Страница 36 от 96 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Интересно. Пробва ли с друга флашка?
    Не съм пробвал защото нямам друга под ръка ама ще потърся. По-принцип от тази съм пускал разни неща на ТВ и съм нямал проблем, всичко си е тръгвало. Със същата флашка си качвам и ъпдейтите на LG BD560, така че ще остана много изненадан ако тя се окаже проблем. Ами внимателно изчетох всичко и мисля че никъде не бъркам, ама знае ли човек вече не съм сигурен.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Намери някоя малка флашка /аз имах една залежала 128мб / и/или първо форматирай флашката, която имаш .

4. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Всичко изтрих от нея след като не стана първия път, форматирах я и на чисто. Ще взема от приятел някоя и ще пробвам пак.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

JLevi обнови програмата за редактиране на канали в ТВ 2011г ! /работоспособна бета версия/
    http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_f...150&pg=1&sc=20

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    vencifcl
    Какво стана с фирмуера ?

Пасивното и активно 3D - са формати на изобразяване. Нямат връзка с формата на записаният 3Д филм.
    PVR на домашното кино..ако има вграден цифров тунер - Да. Другият вяриант е да вземеш сигнал от телевизора - виж дали става от скарта.

Благодаря! Пише USB recording, и мислих, че именно това означава, но май е за друга цел.

7. Novice
    Тук е от
    May 2011

Без паника! Ако имате причина да качите нов фърмуер, има авариен способ! Поставете флашката с фърмуера, натиснете бутона "menu", поставяме курсора на раздел"option" (но не влизаме в него!!!), след което 7 пъти натискаме бутона "FAV" на дистанционното управление (над бутона Mute)!!! (по нататък изибираме файла ръчно и см предходният пункт и нищо повече не пипаме)- и сме в раздел firmware update - там избираме файла - натискаме ОК и започва ъпгрейд или даунгрейд.
    Имам 32LD420 и днес си качих фърмуер 03.03.34 по описания по горе начин,по другия не става!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324916700[/time]_________________________________________________

Не се променят настройките след ъпгрейда!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324916940[/time]_________________________________________________

vencifcl за теб се отнася!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324917194[/time]_________________________________________________

Пардон за pehoko се отнася!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2010

Здрасти хора
    от 3 дни имам LG 47 LK530 ....... вичко е горе долу добре и все още го разучавам, но тъй като го бях свързал с кабел HDMI и изхода на звуковата карта и колоките на PC и се получаваше едно досадно пукане /силно и отчетливо/ на всеки 10-20 секунди, та как ли не го мъчих... и днес о чудо изключих колоните на PC и пукането продължи. Телевизора е свързан с СКАРТ кабел за устройство на "БУЛСАТКОМ".Вързах го и с компонентен кабел за Булсаткома, за да преценя как е по добре и с кабел HDMI за PC. Интереснто е, че когато му плейнах едно филмче от USB медия плеъра пукане не се чуваше никакво. Ако можете помагайте. Като цяло съм доволен от тивито, само дето не се справя много добре на SD сигнал от Булсатком на спортните предавания, където има по дребни планове и много движения - леко омазва/за това и слагах компонентен кабел/. С него картината е по ярка но още по омазана. Това е за сега от мен. Ако можете да дадете акъл за някакви по специфични настойки за спортни предавания и най вече този проблем с пукането от колоните на телевизора /както се разбра/ ще съм много благодарен.

10. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Мерси за информацията колега.Явно ще се наложи смяна на видеокартата ми.Самия софтуер товари ли ти много компютъра.Или е направен достатъчно лек а за да можем да играем 1920х1080 без да ни насича играта.
    tridef e лека програмка и не товари компютъра, но при 1920х1080 игрите лагват до степен, при която не стават за игра. Мисля че това е от допълнителната обработка на 3Д-то от телевизора. По принцип конзолите предават 3Д игрите в 720р и това се е утвърдило като някакъв стандарт за 3Д игрите изобщо. От менютата можеш да избереш 1920х1080, но при преработката на сигнала се получава дразнещо забавяне. Затова 1280х720 - няма никаква преработка и съответно няма никакъв лаг. Пък и да ти кажа честно на 1920х1080 ми изглеждат много малки фигурките на екрана. Явно съм се разглезил на тия 47" и забравих времето когато се дзверих на 15" монитор. Най-неприятният момент на програмката tridef, е че така и не я намерих кракната и се наложи да дам 40 лева за да я ползвам след като изтече трайъл-ът. Явно пиратството в наши дни не е това, което беше преди. Иначе машината ти ми изглежда сравнително читава. Като че игрите в последно време спряха да ги правят максимално изтискващи мощността на компютъра и ъпгрейд се налага по-рядко. Пробвай да шитнеш само видеокартата и като додаеш малко да вземеш една АТИ от 5та серия нагоре, за да ползваш HD3D-то.

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от gosh59

Пардон за pehoko се отнася!
    Е и това го пробвах, не беше там проблема. При мен се влиза със 7 натискания на 7 в това меню.
    От 10-я опит стана и то от неформатирана пълна флашка, пак го съветвам нека да свали отново файла и да пробва с по-стара версия фирмуер ако намери. Нещо се бъгва тоя тв линукс подозирам, докато се излъже може да ти побелеят косите

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от tougherty
    tridef e лека програмка и не товари компютъра, но при 1920х1080 игрите лагват до степен, при която не стават за игра. Мисля че това е от допълнителната обработка на 3Д-то от телевизора. По принцип конзолите предават 3Д игрите в 720р и това се е утвърдило като някакъв стандарт за 3Д игрите изобщо. От менютата можеш да избереш 1920х1080, но при преработката на сигнала се получава дразнещо забавяне. Затова 1280х720 - няма никаква преработка и съответно няма никакъв лаг. Пък и да ти кажа честно на 1920х1080 ми изглеждат много малки фигурките на екрана. Явно съм се разглезил на тия 47" и забравих времето когато се дзверих на 15" монитор. Най-неприятният момент на програмката tridef, е че така и не я намерих кракната и се наложи да дам 40 лева за да я ползвам след като изтече трайъл-ът. Явно пиратството в наши дни не е това, което беше преди. Иначе машината ти ми изглежда сравнително читава. Като че игрите в последно време спряха да ги правят максимално изтискващи мощността на компютъра и ъпгрейд се налага по-рядко. Пробвай да шитнеш само видеокартата и като додаеш малко да вземеш една АТИ от 5та серия нагоре, за да ползваш HD3D-то.
    Мерси за инфото колега, аз реших че ще сменям карта вече, засега другите части на компа са ми предостатъчни за каквито и да било игри, ще пробвам да намаля резолюцията на Crysis да поиграя малко за да видя дали ще намеря разлика, най-вероятно да, но лошото е че ако подкарам на 720p и като го направя Side By Side резолюцията ще падне наполовина по хоризонтала.Нямам ТВ са активно 3Д за да мога да я гледам реална и ще стане грозна картинка.И аз се опитах днес да намеря крак за IZ3D, но неуспешно.Предпочитам да си купя нова видеокарта със софта към нея отколкото само софтуер на този етап.
    Иначе верно сме се разглезили с тези големи диагонали и все пак ми е по-удобно да си играя на старата 19-ка , може би е навик знам ли?

13. Тук е от
    Dec 2011

Абе хора как се ползва /превключва/ буквите от дистанционното на LW5590, защото е голяма мъка да пишиш по стандартния начин. Пробвах с бутона char/num, както е описано в упътването ама не става.

И още едим въпрос, който ме мъчи вече 10 дена - КАК СЕ ПИСКАТ 3Д субтитри през PLEX-a /НЕРОТО/ и вградения плеър на ТВ-то?? Има ли нешо специфично, което се прави. Обикновенните /.srt/ иначе вървят без проблеми ама са много ама много дразнещи

Очаквам да споделите опита си и да ми помогните!?? Предварително БЛАГОДАРЯ!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от govka68
    Здрасти хора
    от 3 дни имам LG 47 LK530 ....... Телевизора е свързан с СКАРТ кабел за устройство на "БУЛСАТКОМ".
    Смени си приемника с ZHD100 с HDMI. Вярно, че е голямо дърво, ама е срамота на 47 инчов ТВ да подаваш аналогов сигнал.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG обновява гамата си от пасивни очила за 3D телевизори с нови и по-леки модели.

В новата гама
    F310 е с 20% по-лек в сравнение с миналата година, тежи 13,5 грама
    F320 е с нов клип,
    F360 е с нов дизайн от Alain Mikli F360.
    Тези очила с изключение на 3D телевизори LG, могат да бъдат използвани в 3D кината.
    http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/61712

LG’s Smart TV 2012
    http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/61714

17. Тук е от
    Jun 2010

Здрасти хора
    от 3 дни имам LG 47 LK530 ....... Телевизора е свързан с СКАРТ кабел за устройство на "БУЛСАТКОМ".
    Смени си приемника с ZHD100 с HDMI. Вярно, че е голямо дърво, ама е срамота на 47 инчов ТВ да подаваш аналогов сигнал.
    Това предстои то или включване на близу, защото съм и с кабелен тунер..тада избегна приемниците, но основата ми питанка беше за пукането на колоните на телевизора, което се появи след покупката на LG 47 LK530. Преди това ПС -то беше вързано за 32 инчова Тошиба и нямаше никакви грижи пак със скарт. Пукането е само когато е използван като ПС монитор и за това отначало се заблудих, че е от колоните на ПС-то.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009
    Живее в
    Пловдив

Наскоро се сдобих с 42LW659S, обаче нещо не мога да разбера как да управлявам големината на субтитрите когато плейвам филм от флашка, освен това не всички опции за скалиране на картината са ми налични и ако филмът не ми е 16:9 не мога да го разпъна на цял екран без да имам черни ленти. Някакви идеи?

Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 96 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе