Страница 27 от 96 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Ще можеш да си записваш само от цифровите тунери в ТВ / DVB-C ,DVB-S / -ако са кодирани си вземаш от кабелния оператор СА модул и карта ./ за Булсатком не става -тяхната кодировка не се поддържа от СА модулите/ .

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от borko998
    Здравейте!
    Кой ТВ ще препоръчате между LG42LW659, Samsung UE40D6500 и SONY KDL-40HX720.
    Ще се гледа в доста осветена стая /вариант с матов екран?/. LG прочетох че е с матов екран-а другите с какъв са?
    За силно осветена стая - матов екран, но не пречи да си пуснеш щорите и да си вземеш с гланцов...
    Samsung UE40D6500 и SONY KDL-40HX720 - с гланцов екран
    LG42LW659 - с матов екран

Какво значи Оптиконтраст панел за Сонито?
    http://www.sony-asia.com/microsite/b...#/opticontrast
    http://www.sony-mea.com/support/faq/458644

Пълноценно ли е 3Д-то на тези модели?
    LG42LW659 - с пасивно/презредово
    Samsung UE40D6500 - с активно/презредово
    SONY KDL-40HX720 - с активно пълноценно

2 см в повече и 5г гаранция достатъчен плюс ли са за LG?
    Да, но и другите модели може да ги вземеш с 5-годишна гаранция - купува се в магазина.

4. Тук е от
    Dec 2011

tweeg твърдиш, че ако пъхна кабела от сателитната чиния в телевизора ще приемам свободните канали без модул и карта. Не те стряскам телевизора си е много хубав ако си решил взимай го. Убеден съм , че няма да съжаляваш.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Аз съм на цифрова кабелна, която не е кодирана.
    В момента Finlux-а лови цифровите, включително и HD само с ръгнат кабел - няма модули, няма карти.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bertolu4o
    neven1818 Преди около една седмица си купих този модел, екрана е матов но когато гледаш не прави впечатление. Конверсията от 2Д в 3Д е добра. Разбирасе има ралика с истинското 3Д. Има регулировка на дълбочината на 3Д при конверсията и настройка за това дали предметите да са извън екрана или в екрана. Ако си вземеш Wifi-адаптор Нета е добър но за ема линия и домашната връзка е бавна. Има 2 USB входа, отчитам че са малко, ако си навържеш всичките устройства за телевизора(адаптор, камера, външен хард, магичното дистанционно, удобно е) Wifi-то не става за НД предаване, накъсва, но през харда - е наред. На мен модела ми харесва и не съжалявам за покупката. С Hub нищо не става.
    Става с 4xUSB хъб, (включен от сервизното меню).
    EzAdjust ->Tool Option 5 -> USB Hub Count - поставяш от 0 на 1

7. Тук е от
    Dec 2011

hristoslav2 в началото на форума за телевизорите обясняваха как се влиза в сервизното меню, но при мен не става ( с моето дистанционно ) Пишеше се нещо бутон меню и меню на телевизора. Примен няма точно бутон с название меню. Моето е онова с бутона 3Д по средата. Мога да ви гарантирам , че кода за връщането на грешен софт с това дистанционно на този телевизор става. Лично пробвах. Интересно да ли има такъв код за да се влезне в сервизно меню по подобен начин, обаче да не резетва всички настройки. На телевизора на предната част бутоните са сензорни

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Момчета,може ли да ми кажете кои 3DLED TV 40'-42' са с лъскав дисплей ? Благодаря предварително ! Help

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Е нали работеше в ТП , там не ги ли видя кои са ? На първо време се сещам за Самсунг от 6 серия нагоре ,Сони NX и HX сериите, LG LW980("стъкло")-другите ЛГ чакам ти да кажеш кои са ,а в повечето Тошиби е полу матово .

11. Тук е от
    Dec 2011

Нещо ми е трудно да ги различавам на тия лампи.За Самсунг и слепеца ще го види лъскавият дисплей,Сонитата ги видях,но ЛГ-тата всички ми се струват с мат.Тия дни пак ще ги поогледам и дано да снеса малко инфо и аз.
    ПС: Просто когато и да отида в отдела с телевизори е няква лудница и дори и да не викам някой колега да ми ги покаже,а предпочета да ги потърся сам,до една минута ме дръпва някой изрод и аз се принуждавам да се оттегля

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Така ,както бяха сложили стикерите в ТМ Бургас ,5500/5590 би трябвало да е с "лъскав" панел /ама им нямам много доверие/ -за 650 и 4500 съм сигурен ,че са мат ,а 550 не помня вече ,че скоро не съм го виждал тук /90% че е мат/. Имам от всички видове - много матов ,не толкова матов ,полу мат/полу лъскав и "лъскав" Самсунг /ама ги именувах и аз ... / и за мен последния е най-добрия вариант.

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

При LG почти всички(аз гланцов тази година не съм видял) панели са полумат , "лъскавите" модели , най-вече от 2010г. са със "стъкло",( имаше и един модел от 9 серия гланц), което е силно отражателно и освен дизайнерски и до някъде защитни функции други плюсове няма . Тази година и при Тошиба намалиха "лъскавите" панели . Сони също са или полумат или стъкло. Панасоник -полумат. Основно гланцови/лъскави панели останаха приоритетно само при Самсунг.Гланцовите панели при контролирано осветление дават предимства при черното и интензитета на цветовете , но са доста по отражателни при наличие на директни светлинни източници .

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

16. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, имам телевизор модел 32LD650. Нещо не мога да се ориентирам има ли начин при автоматична настройка на каналите да задам търсене само на цифровите канали. Не искам да ми се пресканират аналоговите и да ги пренареждам после. Някакви идеи?

17. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Мисля ,че не.

18. Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Днес си купих LG 47LW659S.
    След седмици четене на форуми, сравнения на място в "ТМ ТП маркетите" и съвети на знаещи, купих LG 47LW659S.
    Първи впечатления:
    1. Конверсия 2D/3D - нищо особено, под очакванията ми. Не знам как ще е при 3D филм. Сега ще търся да сваля от някъде.
    2. Цифровата кабелна - незабележима разлика от стария четиригодишен 32" Samsung. Като знам, че 90% ще се ползва за кабелна телевизия, май трябваше да спестя 500лв. и да взема LG 47LW4500, даже някой от LV серията, без 3D.
    3. Май ще излезе вярна приказката "колкото повече - толкова повече". Имах 32", мислех да взема 42", взех 47" и вече ми се струват малко.

Ще си позволя и аз да дам един съвет:
    Ако ще продължите да си гледате кабелната телевизия, не си давайте парите за скъп телевизор. Сигнала от кабелния оператор няма да се подобри с покупката на нов телевизор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 96 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе