Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 94 от 151 ПърваПърва ... 44849293949596104144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Здравейте Имам 42" LH-3000, който закупих от техномаркет през декември 2009. Наскоро ми омръзна да връзвам всеки път компютъра към телевизора и реших, че ще си купувам домашно кино...Добре, обаче се оказа, че тоя телевизор си има USB порт. Зачетох се и открих, че има начин да си се гледат филми направо от харддиск, свързан към компютъра.

Имам обаче няколко въпроса:

1. Към днешна дата възможно ли е да стане това без префлашване, а само с насторойки от сервизното меню? Или трябва да се мине през цикъла downgrade към v3.15->промяна на настройките->update до v3.55? Моля някой да ме насочи към най-пресната информация как се правят тези манипулации.
    2. Какъв е шансът ТМ да ми се заяде за "гаранция +", в случай, че си променя успешно тези настройки, но стане друг проблем по-нататък с телевизора?
    3. Удобен ли е този вариант на гледане на филми, сериали, mkv и прочие или ще си спестя главоболия като си купя направо домашно кино с USB. Мисълта ми е, чесно да ми кажете какъв процент от филмите тръгват безпроблемно и често ли ви се налага да ги...конвертирате, сваляте други версии на филма, с друго аудио, видео, други субтитри и прочие главоболия?

Благодаря ви предварително!
    Довечера ще постна и версията на firmware-a като се прибера.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

thunderl, а защо не си свържеш компютъра с телевизора за постоянно? Не е нужно да разкачаш всеки път. Стига видеокартата ти да има тази възможност.

4. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    thunderl, а защо не си свържеш компютъра с телевизора за постоянно? Не е нужно да разкачаш всеки път. Стига видеокартата ти да има тази възможност.
    Защото е лаптоп и го ползвам и за други неща. Иначе видеото е извънземно и се справя с всякакви филми, но просто е неудобно.

5. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Сандански

thunderl виждам имаш доста публикации във форума. На всички тези въпроси е отговорено, но с две думи:
    Да може да се влезе в сервизното меню без да се минава през downgrade към v3.15. Аз влизам по два начина:
    Първи вариант - двата диода и помоща на една китайска навигация и музикални файлове изтеглени от форума.
    Втори вариант чрез инфачервения порт на телефон Nokia N73 и irRemote и свалени от тука (форума), съответно файлове.
    И двата варианта действат безотказно.Последно използвам повече телефона защото е по удобно
    и хваща от по-голямо разтояние 1-1,5 м. Всички тези начини са описани тука, даже има колеги от форума които вече са си направили дистанционни за влизане в сервизното меню.
    Няма опасност някой да се заяде за това. Телевизора ми е LG LH3000, предполагам съм Ви помогнал.Успех

6. Тук е от
    Apr 2010

здравеите нЯкои можели да ми помогне ..
    искам да си активирам усбто наLG LH2000 някои би ли ми споделил как става хавата

7. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от markoni85
    здравеите нЯкои можели да ми помогне ..
    искам да си активирам усбто наLG LH2000 някои би ли ми споделил как става хавата
    Чети FAQ на 1 и 2 стр. тогава задавай конкретни въпроси. Иначе става да се активира USB -то.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2009

firemangg, благодаря! Направих го с една Нокия на един познат - стана идеално и без проблеми. Единствено като следвах стъпките не можах да намеря Diagnostics меню, за да видя с кой firmware съм, но не ми се и наложи Всичко работи екстра!

Благодаря пак.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Според мен това наистина е най-малко инвазивният и най-лесен начин за влизане в сервизното меню. Сигурно всеки вече може да намери някой приятел с Нокиа със s60v3 Symbain. Понеже се отвори дума, постарах се да преправя малко ръководството за този начин за влизане в сервизното меню, пък и всички знаем, че хората много-много не четат всичко. И на един човек да помогна, пак е файда. Аз например от много четене никъде не прочетох, че има пробна версия на IrRemote, която се изтегля от сайта. Това е много удобно - изтегляш, инсталираш, влизаш си в менюто, отключваш и край. Ето и ръководството:

Форум IXBT http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:15861

Дадени инструкции NRG_r (http://forum.ixbt.com/users.cgi?id=info:NRG_r)

Друг начин за вход в сервизното меню (според мен най-безопасен)
    --------
    Подходящ за Nokia със s60v3 Symbain с инфрачервен порт и достъп до интернет (тестван на Nokia E51).
    --------
    1) Заредете Psiloc IrRemote за Nokia в картата (Пробна версия - http://shop.psiloc.com/en/Download, ...te_S603rd.sisx) - работи 1 седмица, ако не искате да си хаквате телефона
    2) инсталирате и стартирате приложението
    3) Отворете менюто и изберете ADD DEVICE
    4) Изберете REFRESH (телефонът се свързва с интернет, ние чакаме)
    5) Изберете "TV"
    6) Изберете REFRESH (телефонът се свързва с интернет, ние чакаме)
    7) Изберете "LG" (не LG Electronics или нещо подобно, просто LG)
    8) Изберете REFRESH (телефонът се свързва с интернет, ние чакаме)
    9) Изберете "IN-START Service Menu + EZ Adjust Service Menu"
    10) Изберете REFRESH (телефонът се свързва с интернет, ние чакаме)
    11) В options, изберете "IR режим" в "Метод 1" - мисля, че така е по подразбиране
    12) Натиснете и задръжте "1" за отваряне на менюто IN-START Service Menu
    13) Натиснете и задръжте "2" за отваряне на менюто EZ Adjust Service Menu
    14)Телевизорът ще ви пита за парола, въведете "0000"

за всеки случай - препратка към файл с профила

http://irremote.psiloc.com/Show.aspx...nu & I = 73698

Доколкото прочетох, този файл се слага в главната директория на картата и като се стартира IrRemote си го намирал. Не съм го тествал, телефонът ми си го изтегли през WLAN.

Надявам се, ако още има хора, които се притесняват да се връщат до фирмуеър 3.15, за да си отключат плеъра, или THX да прочетат това и да се насладят на пълните възможности на телевизора.

11. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

В официалния сайт на LG Полша се появи нов firmware : EU_ALL_0.1.57.66_flash.epk
    стария беше 3.63.00(0.1.57.50) а новия е 3.65.00 (0.1.57.66) за всички модели LH2ххх, 3хххх, 4ххх, 5хххх и SL8000 и SL9500 без LH7000 и SL8500 и SL9000 странно в официалните линкове на сайта липсват за тези модели.
    Сериите xxLHxxxx, xxLUхххх, xxSLxxxx, xxLFxxxx, xxLG60xx, xxLG70xxxx.
    Плазми xxPS70xx, xxPS80xx, xxPG40**, xxPG60xx, xxPG70xx - линковете не са проверени

http://www.lg.com/pl/support/product...oduct-profile#

http://www.lg.com/pl/support/product...roduct-profile

Ето и отговора от Drew99 руския форум

для страждущих - вот ссылка на 3.65, балуйтесь на свой страх и риск!!! (в FAQ пока добавлять не буду, есть подозрение, что для LH7000 не подойдет, но может и подойти - рискуйте)
    имхо, эта прошивка - перепакованная 3.63

https://forum.setcombg.com/****************/file/4536434

Ссылка на Rapidshare.com -******************.com/files/378460054/LG_FW_V3.65.00_EU_ALL_0.1.57.66_original.zip.html LG FW V3.65.00 EU ALL 0.1.57.66 original.
    Тестировалось на LH и LF серии кроме LH7000! / It was tested on LH and LF series except LH7000!

12. Тук е от
    Sep 2008

Изтеглих от най-долният линк и актуализирах 32lh5000 без проблеми,дори ми се запазиха програмите.Нищо ново засега не виждам,то не съм и ровичкал много.

13. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от ulipet
    Изтеглих от най-долният линк и актуализирах 32lh5000 без проблеми,дори ми се запазиха програмите.Нищо ново засега не виждам,то не съм и ровичкал много.
    Браво за смелостта. Аз чакам официално потвърждение от LG Полша дали мога да го кача на модел LH7000 или смелчаци от други форуми.При получаване на отговора ще споделя. Имам и модел LH2000 но е в провинцията при следващото посещение ще го ъпграйдна до 3.65.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

Не видях коментар на "интелигентния сензор". За сега така гледам телевизора. Нещо ми се върти от изчетеното, че ползва 65 000 нюанса на настройки, създадени от еди-кои-си експерти. По принцип осветеността на стаята се мени през деня и ако не друго, то поне пести енергия сензора. Но, моля, коментирайте удачността му като картинна настройка. Все пак в експертното меню ми излизат десетки позиции, които просто не се наемам да координирам окомерно. Но при по-висока осветеност на стаята определено омазва здраво картината.

16. Тук е от
    Jun 2004

Някой да е имал възможност да сравни новите модели LD420 и LD450? Много оскъдно инфо от нета... (47LD420 в Стемо на добра цена според сайта им)

17. Тук е от
    Feb 2010

Нормално е ,те са съвсем нови модели 2010,инфо почти няма за тях.А какъв размер те интерисува..аз съм виждал само 42" на живо в ТП.Хареса ми,но няма 100хрц,а при мен е условие защото гледам доста F1 и футбол.

18. Тук е от
    Jun 2004

интересуваме дали вървят mkv-та с DTS на USB, как скоростта на превключване между каналите на DVB-C спрямо моделите 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе