AP List и избираш рутера който ползваш, въвеждаш паролата и трябва да се появи този екран, където избираш Ръчно въвеждане.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
AP List и избираш рутера който ползваш, въвеждаш паролата и трябва да се появи този екран, където избираш Ръчно въвеждане.
IPTV-то бачка доста добре, само трябва по бързичък нет, за да се гледа всичко без насичане.
Здравейте! Може и да е писано някъде по-назад в темата, за което се извинявам, но ако ми кажете дали има някакъв по-лесен начин за пренареждане на каналите от това ръчно да ги премествам, че каналите не са хич малко...Ако може да се извлече списъка с канали на флашка и след това с програма да ги редактирам и да ги върна обратно в телевизора?
Благодаря!
за DOMINATOR:
Може би решението ти е TllEdit.Това е програмка. Сваляш си твоя файл на УСБ, редактираш на компа и слагаш на ТВ от редактирания файл от УСБ.
Търси във форума за LG , все пак темата има 4 части.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Моя въпрос към собствениците на LG серия CS460
Като го включите по HDMI с компютър и се ползва като монитор на 1366 x768,
как се вижда .... нативна рзолюция ли дава...,
пиксел за пиксел ли дава ????
Този пост е редактиран от slowset; 17-11-12 в 18:32.
Ами аз на 660S по никакъв начин не можах да влезна в Installation menu!
И двата модела са добри и няма да те разочароват, но определено LG 47LM860V е по-доброят ТВ, все пак е с двуядрен процесор . Ето и сравнение между двата модела:
LG Сравнение
Този пост е редактиран от Dominator; 18-11-12 в 01:19.
Не знам защо, но при мен като го натискам нищо не става... Като го задържам, гледам как премигва лапичката на телевизора и след известно време менюто изчезва и ми показва текущия канал?
Да не би да е само за определен firmware?
P.S. Стана, направих процедурата без да чкам да се появи някаква кутия за въвеждане на кода. Благодаря!;-)
Обаче файла ми излиза така на компютъра?
Този пост е редактиран от Dominator; 18-11-12 в 11:26.