http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17404-26#952
Преглед за печат
Ето обещаните от мен по-подробни снимки относно БНТ HD,което всъщност е ...
Das Erste HD/първа немска/....след снощната бразилска самба :blob1
[img width=800 height=600]http://img130.imageshack.us/img130/2706/dsc02666h.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us
[img width=800 height=600]http://img80.imageshack.us/img80/3543/dsc02667w.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us
Здравяейте !
От промоцията в Метро - LG 32LD350 . Някакви отзиви ?
Здравейте,
От доста време следя форума и темата и много приятно впечатление прави колко много компетентни съфорумници пишат тук.
Ето и за моя проблем:
Имам LG 26LH200, благодарение на инструкциите тук даунгрейднах фърмуера и активирах USB-плеъра, след това качих 3.55 и всичко е повече от прекрасно. Но видях, че има и по нов фърмуер – 3.65 – и ъпдейтнах. Забелязах обаче, че с новия фърмуеър(3.65) цветовете са някак по ярки и наситени. Някъде по нагоре из мненията и някой друг беше писал че е забелязал подобно нещо. Това обаче не ми харесва особено защото е малко неестественно, освен това се губи детайлноста на много светлите обекти, например небето много често е почти бяло, както и на много тъмните. Това с регулиране на контраста не може да се регулира.
И сега проблема:
Оказа се, че в настройките на картината опцията „съветник за картината” е станала неактивна, тоест не мога да я избера иначе всичко друго си е по старому. Съветника ми трябваше именно за калибровка на картината. Между другото търся и някакви външни шаблони които да кача на флашката или софтуер за калибровка на картината но не намирам. Реших да върна стария фирмуер с 7 пъти fav – върна се поне според това което показваше телевизора на менюто за софтуерната версия на tv-то, а промяна в картината никаква все едно продължаваше да бъда с 3.65. Има ли някакъв начин да мога да изкарам съветника на картината, че малко ме е страх да подменям вече фърмуерите като” носни кърпички”. :help
Цитат:
Първоначално публикувано от schumisv
[size=10pt]Това "БНТ HD" във Варна по MSAT Cable го гледаме на Sky sport HD и ZDF HD и Das Еrste HD[/size]
Мда и ние в Ямбол също...но нямаме Sky sport HD.Много ме е яд, ама кода праиш и на немските съм доволен все пак заради мачовете. :Drinks:
Не пипай повече ,освен ако не излезе нов фърмуер.Цитат:
Първоначално публикувано от ganimed
:help :help :help
Здравейте,
пиша ви по повод проблемче с LG32lc2r:
при стартиране на телевизора от дистанционното ми изписва съобщение, че не може да намери твърдият диск, ако го оставя така не се случва нищо и не се показва картина, а ако променя каналите от дистанционното (например две три натискания за промяна на канал) се появява картината.
Въпросът ми е има ли лек за това проблемче ?
Благодаря ви предварително.
Модела 32lc2r ли е или 32lc2rr.32lc2r няма хард диск.Ако е 32lc2rr не помня дали имаше в менюто форматиране на харда ако има пусни го ако можеш ако не носи го на сервиз на LGЦитат:
Първоначално публикувано от djackomo
Грешката е моя, модела е 32lc2rr.Цитат:
Първоначално публикувано от icogen
Здравейте, някой от вас дали знае паролата за достъп до сервизното меню на LG производство след 05.2010 г. (сменили са 0000).
Благодаря предварително!
Пробвай със 0413Цитат:
Първоначално публикувано от krstbu
Благодаря на hristoslav2 за бързия и точния отговор :Drinks:
Да точно това е ввярната комбинация. Благодаря още един път. :ole
Само дето не писа ,дали си успял да влезеш в сервизното меню :)Цитат:
Първоначално публикувано от krstbu
Здравейте,
По съвет на потребител от форума се насочих към 42LD450. Разгледах го на място в магазина, хареса ми и мисля за окончателна покупка. Моля ако има собственици на този модел да споделят директни впечатления от работата му. Благодаря предварително!