Страхотен форум .. винаги научавам нови неща! Пускам мнение, хем да се запиша за темата за да я следя, хем да се похваля, че проблемът от бръмчащо захранване се оказа от старият ми телевизорНовият е монтиран на стената над старият ми CRT и малките ми хулигани са го включили и си стои в режим готовност и си му бръмчи трафчето и пренася звука нагоре по стената и ме вкара във филми ...

/при мен на Астра се оказа един канал с голи каки
,че спешно трябваше да го местя /, но инфото и всичко ти показва ,че си на канала който си гледал
. Да ти кажа най вероятно е от приемника, аз съм с булсата и когато го забелязах за първи път(това означава че сравнително рядко се появяват) лошо ми стана. Викам си ейййййй какъв боклук си купих
, но пък веднага след това ми мина през ум да пробвам с разни блуреи и mkv-та с реклами и филми с бързи движения и да ти кажа там такива неща няма. В интерес на истината никога на сигнал различен от приемника на булсат не съм забелязал такива насичания и размазвания. Така че хукай доставчика си на телевизията и не се къхари за ТВ.