-
Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения
Здравейте, купих си LGLH5000 , не съм особенно доволен от звука, изключително рядко но се случва да има резонанс на звука. Реших да си закупя допълнително някаква озвучителна система на LG която да поддържа телевизора - по скоро технологията за връзка с външни устройства ,така че да използвам едно дистанционно. Бихте ли ме съветвали за някой конкретен модел, ако някой е купувал или използвал да сподели впечатления.
-
Здравейте имам следния въпрос. При евентуална покупка на LG **LH3000 има ли възможност да се плейват филми от флашка с ac3 5.1 канален звук, като звука на телевизора да се извади към 5+1 канални колони с активен субуфер. т.е. да гледам филм записан на флашка и да ползвам 6 каналния звук на колонките си?
-
Май вади само стерео звук през оптиката като гледаш филми, но може и да греша.
-
Явно нещо съм се заблудил - този модел май не възпроизвеждат клипове от USB. Взех много да се обърквам - как се разбира какво плейва съответния плеър и има ли изобщо такъв вграден в съответния телевизор. Нещо не успях да намеря такава тема тук.
-
След съответната намеса в сервизното меню възпроизвежда.
-
Здравейте всички. От доста време чета темата. Поръчах си LG 37LD420. Няма достатъчно публикаций за този модел, но от прочетеното останах с впечатление че може да се пусне вграденият плеър. Задължително ли за новите модели (с буква D) трябва да използвам сервизно дистанционно и правилно ли съм разбрал за плеъра? Благодаря предварително.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от brix
Здравейте всички. От доста време чета темата. Поръчах си LG 37LD420. Няма достатъчно публикаций за този модел, но от прочетеното останах с впечатление че може да се пусне вграденият плеър. Задължително ли за новите модели (с буква D) трябва да използвам сервизно дистанционно и правилно ли съм разбрал за плеъра? Благодаря предварително.
Притежавам този модел само че 32 инчов,плеъра е перфектен активира се с това http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1841 универсално дистанционно натискаш едновременно и задържаш SHIFT и AV докато се появи поле за въвеждане на парола.Въвеждаш с дистанционното на телевизора 0000 или 0413 от там отиваш в Tools Options 3 и въвеждаш в полето на EMF, 1 и на DIVX, 1 гасиш телевизора от собственото му дистанционно и си готов.Вече си имаш плеър на ТВ-то. Ай сега черпи една бира :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Braykov
Здравейте, аз съм с 42SL8500 дали ще стане новия firmware 3.66 на моя телевизор и ако някой ми каже как точно или прати линк ще съм му благодарен :)
някой ще помогне ли, но да е на български? :(
-
Благодаря ти jcc. В събота вземам телевизора и ако съм си намерил такова дистанционно до тогава, ще пробвам и ще дам резултата тук.
-
Информация за Wi-fi донгъла в новите модели
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17304:1338#1338
характеристики:
► Наименование: точка за достъп WiFi
► SOC : BCM4323 (Mac/Phy/Radio)
► IEEE стандарт : 802.11a/b/g/n
► Честота : двойна (2,4ГГц, 5ГГц)
► Канали 20Мz и 40Мz
► 2 потока до 300Мбит/с (phy rate)
► Антенна : 2 x 2 (Tx, RX)
► Поддръжка USB 2.0
► Защита на даните Open, WEP, TKIP, AES, WPA, WPS (PIN, PBC)
Кой е готов да провери? трябва ви WiFi адаптер на чипсет
http://www.broadcom.com/products/Wir...utions/BCM4323
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17404-64#2411
-
Здравейте,
имам проблем с 42LH5000 :( днес забелязах по цялата височина на екрана черна линия намираща се почти по средата. появи се изведнъж без никаква моя намеса. ТВ е гаранционен, фърмуер 3,65 - някой може ли да помогне или трябва да го нося в сервиза?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от divxman
Здравейте,
имам проблем с 42LH5000 :( днес забелязах по цялата височина на екрана черна линия намираща се почти по средата. появи се изведнъж без никаква моя намеса. ТВ е гаранционен, фърмуер 3,65 - някой може ли да помогне или трябва да го нося в сервиза?
Занеси го в сервиза -май ще ти сменят видеопанела /матрицата + подсветката/ с нов.
-
Благодаря, надявах се да ми сменят целият ТВ :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от divxman
Благодаря, надявах се да ми сменят целият ТВ :)
Стига де :) гладна кокошка просо сънува....ама знае ли човек как ще се развият нещата.
-
Дано не ме накажат админите, че правя реклама - но просто съм изумен от обслужването на сервиза на LG...........
Днес около 11.00 се обадих на тел. от гар. карта и обясних какъв е проблема, записаха ми данните и провериха докато
си говорим дали има такъв продаден ТВ. След около час-два ми се обадиха от местен сервизи се уговорихме кога да дойдат в къщи.
Въпреки че закъсняха за "срещата", като на кино две момчета погледнаха какво е положението и учтиво ми отнесоха
ТВ в сервиза без моя намеса. Е признавам си до сега не съм получавал подобно обслужване, дано и в сервиза се справят
толкова бързо...........Ако някой се интересува, след като всичко приключи ще споделя какво е станало.