С 04.01.73 firmware съм, обаче ми изписва, че има нов firmware. Някой с 47LM660 да е обновявал и да сподели впечатления? Че нещо се дърпам да обновявам при положение, че нямам проблеми с текущата версия.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
С 04.01.73 firmware съм, обаче ми изписва, че има нов firmware. Някой с 47LM660 да е обновявал и да сподели впечатления? Че нещо се дърпам да обновявам при положение, че нямам проблеми с текущата версия.
работает, не трогай
Някой да знае как се влиза в серв.меню на LG42LM620S с универсално дистанционно HEITECH
Този firmware заводския ли ти е, с него ли си купил телевизора?
Аз по същия начин и аз не правих дълго ъпдейта, след като всеки ден ми излизаше съобщението за обновяване след месец го направих ( 4.10.37 ) и единственото което се забелязва е орязването на избор на второ аудио на филм пуснат на телевизора чрез шар.
Нищо друго не забелязвам като промяна.
Дори се чудя дали е възможно да се върна на стария firmware.
За мен има леко подобрение при справянето с бързи кадри (има още доста какво да се желае)+ че добавиха и някои функционалности (Скайп първоначално не се поддържаше) би трябвало и към смартфон да подава картина (нещо не успях с моя освен снимки на предаваното в момента да правя) , така че винаги има смисъл от ъпдейти .
Здравейте.Някой може ли да ми каже LG LM 471 поддържа ли mpeg4 na DVB-T,т.е. ще ми трябва ли допълнителен СТБ приемник за тази прословута ефирна цифрова телевизия.Аз съм на Булсат и мойте хора у дома искат да гледат БТВ.Дайте и предложение за подходяща антена,по възможност вътрешна но и да приема качествено и да преедава HD сигнал(нали се очаква да има и такива в бъдеще)
LG 47LM671.Пообъркал съм се нещо.Пробвах с една стайна смотана антена и хванах бтв и тв7,но накъсва.Препоръчайте кадърна антена,може би за външен монтаж
Значи, аз съм с 42LM671 и хващам с една стайна антена, пръчка около метър, може би от радио и аз незнам от къде ми е попаднала, но сигнала е приличен Като дам на Поддръжка, Тест на сигнала, силата на сигнала ми е 96 %, а качеството на сигнала ми е 92%, понякога пада до 43%, но пак се гледа без проблем! Хващам ТВ7 и бТВ от РРС Войнягово.
Youtube - цензура?
Здравейте,
Забелязах, че когато използвам смарт приложението на youtube повечето клипове или изобщо не ми излизат при търсене или ги намира но не ги пуска (казва видеото не е достъпно).
През PCto всичко си е ок.
Някой сблъскал ли се е с това?
И при мен го правеше по едно време -от цялата ми плейлиста вървяха 2-3 клипа - сега си е наред - може би иска рестарт :D .
DVB-T2 и mpeg4 са две различни неща (ако и да са свързани по някакъв начин) - всички модели на ЛГ от 2012 поддържат DVB-T mpeg4 .