Като си на "Експерт" и най-отдолу в опциите за настройка на картината /доколкото се сещам ,че сега съм на работа и не мога да видя/.Първоначално публикувано от broadway
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Като си на "Експерт" и най-отдолу в опциите за настройка на картината /доколкото се сещам ,че сега съм на работа и не мога да видя/.Първоначално публикувано от broadway
Блутота може да се ползва освен за слушалки и обратно можете да слушате примерно музика на телевизора да гледате снимки от телефона примерно,не може да се изключва блутота.
Ама не става. Пробвах с GSM-ми Nokia и Sony Ericsson, лаптоп и нетбук, виждат го но ми дават грешка при свързване. А на самият телевизор не изписва нищо че нещо се опитва да се свърже с него. Имам и блутут слушалка, ама как да я сдвоя, след като в менютата на телевизора никъде не намирам настройки за блутута където трябва да вкарам паролата за сдвояване. Да не би да иска някви специални слушалки, като TV Skype камерата. http://www.technomarket.bg/products/...96/lg-an-vc300Първоначално публикувано от naumovi
Имам и друг проблем, че като изключа телевизора и се прекъсва HDMI връзката между PC и TV, все едно е изваден HDMI кабела. И всеки път трябва да се навирам в настройките на видеокартата за да тръгне картината. При LW серията го нямаше този проблем, не знам тука защо са я сложили тая "екстра". Много е дразнещо при всяко пускане да настройвам видеокартата, отново и отново.
здарвейте имам бърз въпрос притежателсам на LG42LW4500 как да настроя тунера за цифрова като нямам швеция,финландия. а при останалите ми намира 138кн от 158кн.
shivers като за начало с каква операционна система си и каква ти е видеокартата? Обнови си драйверите.
Аз съм със Radeon 6950 Windows 7 64 bit. Избрал съм от настройките на Windows на монитора и телевизора да е еднаква картината Duplicate displays и нямам никакви проблеми. Погледни да не си включил само единия.
На страна Германия .Първоначално публикувано от snaiperista4
А за блутота бъзикане му е майката...
Колеги на моето LG-42LW-659S забелязах, че не запаметява направените от мен промени на даден канал, какво имам в на предвид:
Отварям Discovery HD, след което с бутон от дистанционното Q.Menu правя промени в "Език на субтитрите", като ги изключвам, а в "Език на звука" слагам езикът да е Руски. Телевизора приема настройките но след като сменя канала при следващото прехвърляне на Discovery HD, направените от мен промени не са запаметени и се налага наново да ги правя, което много досадно. Има ли някакъв чалъм да ги направя само един път и ТВ-то след това да ги запамети ?
Къде да го бъзикам, след като единственото доказателство че съществува е лепенката отзад за BLUETOOTH модул и че телефоните намират в ефира BLUETOOTH сигнал. Другото е засекретено от NASA. В TV няма никакви настройки за блутута.Първоначално публикувано от naumovi
С Win XP и Win 7, NVIDIA GeForce 9600 GT. Секунди след като спра телевизора, резолюцията на монитора ми се променя на различна от която съм го задал. При пускане на телевизора при XP трябва наново да го настройвам на Clone а при Win 7 тръгва но на Dualview. Пак повтарям, че този проблем се получава при LG 42LM669S, а при LG 42LW659S не се разпада HDMI връзката.Първоначално публикувано от idemon
Някой разбра ли при LG 42LM669S как се влиза в TV Link-Loader? http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...tallation_menu
нестава на германия пак са 138кн от BLIZOO ми казаха че проблема бил в тунера защото с външно ги намира 158кн. за това питам за настройки ако някой по разбира от техниците.
След като обиколихте всички страни що не го кротнете накрая на България?
ама и на Брлгария е се тая
Я си виж кабелната мрежа у дома. Да не би някой сплитер да ти реже част от обхвата или връзките да са зле направени.Първоначално публикувано от snaiperista4
моя кабел е добре пробваха и с друг. ама може проблема да е ниакаде по етажите което ги марзи да проверят защото били други техници.
Какво мислите за този модел 26cs460 сега е на промоция в Карфур за 470лв ?
Здравей колега, аз до скоро бях на близоо и хващах всички канали без проблем, нали преди да го пуснете да сканира му задавате честотите за София 806000 / 6875 / QAM64 (Честота/Скорост/Модулация). След това да сте сигурен че сигнала Ви е достатъчно добър му пуснете да се диагностицира. От Меню/ Настройка / Диагностика , изчаквате да си тества сигнала излизат 2 стойности "сила на сигнала" и "качество на сигнала" (поне така мисля че бяха) качеството си е винаги 100%, но силата трябва да е над 50% за да нямате проблеми като насичания например. На HD каналите е малко по-ниска силата на сигнала, но близоо подържаха около 70% , а на другите канали около 84 - 88%. Ако силата Ви е под 50% ги викайте тези симпатяги да си го оправят.Първоначално публикувано от snaiperista4