-
Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения
Здравейте на всички отново на този прекрасен форум.Искам да попитам за така наречения tearing,който се получава при пускане на филми през компютър.Т.е получава се накъсване от време на време при гледане на филм или друго.Много е дразнещо.Четох трябвало да се намали от 60хц на 25хц подавания сигнал от компа към тв-то за да се оправи това.Но това намаляне на подаваните херци нямали да има негативен ефект по-отношение на работата на тв-то.
Или да обобщя имали ефикасен метод и какъв за отстраняване на този проблем.Давам и инфо за кабела ми e http://vali.bg/?group=&article=8648&...le_content.php .......взех да се съмнявам и в него.
-
Здравейте, бихте ли ми казали точно как да вляза в системното меню на модел от 2005 г. До колкото разбрах с "0000", но ... как точно да го направя.
Благодаря предварително !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Petar U
Здравейте,
По съвет на потребител от форума се насочих към 42LD450. Разгледах го на място в магазина, хареса ми и мисля за окончателна покупка. Моля ако има собственици на този модел да споделят директни впечатления от работата му. Благодаря предварително!
По-добре вземи 42LD550 на същата цена е http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072749 , а има и 100хц.
-
Ами не е точно на същата цена, защото http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=
Межд другото не можах да намеря информация относно честотата на LD450
-
Имам един въпрос:
Наскоро си купих едно ЛГ ЛСД 37 инча и беше включен за реклама в Технополис- та ми е интересно има ли някакъв проблем като е модел 2009- та да не е нещо амортизиран?! :)
-
Petar U , Интересно в ТМ са на една цена, освен ако не е грешка , нещо пак са сменили филтъра. Ако гледаш спорт тези 100хц. са необходими .
-
Благодаря nkd! Предложение за нещо качествено на 100 Hz и цена до към 1 200?
-
Единствено това е на тази цена , нов модел , 100хц и много добър модел:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073304
PS. **LD450 e 50hz
-
Благодаря за информацията. Сега ще погледна Toshiba-та.
-
Здравейте, благодарение на написаното на 1-ва страница за системното меню успях да вляза съответно с "ок+ок" за около 5 сек. и с "menu+menu", естесвено дистанционно и бутони на телевизора, пак за същото време и ми предоставя две различни менюта, но без да ми иска каквато и да било парола. За съжаление по-различни от описаните и не можах да се ориентирам. Става въпрос за модел LG32LC2RR. Ако някой е в състояние да ми предостави по-подробна информация ще му бъда благодарен.
-
Благодаря ви момчета за професионализма ! От 2-3 месеца нямам проекти и само този Форум ми запълва времето. Имам свободни 1200 лева и се спрях на LG 42 LD420 или на Toshiba 40 XV733.Какво ще ме посъветвате?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от potrebitel user
Здравейте, благодарение на написаното на 1-ва страница за системното меню успях да вляза съответно с "ок+ок" за около 5 сек. и с "menu+menu", естесвено дистанционно и бутони на телевизора, пак за същото време и ми предоставя две различни менюта, но без да ми иска каквато и да било парола. За съжаление по-различни от описаните и не можах да се ориентирам. Става въпрос за модел LG32LC2RR. Ако някой е в състояние да ми предостави по-подробна информация ще му бъда благодарен.
За какво ти е да се ровиш в сервизното меню??? Най-много да оплескаш нещата и да го носиш в сервиз накрая.
-
Вече новите модели на LG са с заключено сервизно меню .
Тоест след влизане със сервизното дистанционно преди се въвеждаха четири нули, вече не става ако някой знае нещо да пише
-
Цитат:
Първоначално публикувано от IDinov
Вече новите модели на LG са с заключено сервизно меню .
Тоест след влизане със сервизното дистанционно преди се въвеждаха четири нули, вече не става ако някой знае нещо да пише
КОД : 0413
-
Явно на някой от новите модели са сменили кода.При моя LD550 си е стария т.е 0000 и си влизам без проблем :Drinks: