Кабелна цифрова DTV настройките ги права ръчно
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338285266[/time]_________________________________________________
На друг телевизор имам външен тунер NETA и на него ми излиза информация за програмата.

. Сега мисля да си взема LG 3D BH-7520T и всичко ще е ОК. Да си кажа единствено ме притеснява поддръжката, като зная на ЛГ О3Д каква е ...... не ми се мисли. Накрая мисля да кажа, че за парите си не можах да намеря по добър телевизор. Да си призная чаках, чаках Панасоника ГТ50 на какви пари ще излезе ама вече не ми се чакаше
Има ги. Но зависи кой и откъде ги гледа. Аз съм с много изострено зрение и далекогледство май и на 1,5м много си личат, на дивана спрямо който го вземах телевизора на 3м едвам едвам си личат, на фотьойла 3,4м изчезват напълно. Жената, която е с лек диоптър и астигматизъм, на 3м не ги вижда, на 1,5м едвам. Плеъра е много добър. Вече поддържа и DTS звук. На около 50 филма само няколко ми дава, че не ги поддържа. Четох някъде, че е от стар формат на MKV-то, ще пробвам по-нататък. Субтитрите външни или в MKV-то без проблем ги показва от флашка. Успя да подкара външния ми 500GB хард диск, който е без външно захранване. Много приятно ме изненада, когато го включих в 3D режим и си имаше доста добре се четящи субтитри. Вдигам ги максимално нагоре и цвета го сменям на жълт. OU или SBS разпознава автоматично или си избираш съответната иконка за 3D-то. Не забелязах някаква разлика на Котарака в чизми 3D на OU(Вертикальная анаморфная стереопара) изтеглен от rutracker-а спрямо пълния blu-ray ISO през HDMI и PowerDVD. Плеъра не чете Blu-ray, но интересно не успя да подкара и DVD на VIDEO_TS папка. Wi-Fi-то работи, но рутера ми е под него и съм му сложил LAN кабел. Интернет приложенията и браузъра биват но малко ще ги ползвам, предпочитам PC. Сложих си Plex Server на компа и автоматично се появиха два на менюто на входовете на телевизора. Могат да се отварят и през Media Link от Мy Apps най-накрая до Dual Play. Така могат да се гледат филми директно от PC с вградения плеър. Media Link-a има готино меню подобно на XBMC. С PotPlayer-а пуснах OU 3D филм, субтитрите могат да се настройват в много по-широки граници, но интересно на някои бавни сцени над Гранд Каньон имаше видимо насичане. Най-вероятно е от плеъра, кодека ще направя няколко проби и ще споделя.