Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 103 от 108 ПърваПърва ... 5393101102103104105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,531 до 1,545 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

И FAT32 и NTFS става , снимката също .

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от Ангел Маринов Виж публикацията
    Утре ще ходя в техномаркет и си истеглих снимка 1920 х 1080 какъв формат трябва да е флашката за да тръгне ? снимката е JPEG ще стане ли ?
    Здрасти, и аз ще купувам LСD LED кажи какво да гледам на снимката? И ако не е тайна на кой модел си се спрял.Аз вече много се обърках с тези LG-та.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Модел на телевизора - 47LM620S
    Версия на фирмуера - 04.40.19 (мисля, че с предишния фирм беше по-добър като картина поне)
    Модел и версия на Кам модула + картата - няма
    Софтуерна версия на кам модула -
    Кабелен оператор - thezone
    Проблем със звука - насичане, гъгнене. От време на време има и едно пукане.
    Аз продължавам с опита да разбера от къде се получават проблемите със звука.
    Погледнах на един външен DVB-C тунер каква информация има за честотите и забелязах:
    V: 528
    A: 529
    P: 528
    Това не го знам какво е точно.
    Отделно до колко канала е добре да се излъчват на една честота?

Ако модератор пожелае може да направи нова тема за проблемите със звука в LM6** сериите.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Христос Воскресе! Весел празник на всички!

Аз писах на LG, да видим какво ще ми отговорят...

6. Тук е от
    Apr 2013

Ходих до Техномаркет Велико Търново днес (сега се прибрах от там) и имаше само мостра на LM860V казаха ми да направя запитване с сайта дали имат неразопаковани продукти и т.н ... Някой можели да ми обясни как става това ? И в технополис ходих и там ми демонстрираха LA660 но 47 инчовия е 2100 лева а 42 1600 и предпочитам 8ма серия от 2012 ,предлагаха ми покупка на изплащане без оскъпяване ,но ми се струва уловка някаква .. Съвети по случая ?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ходих до Техномаркет Велико Търново днес (сега се прибрах от там) и имаше само мостра на LM860V казаха ми да направя запитване с сайта дали имат неразопаковани продукти и т.н ...
    Какво като е мостра ? Тъкмо вече е тестван - даказал се. Като правило видеопанелите дефектират в първите 2 седмици работа / блокирали или изгорели пиксели/. На запад предпочтат да вземат мострите /говорим за LCD - не за плазми/ именно по тази причина. Разбира се може да потърсиш управителя на магазина и да поискаш допълнителна отстъпка от 5% защото телевизора е мостра.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2013

Може и да си прав приятелю ,но да не е връщан или нещо от сорта ... Та направих каквото си написал с флашката много добра картина на всички цветове има доволен съм и от бяло и черно ,но попитах за гласовото командване но не било настроено и не го били пускали досега на него ? дали изобщо има

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Може и да си прав приятелю ,но да не е връщан или нещо от сорта ... Та направих каквото си написал с флашката много добра картина на всички цветове има доволен съм и от бяло и черно ,но попитах за гласовото командване но не било настроено и не го били пускали досега на него ? дали изобщо има
    Рядко връщат топ модел.
    LG 47LM860V Cinema 3D Smart телевизор - LG телевизори
    има
    iwan33 и Kosme харесват това.

11. Тук е от
    Apr 2013

Рядко връщат ? смисъл няма проблеми с тях(телевизора) или магазина не ги връща ?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Рядко клиент връща такъв телевизор. Разбира се и те имат някои проблеми, но са по-малко спрямо моделите от средният и ниският клас.
    LG LM860 (47LGLM860V) 3D LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
    LG 47LM860V Review | TVs | CNET UK

13. Тук е от
    Apr 2013

Добре ако има някакъв проблем с екрана гаранцията покрива ли го ? И ако нямат същия като него какво става ?

п.с Приятелю ако имаш скайп или нещо да те питам на бързичко там ,за да не спамя тук.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Добре ако има някакъв проблем с екрана гаранцията покрива ли го ? И ако нямат същия като него какво става ?

п.с Приятелю ако имаш скайп или нещо да те питам на бързичко там ,за да не спамя тук.
    Гаранцията покрива проблеми с видеопанела. Ако толкова се притесняваш от мострата, позвъни на телефона в Техномаркет и ги попитай дали може да ти доставят запечатана бройка.
    ВЕЛИКО ТЪРНОВО :: Магазини :: Technomarket Bulgaria
    LG 47LM860V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

и в ***** имат проблем със звука
    Проблема со звуком кабельных каналов на LG 42PM4700.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-05-13 в 19:26.

16. Тук е от
    Apr 2013

Направих запитване аз да видим какво ще ми кажат Благодаря ти все пак

17. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Дали не подвеждат с информацията ?
    Teлевизор LED LG, 81cм, HD, 32LS3450 - Телевизори - TV & Електроника
    според тях има Дигитален тунер:DVB-T/C/S2
    а според LG 32LS3450 LED LCD телевизор - LG телевизори

• Цифров ТВ приемник (местна, кабелна, цифрова ТВ)

• DVB-T/DVB-C/-

Май нещо ме замятат тия :D

18. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

предлагаха ми покупка на изплащане без оскъпяване ,но ми се струва уловка някаква .. Съвети по случая ?
    Няма уловка, няма оскъпяване на кредита, освен че после ще разбереш че трябва да платиш и някаква застраховка за която никой не ти казва. Ще е мисля към 50 лева за тия пари.

Иначе модела е жесток.

..........................................

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    Дали не подвеждат с информацията ?
    ............
    Май нещо ме замятат тия :D
    Най добре погледни отзад дали има SAT вход и всичко ще ти се изясни.
    Този пост е редактиран от blekota; 06-05-13 в 11:13.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе