То и аз минах на 04.30.16. Хм, значи логически през LAN по мрежата където е вързан TV минават едни 90-100Мbit/s /тествано/. Пинг с 10 000 бита се връща за 2ms без прекъсване. Тоест от компа до телевизора всичко е наред. Ако се разсъждава в същата посока, със Smart Share няма никакви забележки. От друга страна, в сайта на Mezzmo триал версията си е триал и ако се плати, тя ще продължи да си работи със същата инсталация но с разликата, че няма да е ограничена за 15 дена тест. Така, че тая версия на Mezzmo не е демо а тестова по време и не би следвало да има разлика с платената. Изглежда, а и любопитството надделява, че трябва да я пробвам отново, или да си намеря за тест платената за всеки случай. Но засега заключенията са с две възможности - или насича заради проблем с инсталацията, или проблема е в стриймването през Mezzmo. Операционната система W7 е читава. Не се сетих да видя графиката на лан картата в момент на стрийм с Mezzmo и в такъв със Smart Share, но тогава си бе и късничко вечерта и не ми се занимаваше.
Още ми е любопитно защо не се долюбва Smart Share на повечето тук. Както и на колегата който се мъчи с Плекса и който ще цитирам по-долу.
Ами остава да тестваш с няколко версии назад докато уцелиш твоята. Недей да съдиш по 3D филми през HDMI с клонинг на картата, щото така цялото видео се обработва от видеокартата ти в компа и не занимава с това телевизора ти, който в това положение работи само като монитор без да обработва самия сигнал. При стрийм през LAN със сървър, нещата са съвсем различни. Тествай и със Smart Share за да си сигурен в липсата на софтуерен проблем, ако с него няма такъв.
И още, ще помоля да поясниш какво имаш в пред вид "TV-то гасне". Изключва в стендбай, или просто екрана е черен но можеш да превключиш с дистанцинното в да речем телевизия?
Чудно ми е както каза по-горе колегата operator3, защо са орязали стрийма до 20Mbit/s.