А ми
докато се чудиш отвори ръководството да видиш . Там би трябвало да пише и да има рисунки на изходите и вариантите на свързване
А ми
докато се чудиш отвори ръководството да видиш . Там би трябвало да пише и да има рисунки на изходите и вариантите на свързване
Трябва ти преходник, примерно този: http://cable.bg/product_info.php?products_id=19634
Да бе Данчо, има. Само не разбрах как трябваше да ми помогне мнението ти.
Въпросът ми не е към майсторите по хвърляне на боб, а към някой, който евентуално е пробвал аудио аналогов сигнал от изхода за слушалки и от SCART. Друг начин за извличане на аналогов сигнал за звука от този телевизор просто няма. Толкова ли е чудно?
Благодарности на Момчил. Ще питам в магазина и за такъв вариант. Но всичко това става излишно, ако качеството е подобно на изхода на слушалките. Идеята беше да спестя някой лев ако е все тая.
П.П. А може и за пробата просто да напъхам жиците на съответните места в скарта...
Този, който е в линка е малко скъп, но си заслужава. Ако ти е за парите, има преходници и по 2 лв. А звука от скарта би трябвало да е по-добър.
[quote=Svetste ]
Да бе Данчо, има. Само не разбрах как трябваше да ми помогне мнението ти.
Въпросът ми не е към майсторите по хвърляне на боб, а към някой, който евентуално е пробвал аудио аналогов сигнал от изхода за слушалки и от SCART. Друг начин за извличане на аналогов сигнал за звука от този телевизор просто няма. Толкова ли е чудно?
Благодарности на Момчил. Ще питам в магазина и за такъв вариант. Но всичко това става излишно, ако качеството е подобно на изхода на слушалките. Идеята беше да спестя някой лев ако е все тая.
П.П. А може и за пробата просто да напъхам жиците на съответните места в скарта...
[/В ръковотството пише Гнездо Euro Skart (AV1\AV2)Първоначално публикувано от Svetste
Към тези гнезда може да свържете чрез SKART ВХОДЯЩ ИЛИ ИЗХОДЯЩ СИГНАЛ ВЪНШНО УСТРОЙСТВО
Така че чети по-вече!
стр.20 от ръководство за експлатация
37LH5000
Софт. му е 3.24, за да му видя часовете към кой софт. трябва да премина?
Може ли едновременно да гледам РС и ТВ?
Купих преходник за 2.40 лв. Всичко е наред. Действително, само единия скарт вади аудио от DTV. Сигналът си е съвсем на ниво, не като от слушалките. И кабела с чинчовете и преходника са от най-простите. Има някакъв шум, но е пренебрежим спрямо сигнала. Е, ако ще правя записи с този сигнал ще сменя кабела, но едва ли ще се наложи.
Здравейте,
Имам едно питане дано някой знае отговора и ми отговори.
Имам 42LH2510 и съм си активирал USB-то разбира се. Но както всички знаем ТВ-то не поддържа DTS звук.
Въпроса ми е:
Ако си взема Samsung HT-XQ100W и го свържа по оптичен кабел с ТВ-то дали ще може да декодира DTS?
То за можене може, но няма как да го изкараш от телевизора.
Трябва да го даунгрейднеш до версия на фърмуера 3,15.Първоначално публикувано от zorbata
Имам проблем с моя ЛХ5000, на моята кабеларка има пуснати цифрови канали по коаксиален кабел на 576i и няколко на 1080i. Като тръгна да ги търся обаче ми намира само 45 канала, а те са 99. Като на 14 от 45те ми изписва "Няма сигнал" но когато си решат се появяват. Интересното е, че имам приятели които са на същата кабеларка обаче с Panasonic и те си ги хващат без проблем. Настройките на кабелната са:
Честота: 114000
Скорост: 6900
Модулиране:256QAМ
и още нещо което ми казаха ident 00001 или нещо такова, но това нямам къде да го въведа в настройките за ръчно търсене
на Самсунг до колкото разбрах е лъщото като при моето ЛГ самоче намират по 25 канала някъде. Някой може ли да ми помогне? Как така Панасониците си хващат всичко без проблем, а аз немога?
Ако си сигурен ,че това са данните,опитай да сканираш ръчно, ако приемем ,че 114Мхц. е начална /основна честота ,добавяй всеки пакет през 8Мхц. В кой град и на коя кабеларка си ?
От Силистра съм тя кабеларката с цифрови канали е една