Здавейте.Имам въпрос по отношение на свързването на PC с TV. Когато ги свържа ,чрез HDMI и ,когато кабелът на кабелната не е махнат имам смущение на картината на телевизора и монитора .Галваничен разделител ще оправи ли този проблем?
HDMI - HDMI
HDMI - DVI-D
LAN
не е свързан
VGA - VGA
Здавейте.Имам въпрос по отношение на свързването на PC с TV. Когато ги свържа ,чрез HDMI и ,когато кабелът на кабелната не е махнат имам смущение на картината на телевизора и монитора .Галваничен разделител ще оправи ли този проблем?
Да ще го оправиПървоначално публикувано от KING-T
Благодаря много за отговора![]()
Забелязвам нещо странно(всъщност две неща) когато ТВ-то е свързано към компа през HDMI.
Първото е че по времето когато е свързано ТВ-то с кабела,ако "човъркам" из интернет на компютъра ,антивиусната (AVAST Internet Secuity) при отварянето на коя да е страница пищи че е заразена,а като откача кабела на тв-то не пищи.
Второто е след като съм спрял да ползвам ТВ-то през компютъра,нямам звук от компа-нито в слушалки,нито в линейните изходи,и след като го рестартирам се оправя.
Някой може ли да помогне и за тоя проблеми с идея или съвет?
Това за AVAST ме разбиДо колкото за втория проблем явно като ти е пуснат телевизора автоматично става дефолтното устроство за звука. За да го оправиш: десния бутон на мишката върху иконата за звука до часовника Playback Devices -> десния бутон върху слушалките -> Set as default.
Вземете си и по едно дистанционно за лаптоп по 14 лева и работата заспива.
Чичко Гогъл знае от къде .
здравеите как да вържем Toshiba Regza vl748g през лан и да стриимвам филми от компа
Здравейте! Имам един въпрос, относно звука и свързването между компютъра и телевизора. Купих си HDMI-HDMI кабел и работи идеално, но имам един малък проблем, който се оказва леко досаден. И той е: за да ми тръгне звукът, от компютъра, на телевизора, трябва да сменям всеки път буксата на звука(отзад на компютъра). Имате ли някаква идея, как мога да си го спестя това местене на буксата, защото ми омръзна да го правя това по 10 пъти на ден :D Има ли вариант хем да си има звук от колонките на компютъра, хем да си върви същия звук на телевизора?![]()
При мен поне не може , но аз съм с лаптоп ! Или едното или другото , но и двете заедно - не , поне при мен е така !
Първоначално публикувано от alekscho
Аз ползвам такова нещо за целта.Ще пробудиш у много хора смях, но върши работа.
И това се слага в буксата на слушалките и чинчовете къде се вързват ?
Колега alekscho , каква е идеята да излиза звук и от двата уреда едновременно ? Или ползваш телевизора или компа , но и двете заедно не го разбирам !
Досега да не би да е свързвал чинчове към компютъра?![]()
Не го разбрах това , а и така не помагаме на колегата , но той не е уточнил какъв е компа / десктоп , лаптоп , HTPC / и как са вързани колонките към него / директно или ползва усилвател/ресивър / !
За преходника ясно , единия край в компа , а другия - в колонките , ами ако не може ?
Настройките по звука от компа направени ли са правилно ?
Всъщност аз си зададох глупаво въпроса.. :D Общо взето искам, когато пусна телевизора и искам да гледам филм от компютъра, просто звука директно да си тръгва на ТВ-то, а не от компа. Ако разбирасе това е възможно деИначе не съм с лаптоп, с обикновенно PC. А и имам един друг проблем - в първия пост на тази тема прочетох, че е най-добре да си създам още един user account за гледането на филми - за да мога в другия юзър да си направя резолюцията, която ми трябва(1280x768), а проблема е, че дори да променя резолюцията на акаунта за филми, после като се върна на моя си акаунт(за използване на компютъра), резолюцията си остава същата като на другия акаунт. Някакви идеи?
![]()
Нещо пак не е ясно - свързал си компа с ТВ-то чрез hdmi кабел и казваш , че звук от телевизора не излиза , аз така го разбирам ?