И сз не мога да ги подкарам на Panasonic. За моментарешението ми е директно през флашката, през HDMI или вкраждане на субтитрите директно във филма с програма.
Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
И сз не мога да ги подкарам на Panasonic. За моментарешението ми е директно през флашката, през HDMI или вкраждане на субтитрите директно във филма с програма.
Слагайте си SmartShare и забравяте за всякакви проблеми.
Става на азшични телевизори от LG? Или се слага само на PC и пак по DLNA без необходимост от допълнително приложение на ТВ?
На LG беше друг препоръчителния сървър(не се сещам името в момента),който ползвах от начало .Но с едно обновяване го развалиха,а беше доста добър.После минах през Мезмо,който си го държа още за резерва,но е изключен.Ползвал съм и домашнъй медиен сървър,но от
SmartShare съм най-доволен.Теглиш-инсталираш на PC-то,настройваш от къде какво да пуска и си готов.Тв-то съм вързал с лан кабел за рутера за по -стабилна връзка и това е .Няма какво да се инсталира на телевизора,той си намира сървъра в мрежата.Няма нищо сложно.Дано съм помогнал.
Е, точно SmartShare е фирменият DLNA сървър на LG.
Прав си колега,грешката е моя.Понеже преди SmartShare ползвах Plex и съм се заблудил.Но ми се струва ,че няма да има проблем с друга марка телевизор.Нямам възможност да пробвам.А Плекса може и да са го оправили след тази актуализация,за която говорех.На мен лично много ми допадаше.
Аз не можах да го подкарам с Panasonic. Програмата не вижда телевизора
А телевизора вижда ли сървъра?
Да. Вижда го. Обаче му е много смотан плейъра на този Панасоник.
Това вече е друго.Защо не пробваш ДМС.На старото ми Сони вървеше добре.
За Панасоник и Самсунг Serviio върви прекрасно - пробвано - имам ги и двата в къщи. Транскодиране не ползвам.
Здравейте,имам рутер Asus RT-N18U.Закачил съм му диск 1.5ТБ с филми,да обаче както си гледам и връзката се къса,изписва ми "няма връзка проверете устройството"или нещо подобно.Прави го когато си иска,може и през 5-10мин.може и през 2-3 часа.Същото се получава и като гледам филм от лаптопа през DLNA на телевизора.Телевизорите са ми свързани с обикновен LAN кабел с рутера,но кабела има чупки по стените.От какво може да е това прекъсване на сигнала.Преди него имах TP LINK 842ND и там прекъсваше така като гледах от лаптопа през DLNA на телевизора,но след рестарт на рутера се оправяше поне за ден.Благодаря.
Най-простия начин от който можеш да започнеш проверката е да пуснеш втори дублираш кабел, по този начин елиминираш досегашния като вероятност или разбираш че е от него. Лаптопа каk е свързан с рутера? Кабел или WiFi?
WiFi.Ползвам Serviio,но и с HMS същата работа.
Вържи и него с кабел. WiFi не е най подходящия начин за гледане на HD филми, освен ако и двете страни не ползват най-новите стандарти. Почти на 100% съм сигурен че проблема е от това. Другото възможно USB връзката да прави проблеми от време на време.