Ще можеш да си записваш само от цифровите тунери в ТВ / DVB-C ,DVB-S / -ако са кодирани си вземаш от кабелния оператор СА модул и карта ./ за Булсатком не става -тяхната кодировка не се поддържа от СА модулите/ .
Ще можеш да си записваш само от цифровите тунери в ТВ / DVB-C ,DVB-S / -ако са кодирани си вземаш от кабелния оператор СА модул и карта ./ за Булсатком не става -тяхната кодировка не се поддържа от СА модулите/ .
За силно осветена стая - матов екран, но не пречи да си пуснеш щорите и да си вземеш с гланцов...Първоначално публикувано от borko998
Samsung UE40D6500 и SONY KDL-40HX720 - с гланцов екран
LG42LW659 - с матов екран
http://www.sony-asia.com/microsite/b...#/opticontrastПървоначално публикувано от borko998
http://www.sony-mea.com/support/faq/458644
LG42LW659 - с пасивно/презредовоПървоначално публикувано от borko998
Samsung UE40D6500 - с активно/презредово
SONY KDL-40HX720 - с активно пълноценно
Да, но и другите модели може да ги вземеш с 5-годишна гаранция - купува се в магазина.Първоначално публикувано от borko998
tweeg твърдиш, че ако пъхна кабела от сателитната чиния в телевизора ще приемам свободните канали без модул и карта. Не те стряскам телевизора си е много хубав ако си решил взимай го. Убеден съм , че няма да съжаляваш.
Аз съм на цифрова кабелна, която не е кодирана.
В момента Finlux-а лови цифровите, включително и HD само с ръгнат кабел - няма модули, няма карти.
Става с 4xUSB хъб, (включен от сервизното меню).Първоначално публикувано от bertolu4o
EzAdjust ->Tool Option 5 -> USB Hub Count - поставяш от 0 на 1
hristoslav2 в началото на форума за телевизорите обясняваха как се влиза в сервизното меню, но при мен не става ( с моето дистанционно ) Пишеше се нещо бутон меню и меню на телевизора. Примен няма точно бутон с название меню. Моето е онова с бутона 3Д по средата. Мога да ви гарантирам , че кода за връщането на грешен софт с това дистанционно на този телевизор става. Лично пробвах. Интересно да ли има такъв код за да се влезне в сервизно меню по подобен начин, обаче да не резетва всички настройки. На телевизора на предната част бутоните са сензорни
Момчета,може ли да ми кажете кои 3DLED TV 40'-42' са с лъскав дисплей ? Благодаря предварително ! Help
Е нали работеше в ТП , там не ги ли видя кои са ? На първо време се сещам за Самсунг от 6 серия нагоре ,Сони NX и HX сериите, LG LW980("стъкло")-другите ЛГ чакам ти да кажеш кои са ,а в повечето Тошиби е полу матово .
Нещо ми е трудно да ги различавам на тия лампи.За Самсунг и слепеца ще го види лъскавият дисплей,Сонитата ги видях,но ЛГ-тата всички ми се струват с мат.Тия дни пак ще ги поогледам и дано да снеса малко инфо и аз.
ПС: Просто когато и да отида в отдела с телевизори е няква лудница и дори и да не викам някой колега да ми ги покаже,а предпочета да ги потърся сам,до една минута ме дръпва някой изрод и аз се принуждавам да се оттегля
Така ,както бяха сложили стикерите в ТМ Бургас ,5500/5590 би трябвало да е с "лъскав" панел /ама им нямам много доверие/ -за 650 и 4500 съм сигурен ,че са мат ,а 550 не помня вече ,че скоро не съм го виждал тук /90% че е мат/. Имам от всички видове - много матов ,не толкова матов ,полу мат/полу лъскав и "лъскав" Самсунг /ама ги именувах и аз ... / и за мен последния е най-добрия вариант.
При LG почти всички(аз гланцов тази година не съм видял) панели са полумат , "лъскавите" модели , най-вече от 2010г. са със "стъкло",( имаше и един модел от 9 серия гланц), което е силно отражателно и освен дизайнерски и до някъде защитни функции други плюсове няма . Тази година и при Тошиба намалиха "лъскавите" панели . Сони също са или полумат или стъкло. Панасоник -полумат. Основно гланцови/лъскави панели останаха приоритетно само при Самсунг.Гланцовите панели при контролирано осветление дават предимства при черното и интензитета на цветовете , но са доста по отражателни при наличие на директни светлинни източници .
Просто се регистрирайте в BigPond Филми с помощта на валидна кредитна карта и адрес на електронна поща и сте готови .А дали филмите ще имат субтитри или ще има опция на БългарскиПървоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте, имам телевизор модел 32LD650. Нещо не мога да се ориентирам има ли начин при автоматична настройка на каналите да задам търсене само на цифровите канали. Не искам да ми се пресканират аналоговите и да ги пренареждам после. Някакви идеи?
Мисля ,че не.
Днес си купих LG 47LW659S.
След седмици четене на форуми, сравнения на място в "ТМ ТП маркетите" и съвети на знаещи, купих LG 47LW659S.
Първи впечатления:
1. Конверсия 2D/3D - нищо особено, под очакванията ми. Не знам как ще е при 3D филм. Сега ще търся да сваля от някъде.
2. Цифровата кабелна - незабележима разлика от стария четиригодишен 32" Samsung. Като знам, че 90% ще се ползва за кабелна телевизия, май трябваше да спестя 500лв. и да взема LG 47LW4500, даже някой от LV серията, без 3D.
3. Май ще излезе вярна приказката "колкото повече - толкова повече". Имах 32", мислех да взема 42", взех 47" и вече ми се струват малко.
Ще си позволя и аз да дам един съвет:
Ако ще продължите да си гледате кабелната телевизия, не си давайте парите за скъп телевизор. Сигнала от кабелния оператор няма да се подобри с покупката на нов телевизор.