Най-вероятно смениш ли ресивъра се налага и подмяна но ОТ,точно в момента приключвам с тази процедура. Луда работа ти казвам все едно започваш от нищото. При мен всичко започна от един кабел (ТВ е с оптика и нищо друго няма, а старата пък нямаше оптика), аз лично се ориентирах към втората употреба и мисля че взех доста добри неща и пак пръснах повече от колкото ми се искаше. Мислих си да взема само някакъв ресивър, но сметките ми излязоха без кръчмар...
Явно ще се купува друг усилвател, но не знам със смяната на усилвателя дали няма да се наложи и колоните да се подменят. А това ще струва много и на този етап няма как да стане. ....Направих и сметка ако трябваше да ги купувам като нови и да ти кажа хич, ама хич ни ми хареса цифрата
.Но пък в момента се наслаждавам на доста добър звук
.

.Направих и сметка ако трябваше да ги купувам като нови и да ти кажа хич, ама хич ни ми хареса цифрата
.
- имам 47LM660 и определено не се справя добре при много бързи сцени , а настройките за "TruMotion" не променят нищо . Не съм 100% сигурен ,че панела е 50/60хц или управляващия блок е причината - в някой щатски форуми се споделя ,че последната версия за там (4.2.8 май беше) води до осезателно подобрение в тази насока , но за сега при нас положението не е добре. От друга страна вече имам повече време и гледах няколко филма и там работата е съвсем друга. Както казвам и на другите - слагай на флашка мач и отивай да гледаш - обръщай внимание на топката и терена особено при хоризонтално двежение на камерата .
Именно - преди време друг потребител питаше как да достъпи Installation menu и това беше един вариант, който бях чул някъде, но не съм тествал (имам един от 2010 ). Вече и Вие потвърждавате, може да ходи във FAQ.
,а и шрифта е много малък . Някой ползва ли сат. тунера ? При мен продължава понякога да прави номера ако преглеждам EPG , докато съм на кабелна , при излизане да ме праща на канал от сат. тунера