какво става?Показвам ти картинка на PS3,с който съм аз!
    PS3.jpg

- - - - - - - - - -

Защо е толкова сложно при теб...от къде си да дойда да видя какво става?Показвам ти картинка на PS3,с който съм аз!
    PS3.jpg
    Оооооооо,ако си Windows XP този плеър нещо не сработва...сега се сетих.Аз съм с Windows7 Ultimate...Съжалявам,че по-рано не се сетих.

- - - - - - - - - -

Ако си Windows XP има вероятност плеъра да не сработи...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 80 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  2. ПРЕМЕСТЕНО: DLNA / Faq - проблеми ,мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 0
    Последно: 29-04-11, 21:40
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе