Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 13 от 108 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Това "конфликтна програма" (странен превод) всъщност е кодирана програма и се появява понякога при по-бавна реакция на СА модула - сменяш на следващия канал и би трябвало да се оправя.

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колеги днес за мое съжаление телевизорът дефектира. Дефектът е в матрицата, пусна се черта от горе на долу с дължина около 7 см. Искам да Ви попитам как да предявя иск за от ремонтиране на телевизора и в кой случай най-бързо ще го отремонтират?Самият телевизор е закупен от Технополис преди 6 месеца. Да се възползвам ли от възможността да подам иск на страницата на ЛГ или да го нося в Технополис и там да направя рекламацията ?
    ......................
    Колеги на мен ми е ясно, че проблема е в матрицата но се интересувам каква е политиката на ЛГ в този случай ? Извършват смяна на дефектиралата матрица или сменят телевизора с нов ? Ако решат да подменят матрицата с нова какво да очаквам, каква матрица ще ми сложат, има ли опасност да сложат матрица от телевизор по ниска серия само и само да закърпят положението ?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ivanov_km
    За най-бързо реагиране го носи в сервиза. Подменя се видеопанела (матрицата с подсветката). Слагат същият модел, а при липса на такъв на склад - негов аналог/различна ревизия/.

Цитат Първоначално публикувано от tedi77
    Радвам се че се включи по моя въпрос Hristoslav2,но на тези снимки няма картина ,а аз продължавам да си гледам избрания канал с една решетка от вертикални черти разделени на равно разстояние една от друга по цялата ширина на екрана.Прави го рядко ,но това нормално ли е.Чертите са прозрачни но все пак се виждат,ако сменя канала пак ги има.Ако изключа и пак го включа работи 4,5 дена без проблем ,докато пак се появи решетката.svetlio1 ми каза да обновя фирм-а и ако не стане да го нося в Техномаркета за смяна.Бих искал да чуя и твоето мнение!
    Не съм сервизен техник и не мога да ти дам адекватен отговор.
    Виж на коя едноцветна заливка(зелено, червено, жълто..), проблема си личи най-добре и направи снимки. После отиди със снимките в близкият сервиз и обясни проблема - да видим там какво ще кажат.

5. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    ivanov_km
    За най-бързо реагиране го носи в сервиза. Подменя се видеопанела (матрицата с подсветката). Слагат същият модел, а при липса на такъв на склад - негов аналог/различна ревизия/.

Не съм сервизен техник и не мога да ти дам адекватен отговор.
    Виж на коя едноцветна заливка(зелено, червено, жълто..), проблема си личи най-добре и направи снимки. После отиди със снимките в близкият сервиз и обясни проблема - да видим там какво ще кажат.
    Hristoslav2, какво ще рече аналог на оригиналният панел с посветка, да разбирам ли , че могат да сложат съвсем различен панел, съвпадението да е само в инчовете? Ако сложат такъв панел телевизорът ми ще запазили техническите данни и ще предава ли същата картина като с оригиналната матрица ?

6. Тук е от
    Aug 2010

Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /m

Цитат Първоначално публикувано от idemon
    Натройка -> Настр. -> Проверка на DTV настройка -> Авт. актуализ. на канали -> Изкл.

Натройка -> Настр. -> Редакт. Програма -> Кабелно радио -> Марк. всички -> Пропускане

Така ще се скрият от менюто за избор на програмите
    Ами за каналите точно това съм направил но казах че не действа и пак се ъпдейтват, а за радиата как се маркират всички че нещо не го намирам.
    Преди малко върнах заводските настройки и сканирах програмите наново и забелязах още нещо странно примерно от 17 канал ми прескача на 20 тоест нямам 18 и 19 това нормално ли е ?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ivanov_km
    Не се притеснявай. Панела ще е същият като матрица, подсветка и контролери.
    Ако е с друга ревизия - то промените са козметични и не влияят на картината.

8.  

9. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Мерси hristoslav2, обадих се на телефона на ЛГ и подадох гаранционен иск, до два дни ще ме посети в дома техник от Роял електроникс и ако прецени ще вземе телевизора за ремонт. То е ясно, че в домашни условия няма какво да отстрани, при развитие ще пиша в темата.

10. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от tedi77
    Здравейте,преди месец си купих lg42lw5590.За този период на няколко пъти както си гледам се появяват равномерни вертикални бледосиви черти по целия екран.При изключване и включване на телевизора проблема го няма за извесно време от дни но пак се появява.Моля за вашето мнение,благодаря предварително.
    Здравей и от мен може проблема да не е в телевизора. Ако на същия бушон има включен уред който вкарва смущения например - вентилатор; пералня подобни може да се получават чертите докато другия уред работи. При мен на един бушон съм вързал банята и контакта за телевизора и един път се оказа че вентилатора когато работи понякога се получават тези вертикални линии през равни разстояния. Не е всеки път, но по някога се случва. Така че първо провери за такива проблеми щом тв не го прави проблема постоянно и после тичай в сервиза

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това само ако си на аналогова тв.

п.п. Ама що ги мъчите тв (и себе си )с тая аналогова още ...?

12. Junior Member Аватара на shivers
    Тук е от
    Feb 2011

И все пак, някой разбра ли как да влезна в "TV Link-Loader" при LG 42LM669S? Че тия 186 цифрови канали докато ги настроя ще мине половин ден.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от shivers
    И все пак, някой разбра ли как да влезна в "TV Link-Loader" при LG 42LM669S? Че тия 186 цифрови канали докато ги настроя ще мине половин ден.
    Аз влизам чрез IrRemote на Нокиа с инфра ред. Натискам 1-ца за In Start Menu. Паролата е 0413. Като излезе самото меню на телевизора, натискаш Settings от дистанционното и излиза TV Link-Loader. С няколко от наличните версии на TLL Edit редактирах списъка с канали, но после телевизора не ги разпозна. Така че пази си оригиналния файл, за да се върнеш до началното състояние.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,
    Може ли да се използва функцията запис на USB с големина 8 GB? Защото при мен не се получава нещо
    LG 42 LW 5590
    Благодаря.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

lybak
    Пробвал съм на флашка 16 GB не става - само на хард диск.

LM660, LM670, LM760 - Skype след 20 Август

17. Тук е от
    Feb 2012

Много тъпо.... . Другата алтернатива е запис от приемника на Близу, но те пък искат около 4 лв. абонамент за да можеш да записваш.
    Благодаря за отговора hristoslav2

18. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

За запис само хард диск и то минимум 40GB, така пише в книжката на ТВ .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 108 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе