Пусни го да сканира на страна други.Първоначално публикувано от uzunova_k
Пусни го да сканира на страна други.Първоначално публикувано от uzunova_k
Днес на модел LG47LM671S излезе ъпдйет версия 03.03.50, след който ъпдейт във Маню/Картина/Опции за картина най-долу вече има възможност за коригиране на TrueMotion-a.
Все още не съм пробвал дали има някакви разлики, но ако забележа нещо ще напиша. По подразбиране при мен е на "Гладко" настроен.
Много добра новина. Поръчах си 47LM670S, трябва да го докарат в Сряда. А този проблем вижда ли се и дали е оправен в 03.03.50?
Some judder to motion at timesSome resolution loss when showing motion
Здравейте
И аз да се похваля че има LG телевизор. Купих си го миналата седмица и все още чета темата. Модела е 26LV2500. Надявам се да не ме разочарова. Чета тук че масово ъпвате фирмуера но аз не виждам поне за сега да го правя въпреки че на моя версията е старичка. За сега не прави никакви проблеми и не виждам да го правя.
32lk330 - липсва ми бутона sleep от стария ми телевизор, има ли бърз достъп до тази функция при този модел? И още нещо - при гледане на видео от плеъра изобщо няма достъп до sleep timer?
хора зрдавеите.имам един много кофти проблем и незнам от какво е. като си пусна 3д филм и много ми насича.ползвам флекса.по интернет си гледам филмите но от скоро всеки филм ми насича много.вкарах и кабел от рутера към лаптопа но продължава.дали е заради иинтернета.попринцип нета ми е добър.свалям с към 2 мб.до скоро бях към БТК и там почти нямах проблеми? ако някои може да помогне ще съм му много благодарен
мерси предварително
LG 55EM960V олед [video]
http://www.fullhd.gr/hdtvs/oled-tv/1...60v-video.html
Здр. Днес си купих LG 47LM671S и съм много доволен, но имам един проблем - гледам филми през Wifi, наизтеглих сумата му хд и 3д филми да гледам, но се оказа, че така и не тръгват субтитрите на 3д-то. Какво трябва да направя за да тръгнат или няма шанс да тръгнат през WIFI-to?
Телевизорите LG, не поддържат 3Д субтитри.Първоначално публикувано от choko66
Стига де, ти го отчая човека, прозвуча все едно изобщо не може да гледа 3D филми с бг буквички.Първоначално публикувано от Dominator
choko66, спокойно човече, може да гледаш, просто се поразрови из нета и попрочети това-онова има доста варианти - вграждане на субовете, мултимедийни плеари и т.н.
Презентацията на новият Олед модел в Монако на 23 май
http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/62240
Какво точно от не поддържат, не е ясно?;-) Поддържа и начин да се подкарат, са две различни неща. Едно е да "източиш" филма и да си го гледаш, друго е да чакаш с часове да се вградят във филма, плюс както и Вие споменахте, външен плеър е най-удачно.Първоначално публикувано от didkapan
Да, най-удачният и лесен вариант.Първоначално публикувано от Dominator
Днес видях 55LM860V в техномаркет и беше пусната някаква 3D игра(нещо космическо и свързано с IMAX)мисля понеже беше на екрана, където се избира СТАРТ. Беше си раздвоен образът и пишеше, че 3D-то е включено, но като сложих очилата пак си седеше раздвоен. Фонът изглеждаше 3D, но надписите си седяха раздвоени. От какво се получава така. Обикновените диоптрични очила нищо не пречат нали?
Не е включено 3 Д-то щом е стоял раздвоен образа.