Извинявай, но никой не ми отговаря там и затова. То не съм само аз така де, но...Първоначално публикувано от Momchil
Ще се съобразя,
само не съм съгласен че са във всички теми на форума, но това е друга бира.
Извинявай, но никой не ми отговаря там и затова. То не съм само аз така де, но...Първоначално публикувано от Momchil
Ще се съобразя,
само не съм съгласен че са във всички теми на форума, но това е друга бира.
Човече нямам си на идея как да разбера дали ги транскодира, но за протокола не съм пипал никаква настройка по сървъра и ми излизат субтитри.Първоначално публикувано от Dominator
Мерси!Първоначално публикувано от mga1981
Никой ли няма smart телевизор LG?Първоначално публикувано от yanku
Не, само Вие.;-)
Има.Има. Точно от там се сменят буквите.Тъпото е че не работи в почти всички приложения.В едно от приложенията което е за клипчета работи(не му помня името- не е yutube).И май само в него.Поне аз в други не съм го виждал но не съм и проверявал във всичките.Първоначално публикувано от yanku
Имах предвид, че по описаните начини въобще не ми излиза меню с искане на парола. Мисля си дали защото не е монитор нещо да е по-особенно при него. Моля ако има някакъв друг метод, който да пробвам да го споделите.Първоначално публикувано от hristoslav2
Така и не мога още да намеря тая глупава настройка за TrueMotion или както се казва там на LG47LM671S. Някой ако може да помага.
От дистанционното бутон HOME...слизаш със стрелките на НАСТРОЙКИ....КАРТИНА...надолу.... True Motion...има опции ВИСОКО,НИСКО, Потребител...Изкл. Това е.УспехПървоначално публикувано от mga1981
Нямам такова нещо във настройки (за това питам), а като натисна бутона Home ми отваря страницата с приложенията, интернет и т.н. Да не би да е това Real Cinema защото него не го знам какво прави.Първоначално публикувано от jorogl
HOME, след това със стрелките надолу и надясно отиваш на Настройки....OK....картина и надолу със стрелките отиваш на тази опция....няма как да не стане....Първоначално публикувано от mga1981
Ама човече разбери че никъде в менюто нямам опция TRUE MOTION ама никъде, счупих се да го търся.Първоначално публикувано от jorogl
Като натиснеш "Home" нали ти изкарва страницата с приложенията и на умален екран канала, който гледаш в момента. Натискаш надолу както ти каза колегата и след това надясно и точно под умаления екран е меню настройки. След това отиваш на дисплей и там в опциите има трумоъшън. Въпреки, че при мен при спрян трумоъшън като пусна филм от HMS пак имаше и много ме дразнеше, накрая му фанах цаката слагам настройката на изпълнение на видео да е на "игра" и тъпя моъшън изчезва.Първоначално публикувано от mga1981
LED LCD телевизорите се славят с по-добър живот от LCD CCFL но вижте какво отркрих на сайта на LG, това истина ли е?!?
http://www.lg.com/ca_en/tv-audio-vid...v-55LV5400.jsp
Кое ? Че LG е номер 1 в пасивното 3 Д?Първоначално публикувано от Dominator
http://www.hdtv.ru/news/industry/119...harp-i-lg.html
http://www.hdtv.ru/news/industry/119...aniy-oled.html