Вижте резултатите от анкетата: Кой DLNA сървър ползвате ?

Гласували
224. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Домашний медия сервер (HMS)

81 36.16%
  • PS3 Media server

33 14.73%
  • All share Play /Samsung Link

25 11.16%
  • Serviio

41 18.30%
  • Plex

22 9.82%
  • Twonky

6 2.68%
  • Mezzmo

7 3.13%
  • Друг

39 17.41%
Отговори на анкетата
Страница 13 от 80 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1192
Like Tree64Одобрявам

DLNA / FAQ на първа страница - проблеми, мнения, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Re:DLNA / Faq - проблеми ,мнения , обсъждане

Цитат Първоначално публикувано от polplam
    направи си папка и там вкараи субтитрите,името на видео фаила и субтитрите да са с еднакво име,после задаи от програмата папката с субтитрите:Настрийки-
    Транскодер - субтитри,индикатор скорости-каталог субтитри.
    Благодаря ти polplam но съм изчел цялата тема и това беше първото което пробвах... НЕ работи!
    Някакви други идеи?
    Най-интересното е че ставам една сутрин пускам и има субтитри (само че тогава пък видеото много насичаше), после изчезнаха - идея си нямам как! А не съм слагал и махал отметки безразборно по опциите!!!

2.  

3. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте,
    имам проблем с пускането на филми на телевизор 32XV733 - безжично свързан (рутера е d-link DI524). Пробвах и руската програма и wild media server, но проблема си остава - значи като стартирам филма субтитрите си тръгват, но ужасно много насича, а филма дори не е HD, просто тествах с какъвто и да е филм, но всички насичаха, а нямам нищо друго пуснато, което да прави сериозен трафик през рутера.
    Ще съм много благодарен, ако някой каже как да се справя с този проблем.

4. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Don_NUTSO
    Здравейте,
    имам проблем с пускането на филми на телевизор 32XV733 - безжично свързан (рутера е d-link DI524). Пробвах и руската програма и wild media server, но проблема си остава - значи като стартирам филма субтитрите си тръгват, но ужасно много насича, а филма дори не е HD, просто тествах с какъвто и да е филм, но всички насичаха, а нямам нищо друго пуснато, което да прави сериозен трафик през рутера.
    Ще съм много благодарен, ако някой каже как да се справя с този проблем.
    1.Да не би машината ти да е слаба на която пускаш филмите?
    2.Трансфера между машината и рутера... колко е?? Може да е слаб! По-малко ли е от 20МБ забрави!

5. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    2.Трансфера между машината и рутера... колко е?? Може да е слаб! По-малко ли е от 20МБ забрави!
    Е чак 20MB, по скоро 20Mbit (2.5MB). Блурей са с най-слаба компресия и стигат максимално до 50-60Mbit видео + звук (до към 8MB). По скоро проблема е в слабата машина, не й достига мощ за да транскодира в реално време.

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    1.Да не би машината ти да е слаба на която пускаш филмите?
    колега колкото и странно да звучи - пробвай да закачиш и тв-то с кабел към рутера и ще видиш каква е разликата. аз имам мрежов хард диск, закачен през рутера към тв и когато се опитам да пусна някой концерт в FullHD формат /размер 20 ГБ/започва да насича/мисли/. когато свържа и компа с кабел към рутерчето всичко върви на шест

7. Тук е от
    May 2010

както винаги съм казвал това е програмата Домашний медиа-сервер (UPnP, DLNA, HTTP) .

8.  

9. Тук е от
    Apr 2011

Проблемите ми се оказаха от разстоянието между рутера и телевизора иначе всичко тръгва, но наистина както в някои постове се казва кабела си е кабел с него е перфектно. Използвам Wild Media Server (UPnP, DLNA, HTTP).
    Само където не ми излиза youtube, а уж съм дал страна Германия, но явно друго пропускам.

10. Тук е от
    Apr 2011

Имам въпрос и ако може някой да обясни.
    Има блу рей плейри с DLNА.

Има ли разлика между свързването, използването и възможостите възпроизвеждане в сравнение когато ТВ е свързан директно с рутера?

Защото имам идея да взема плейър с DLNА а на телевизора така или иначе няма такъв. Ако няма да мога да ползвам DLNA за да шервам филми през плейъра на LCD-то то няма и смисъл да търся спец. плейър с DLNA.

11. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Eйй никой ли не намери решение на проблема със субтитрите при SONY на MKV файловете??

12. Тук е от
    Sep 2010

Привет на всички!

Искам да попитам нещо! Преди това ще ви изложа казуса. И ще спомена че съм изчел всичко до тук,

и все така не се получават нещата.

Имам сони KDL-32EX700. Инсталирал съм си, home media server. Телевизора намира сървъра филмите стартират обаче нямам субтитри.

Пробвах в различна папка да ги сложа ефекта е нулев. Заглавието е едно и също и на филма и на субтитрите обаче не тръгват и не тръгват.

Та молбата ми е ако някой от тия които са подкарали субтитрите със hms ако могат да качат няколко скрийншота на менюто със субтитрите и да напишат малко пояснения.

Благодаря предварително.

13. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от M.Belchev
    Привет на всички!

Искам да попитам нещо! Преди това ще ви изложа казуса. И ще спомена че съм изчел всичко до тук,

и все така не се получават нещата.

Имам сони KDL-32EX700. Инсталирал съм си, home media server. Телевизора намира сървъра филмите стартират обаче нямам субтитри.

Пробвах в различна папка да ги сложа ефекта е нулев. Заглавието е едно и също и на филма и на субтитрите обаче не тръгват и не тръгват.

Та молбата ми е ако някой от тия които са подкарали субтитрите със hms ако могат да качат няколко скрийншота на менюто със субтитрите и да напишат малко пояснения.

Благодаря предварително.
    Май не си изчел всичко от темата!
    Понеже аз това го питам от няколко седмици и нема отговор.... така че... си в отбора!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2010

Привет brabusbg!

При мен нещата тръгнаха. Субтитрите се визуализират след транскодиране. Пробвах с един епизод на
    FRINGE в MKV формат и там също след транскодиране се получават нещата. Аз пробвах да транскодирам MKV-то в профил филъмъ (основной). Полученият файл си имаше субтитри.
    При транскодирането не ти трябва да слагаш субтитрите в отделна папка. При мен си бяха в папката на филма. Ами това е. Дано съм бил полезен.

Весели празници на всички!!!

16. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Привет brabusbg!

При мен нещата тръгнаха. Субтитрите се визуализират след транскодиране. Пробвах с един епизод на
    FRINGE в MKV формат и там също след транскодиране се получават нещата. Аз пробвах да транскодирам MKV-то в профил филъмъ (основной). Полученият файл си имаше субтитри.
    При транскодирането не ти трябва да слагаш субтитрите в отделна папка. При мен си бяха в папката на филма. Ами това е. Дано съм бил полезен.

Весели празници на всички!!!
    Благодаря за инфото M.Belchev, но всичко това съм го пробвал! И при мен при някои MKVта си тръгват субтитрите. Но при голяма част от филмите за съжаление не! Не знам от какво може да е наистина!

17. Тук е от
    Sep 2010

Привет brabusbg, отново!

Работата стана Досиетата Х. Тествам с два лаптопа. На единият субтитрите се вграждат и си вървят нормално, а на другия не тръгват. И на двата правя едно и също стъпка по стъпка. Нямам идея на какво се дължи това.

18. Тук е от
    Apr 2011

Привет brabusbg, отново!

Работата стана Досиетата Х. Тествам с два лаптопа. На единият субтитрите се вграждат и си вървят нормално, а на другия не тръгват. И на двата правя едно и също стъпка по стъпка. Нямам идея на какво се дължи това.
    И аз бях така но след 3 дена борба се оправих.Пробвай следното:Влизаш в транскодиране-субтитри и натискаш бутона за вида на шрифта(при мен беше Arial
    narrow) и гледаш долу на script дали ти излиза cirilic.Ако не излиза сменяш шрифта докато намериш такъв на който да ти излиза и cirilic.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 80 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  2. ПРЕМЕСТЕНО: DLNA / Faq - проблеми ,мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 0
    Последно: 29-04-11, 21:40
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе