Първоначално публикувано от
mi6letata Да, така е, но ми направи впечатление картинката която излиза преди да се пусне сканирането. На нея се вижда как кабелът от кабелната и този от антената се сливат в един вход. Та затова се замислих дали това не е възможно да се осъществи на практика чрез някакъв сплитер и когато се пусне сканиране да излязат всички кабелни и ефирни канали? Идеята е, когато е сигнала от кабелната е лош, да имам възможност да гледам ефирните цифрови канали, или както в момента няма БТВ, да мога да го гледам от ефира.
Бих искал да попитам и за нещо друго. Опитвам се да сваля на флашка списъка с програмите от телевизора и да ги редактирам на компютъра, тъй като това подреждане ми тежи най-много когато се наложи да сканирам на ново всички програми. Обаче, срещнах проблем с извеждането на менюто по начина описан на първа страница в тази тема:
" Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader..."
Въпроса ми е - при LM620S, кой бутон от дистанционното трябва да ползвам, защото чрез home нищо не става, нито чрез бутона setings?!