Здравейте!Вчера купих външния HDD от Метро.Всичко засега е нормално.Записва си директно и се работи лесно.Благодаря на всички за съветите!![]()
Здравейте!Вчера купих външния HDD от Метро.Всичко засега е нормално.Записва си директно и се работи лесно.Благодаря на всички за съветите!![]()
Здравейте отново!Моделът на HDD e MAXELL P-series 500Gb.Имам още един въпрос.Като е форматиран за запис от ТВ е ОК,но като го включих към лаптопа за да му "кача" филми той не го "вижда".Успяхме някакси с Linux, да запишем филми, но след като го включа на ТВ и искам да запиша нещо трябва пак да го форматирам за ТВ а тогава изтрива всичко от HDD.Дали е нормално?Някакви идеи?
Напълно нормално е! Харда може да се използва или само за едната, или само за другата цел.Първоначално публикувано от Pronto
Поздрави
Благодаря за отговора.Ще го ползвам,но защо ли компа не го "вижда" когато е с Windows ,а го "вижда" с Linux? Идеи?
Телевизора прави 2 дяла на дискаПървоначално публикувано от Pronto
jfs - за запис на предаванията
ext3 - за служебна информация
Win от такива дялове не разбира изобщо.
Linux няма никакви проблеми с тях.
jfs дяла може да го ползваш да "складираш" филми или друга информация на него, но за съжаление не може да ги гледаш на ТВ-то.
P.S.
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg549290
Ха като сме започнали и аз да попитам. Някой провал ли е на ТВ програма да даде 2D към 3D конвертиране. При мен ми дава няколко варианта от които няколко с анеактивни а другите са с едно цвете измесено на долу и в дясно да речем. Такова разминаване и замазване става - направо едно нищо. та въпроса ми е има ли някъде настройка колко да е това разместване