Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения
Здравейте, развали ми се 42LH5000 в гаранция. От сервиза казаха че ще ми дадат протокол за брак. Помагайте да си избера негов заместник.
Мога ли да сменя марката, модела, мога ли да доплатя за по-скъп или ако избера по-евтин какво става с разликата в парите?
divxman отивай и грабвай един LG42LE5500. Отдавна не бях виждал по-добра картина на LG телевизор от всичките им модели. Прекрасен модел отвсякъде!!! Вчера тествах един в магазина.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09077663
divxman
От по-ниския клас на LG това е най-доброто и влиза в цената ти:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072749
http://www.testfreaks.com/television...ld550-252531//
Цитат:
Първоначално публикувано от divxman
Здравейте, развали ми се 42LH5000 в гаранция. От сервиза казаха че ще ми дадат протокол за брак. Помагайте да си избера негов заместник.
Мога ли да сменя марката, модела, мога ли да доплатя за по-скъп или ако избера по-евтин какво става с разликата в парите?
Вземаш модел на цената на старият,но можеш да доплатиш и да вземеш по-скъп модел.
При избор на по-евтин модел си избираш и нещо друго ,до пълната цена на която си закупил старият.
За смяна на марката мисля ,че трябва да говориш с управителя на магазина.
В кой магазин го гледа? В Технополис нямат? Дай повече инфо за този ТВ?
hristoslav2 - ти какво ще ме посъветваш да взема?
Цитат:
hristoslav2 - ти какво ще ме посъветваш да взема?
Бюджета ? На каква цена купи старият и смяташ ли да доплащаш за по-скъп ?
старият струваше около 1600лв, не мисля да дам повече от 2000лв
Ти кой би избрал, кажи някакви съображения моля те. Все още имам плазна Панасоник и съм мн. доволен от нея - реших да сменя марката и вече съм разочарован и объркан.
LG се развали на 6-я месец :(
До сега обикалях магазините, LG имат 11% отстъпка в Технополис, което е добро предимство :)
Сравнявах доста модели, като накрая останаха LG 42LE5500 и PANASONIC TX-P42G20E.
Е не мога да излъжа - PANASONIC TX-P42G20E изглежда доста по-добре. Благодаря за съветите,
ще помисля още малко и предполагам ще послушам hristoslav2, дано този път имам късмет.
Някой може ли да ми каже какви са разликите между матриците и процесорите на 42LH5000, 42LD751, 42LD750 и 47LD650?
Привет колеги !
Имам един въпрос към тези от вас които са наясно , и точно тях ще помоля за отговор .
Аз съм с телевизор LG 32LH2000 , и искам да попитам кой от двата нови firmware-а да качвам 3.65 или 3.66 ?
P.S. В момента съм с версия 3.40
Благодаря предварително на отзовалите се !
Цитат:
Някой може ли да ми каже какви са разликите между матриците и процесорите на 42LH5000, 42LD751, 42LD750 и 47LD650?
Процесора във 42LD751, 42LD750 и 47LD650 е по-нов/леко подобрен/ за матриците нямам толкова подробни наблюдения.Общо взето са това
AS-IPS използвани във High-End LG TVs /LD750-950 , LE7500-9500/
S-IPS използвани във Mid-End LG TVs /LD420-650, LE5300-6500/
H-IPS използвани във Low-End LG TVs /LD320-420, LE3300-5300/
e-IPS използвани във Computer Monitors
Здравейте, искам да помоля за впечатления и отзиви относно един LG ако някой вече го е
виждал на живо.Става дума за 47LX9500,вече го има в ТМ София.На мен страшно много ми
харесва като дизайн,тънка рамка,размер,локал диминг и многото възможности, изчел съм
доста ревюта и снимки ,но немога да го видя на живо и да тествам тъй като в нашия град
а и наблизо едвали ще се появи.Ако някой може да сподели нещо за него ще съм благодарен.