Здравейте Имам 42" LH-3000, който закупих от техномаркет през декември 2009. Наскоро ми омръзна да връзвам всеки път компютъра към телевизора и реших, че ще си купувам домашно кино...Добре, обаче се оказа, че тоя телевизор си има USB порт. Зачетох се и открих, че има начин да си се гледат филми направо от харддиск, свързан към компютъра.
Имам обаче няколко въпроса:
1. Към днешна дата възможно ли е да стане това без префлашване, а само с насторойки от сервизното меню? Или трябва да се мине през цикъла downgrade към v3.15->промяна на настройките->update до v3.55? Моля някой да ме насочи към най-пресната информация как се правят тези манипулации.
2. Какъв е шансът ТМ да ми се заяде за "гаранция +", в случай, че си променя успешно тези настройки, но стане друг проблем по-нататък с телевизора?
3. Удобен ли е този вариант на гледане на филми, сериали, mkv и прочие или ще си спестя главоболия като си купя направо домашно кино с USB. Мисълта ми е, чесно да ми кажете какъв процент от филмите тръгват безпроблемно и често ли ви се налага да ги...конвертирате, сваляте други версии на филма, с друго аудио, видео, други субтитри и прочие главоболия?
Благодаря ви предварително!
Довечера ще постна и версията на firmware-a като се прибера.