Страница 77 от 96 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,141 до 1,155 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hsd33
    Здравейте,чудесен форум благодарение на него си закупих LG42LW5590.За сега съм доволен от покупката,с изключение на едно нещо,бутоните на дистанционото черните отдолу започнаха да се изтриват,като отдолу се показва бяло.Мисля че за 1месец употреба това не е нормално.Моля за някакъв съвет.

Съвета ми е да си фолирате дистанционното.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012

Ами нещо с гаранцията не може ли да се направи или тя не важи за дистанционото.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hsd33
    Ами нещо с гаранцията не може ли да се направи или тя не важи за дистанционото.

За дистанционното не важи, но може да пробвате все пак е на месец и в зависимост от това, колко е износено, може и да претендирате.

5. Тук е от
    Jan 2012

Благодаря,ще пробвам да видим какво ще стане.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от harrys
    Здравейте, имам ТВ и монитор в едно, модела е LG M2362D. През USB си чете музика и снимки, но ми се иска да му пусна и филмите. Пробвах с инсталирано на телефона сервизно дистанционно, но не се получава. Явно не става така защото с телефона влизам в менюто на друг ТВ LG без проблем. Пробвах и с едновременно натискане на бутоните както е описано на 1-ва страница, но не става. Моля някой ако има идея да сподели, благодаря предварително!
    Паролата за сервизното меню в модели произведени до 2010 г е 0000, а в модели 2011 г е променена на 0413.

7. Тук е от
    Oct 2011

Новото дистанционно Magic/модели 2012/някой има ли представа дали ще се продава отделно,за нас които сме с модели от 2011

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gbrosa
    Новото дистанционно Magic/модели 2012/някой има ли представа дали ще се продава отделно,за нас които сме с модели от 2011
    Да - ще се продава и отделно, но не съм сигурен че подхожда за модели ТВ 2011г....
    http://www.flatpanelshd.com/pictures/lg2012press-5l.jpg
    вземи си
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NO-LG-AN-MR200

10. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте имам въпрос. Притежавам 3D LG 42 LW579S. Телевизорът е свързан с видеокартата на компютъра ми GF GТX 550 Ti, с HDMI.1.4 кабел. Опитвам се да възпроизведа 3D Blu Ray ISO файл на телевизора в 3D формат, като монтвам файла в Алкохол 120 %, и чрез Тотал медиа театър 5 директно го възпроизвежда на телевизора. Но се възпроизвежда само в 2D формат, въпреки, че има опции 3D бутони на плеъра не успях да го възпроизведа в 3D. Какви настройки трябва да направя и възможно ли е въобще да се възпроизведат ISO 3D филми на телевизора ми? Ще съм благодарен ако някой знае повече по въпроса. С другите 3 D филми няма проблем, освен ако не са с по голяма резолюция от 1920х1080. При по голяма от тази се възпроизвеждат в 2D ?!

11. Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от jorogl
    Здравейте имам въпрос. Притежавам 3D LG 42 LW579S. Телевизорът е свързан с видеокартата на компютъра ми GF GТX 550 Ti, с HDMI.1.4 кабел. Опитвам се да възпроизведа 3D Blu Ray ISO файл на телевизора в 3D формат, като монтвам файла в Алкохол 120 %, и чрез Тотал медиа театър 5 директно го възпроизвежда на телевизора. Но се възпроизвежда само в 2D формат, въпреки, че има опции 3D бутони на плеъра не успях да го възпроизведа в 3D. Какви настройки трябва да направя и възможно ли е въобще да се възпроизведат ISO 3D филми на телевизора ми? Ще съм благодарен ако някой знае повече по въпроса. С другите 3 D филми няма проблем, освен ако не са с по голяма резолюция от 1920х1080. При по голяма от тази се възпроизвеждат в 2D ?!
    jorogl и аз това се опитвам да направя от три дни насам, все на камък удрям. Онзи ден се сдобих със LG 47LM671S, за сега съм много доволен от телевизора, чете абсолютно всичко що е с DTS звук. Субтитри също нямам никакви проблеми. Пробвах този PlexMedia Server но почти веднага го махнах защото при мен е адски бъгав със Google Chrome. Инсталирах онзи руския сървър и със него всичко е ок, като изключим че не знам как да спра да ми излизат субтитрите по два пъти, един път от плеъра на ТВ-то и един път от медиа сървъра. Искам да остана само с тези на ТВ-то защото ми е по лесно да ги коригирам като големина и цвят ако се наложи. Някой ако знае да сподели.
    Ще давам още впечатления от модела по-нататък.
    Преди имах Samsung 40D6510, който откраднаха.
    За сега ми прави впечатление че Самсунга като че ли се представяше по-добре във моите светли помещения.
    Също така не мога да му намеря така наречения TrueMotion за да видя изключен ли е или не.
    Искам да попитам и за матрицата и подсветката която е в него (ZB.BEEWLJG) това пише отзад до модела. Аз доколкото успях да го разчета е S-IPS матрица и със CCFL, EEFL подсветка което не знам дали е добре.
    Ако се сетя още нещо ще питам.
    Пробвах и 3D-то на Аватар този рипнатия файл който е 18GB мисля, за съжаление не съм много впечатлен не усетих да има кой знае какво 3Д, нямаше като че ли голяма дълбочина. Преди да го взема в магазина бяха пуснали 3Д сигнал на един от миналогодишните модели мисля че беше на 47LW579S ако не се лъжа и там ефекта беше доста добре изразен.

Само забравих да напиша че лаптопа ми е със видео карта Nvidia GeForce GT240M и си нямам идея дали на нея ще мога да подкарам 3Д ИСО файл през HDMI кабела.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от mga1981
    jorogl и аз това се опитвам да направя от три дни насам, все на камък удрям. Онзи ден се сдобих със LG 47LM671S, за сега съм много доволен от телевизора, чете абсолютно всичко що е с DTS звук. Субтитри също нямам никакви проблеми. Пробвах този PlexMedia Server но почти веднага го махнах защото при мен е адски бъгав със Google Chrome. Инсталирах онзи руския сървър и със него всичко е ок, като изключим че не знам как да спра да ми излизат субтитрите по два пъти, един път от плеъра на ТВ-то и един път от медиа сървъра. Искам да остана само с тези на ТВ-то защото ми е по лесно да ги коригирам като големина и цвят ако се наложи. Някой ако знае да сподели.
    Ще давам още впечатления от модела по-нататък.
    Преди имах Samsung 40D6510, който откраднаха.
    За сега ми прави впечатление че Самсунга като че ли се представяше по-добре във моите светли помещения.
    Също така не мога да му намеря така наречения TrueMotion за да видя изключен ли е или не.
    Искам да попитам и за матрицата и подсветката която е в него (ZB.BEEWLJG) това пише отзад до модела. Аз доколкото успях да го разчета е S-IPS матрица и със CCFL, EEFL подсветка което не знам дали е добре.
    Ако се сетя още нещо ще питам.
    Пробвах и 3D-то на Аватар този рипнатия файл който е 18GB мисля, за съжаление не съм много впечатлен не усетих да има кой знае какво 3Д, нямаше като че ли голяма дълбочина. Преди да го взема в магазина бяха пуснали 3Д сигнал на един от миналогодишните модели мисля че беше на 47LW579S ако не се лъжа и там ефекта беше доста добре изразен.
    Колега, честито!

Относно Avatar, той самия филм е почти 2D... Свалете си Imax Ocean Wonderland от piratebay и тогава ще видите за какво иде реч...

P.S. Да му се не види, колега - завиждам ти че Руския сървър ти изкарва субтитри. Би ли споделил, дали за целта ги транскодира?

Благодаря!

13. Тук е от
    Jan 2012

Това е все пак ново поколение телевизор 2012 г. Моя е 2011 г. Относно TrueMotion отиди на настройки от дистанционното HOME бутон и надолу със стрелките ще го намериш. Предполагам, че ще можеш да гледаш нормално 3D филми конвертирани в mkv формат а за ISO не съм сигурен. И аз това питах как да стане. Все пак честито и да си го гледаш със здраве и кеф !!! По принцип дълбочината на екрана не е фактор за 3D качество ...по добре е образа да изпъква извън екрана. За съжаление много малко филми имат изразен този ефект. Изгледал съм може би стотина но няма голямо качество с някой изключения.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Това е все пак ново поколение телевизор 2012 г. Моя е 2011 г. Относно TrueMotion отиди на настройки от дистанционното HOME бутон и надолу със стрелките ще го намериш. Предполагам, че ще можеш да гледаш нормално 3D филми конвертирани в mkv формат а за ISO не съм сигурен. И аз това питах как да стане. Все пак честито и да си го гледаш със здраве и кеф !!! По принцип дълбочината на екрана не е фактор за 3D качество ...по добре е образа да изпъква извън екрана. За съжаление много малко филми имат изразен този ефект. Изгледал съм може би стотина но няма голямо качество с някой изключения.
    За протокола, и без това досега не съм изгледал един 3D филм до край, но ако е само в дълбочина, то по-добре да си го гледам 2D. Дори филмите 2D ми харесват повече.

16. Тук е от
    Jan 2012

Дълбочината може да се регулира от 3D настройките. Q MENU настройки. Там ще видиш какви възможности има.А за кой руски сървър става дума в поста ви ?

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Дълбочината може да се регулира от 3D настройките. Q MENU настройки. Там ще видиш какви възможности има.А за кой руски сървър става дума в поста ви ?
    Home Media Server.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

@Dominator, ще те помоля да спреш да търсиш решение на проблема си с Home Media Server във всички теми на форума. Има си отделен форум точно за тази цел и ти много добре го знаеш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 77 от 96 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе