thunderl за да видиш с каква версия си на софтуера, влезни в меню, настройки и пусни диагностика, отгоре в прозорчето дава софт. версия.
thunderl за да видиш с каква версия си на софтуера, влезни в меню, настройки и пусни диагностика, отгоре в прозорчето дава софт. версия.
Мисля, че тези модели не поддържат DTS. Нека някой ме поправи, ако греша.Първоначално публикувано от bright
здр. някой може ли да ми каже нещо за модела 50ps 8000- дали е доволен или дали си заслужава тая плазма
Новите модели 2010 отново не подържат DTS звук през USB.Освен това на всички модели до LD650/без него/ са с заключено usb-video т.е разпознават само mp3 и снимки.Отключването става единствено само с сервизно ДУ.
Ето и отговора Iprot за новия firmware 3.65
Ссылка на Rapidshare.com - LG FW V3.65.00 EU ALL 0.1.57.66 original.
Тестировалось на LH и LF серии кроме LH7000! / It was tested on LH and LF series except LH7000!
Скачал эту прошивку. Распаковал, посмотрел содержимое. В отличие от всех предыдущих прошивок, в этой прошивке отсутствует файл RELEASE.cfg, который находится в файловой системе телевизора и при прошивке не затрагивается. Поэтому эта версия прошивки - 3.65, совместима со всеми телевизорами как обычного моельного ряда так и LH7000, SL8000, SL8500, SL9500.
Раньше отличие прошивок заключалось только в разных RELEASE.cfg, которые записывались в файловую систему флешки при прошивке. Начиная с 3.65, этой проблемы больше нет.
И kosvas :Собственно прошил свой 42SL8000 на неё, полет нормальный!
Прошил 3.65 на 37LH7000, полёт нормальный...пока никаких изменений по сравнению 3.63...
Вече съм с 3.65 за сега не забелязвам разлика с 3.63 -42LH7000 всичко мина гладко запазва си настройките от 3.63.В действително се оказа че фирмуера EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk е универсален за европейските LCD модели
Първо искам да кажа и едно голяма БЛАГОДАРЯ на JovaniJo / за труда и коректното отношение към мен при изготвянето и изпращането на ДУ-то.Та прослулутото ДУ made in from JovaniJo РАБОТИ перфектно на всички модели 2010 LG LCD и PLAsma.Лично го изпробвах тази вечер в ТП.Поздрави на всички от този прекрасен форум.
Радвам се че всичко е наред. Kакто и предполагах кода за достъп е универсален за марката LG без значение на модела и годината на производство.Първоначално публикувано от schumisv
Безпроблемно и успешно инсталиране на последният фърмуер 3.65.00 на 42LH5000 и на 26LH2000. За момента и аз не открих разлики.
Наскоро си купих LG42LH4000 Промених настройките на HD, THX CINEMA както е описано във форума.Купих си Хард Диск 1TB WD My Book и зяпам MKVTA всяка вечер.Много съм доволен от този телевизор.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ФОРУМ.
здравейте.някой може ли да ми каже дали модела на LG 50 PK 760 има DVB-C тунер--плазма
здравейте,
от скоро имам 37LH5000 все още не съм го разучил напълно.
Софт. му е 3.24, за да му видя часовете към кой софт. трябва да премина?
Неможах да изчета всичките 72 стр. от темата затова ще ви бъда благдарен ако ме ориентирате в направата на настройките.
Може ли едновременно да гледам РС и ТВ?
ИСКАМ СЪВЕТ КАК ДА СИ ПРЕДПАЗЯ ПЛАЗМАТА ОТ ОТПЕЧАТВАНЕ НА ЛОГОТА
Няма рецепта за това , но се предполага да не се случва статичен образ за по-дълго време !
Има DVB-CПървоначално публикувано от brun4ev
50PK760
http://www.technikdirekt.de/main/en/...760-127cm.html