Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 56 от 108 ПърваПърва ... 646545556575866106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

С 04.01.73 firmware съм, обаче ми изписва, че има нов firmware. Някой с 47LM660 да е обновявал и да сподели впечатления? Че нещо се дърпам да обновявам при положение, че нямам проблеми с текущата версия.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

работает, не трогай

4. Тук е от
    Sep 2008

Някой да знае как се влиза в серв.меню на LG42LM620S с универсално дистанционно HEITECH

5. Тук е от
    Nov 2011

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    С 04.01.73 firmware съм, обаче ми изписва, че има нов firmware. Някой с 47LM660 да е обновявал и да сподели впечатления? Че нещо се дърпам да обновявам при положение, че нямам проблеми с текущата версия.
    Този firmware заводския ли ти е, с него ли си купил телевизора?
    Аз по същия начин и аз не правих дълго ъпдейта, след като всеки ден ми излизаше съобщението за обновяване след месец го направих ( 4.10.37 ) и единственото което се забелязва е орязването на избор на второ аудио на филм пуснат на телевизора чрез шар.
    Нищо друго не забелязвам като промяна.
    Дори се чудя дали е възможно да се върна на стария firmware.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За мен има леко подобрение при справянето с бързи кадри (има още доста какво да се желае)+ че добавиха и някои функционалности (Скайп първоначално не се поддържаше) би трябвало и към смартфон да подава картина (нещо не успях с моя освен снимки на предаваното в момента да правя) , така че винаги има смисъл от ъпдейти .

7. Тук е от
    Jul 2003

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от Nachev1983 Виж публикацията
    Този firmware заводския ли ти е, с него ли си купил телевизора?
    Аз по същия начин и аз не правих дълго ъпдейта, след като всеки ден ми излизаше съобщението за обновяване след месец го направих ( 4.10.37 ) и единственото което се забелязва е орязването на избор на второ аудио на филм пуснат на телевизора чрез шар.
    Нищо друго не забелязвам като промяна.
    Дори се чудя дали е възможно да се върна на стария firmware.

На сайта на LG има по-нов ъпдейт от 4.10.37, а именно 4.10.43. Но не мога да кажа какви са новите неща

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте.Някой може ли да ми каже LG LM 471 поддържа ли mpeg4 na DVB-T,т.е. ще ми трябва ли допълнителен СТБ приемник за тази прословута ефирна цифрова телевизия.Аз съм на Булсат и мойте хора у дома искат да гледат БТВ.Дайте и предложение за подходяща антена,по възможност вътрешна но и да приема качествено и да преедава HD сигнал(нали се очаква да има и такива в бъдеще)

10. Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от Stefanaky Виж публикацията
    Здравейте.Някой може ли да ми каже LG LM 471 поддържа ли mpeg4 na DVB-T,т.е. ще ми трябва ли допълнителен СТБ приемник за тази прословута ефирна цифрова телевизия.Аз съм на Булсат и мойте хора у дома искат да гледат БТВ.Дайте и предложение за подходяща антена,по възможност вътрешна но и да приема качествено и да преедава HD сигнал(нали се очаква да има и такива в бъдеще)
    Сигурен ли си за модела на телевизора ?!

11. Тук е от
    Dec 2012

LG 47LM671.Пообъркал съм се нещо.Пробвах с една стайна смотана антена и хванах бтв и тв7,но накъсва.Препоръчайте кадърна антена,може би за външен монтаж

12. Тук е от
    Jul 2003

Значи, аз съм с 42LM671 и хващам с една стайна антена, пръчка около метър, може би от радио и аз незнам от къде ми е попаднала, но сигнала е приличен Като дам на Поддръжка, Тест на сигнала, силата на сигнала ми е 96 %, а качеството на сигнала ми е 92%, понякога пада до 43%, но пак се гледа без проблем! Хващам ТВ7 и бТВ от РРС Войнягово.

13. Тук е от
    Jun 2003

Youtube - цензура?

Здравейте,

Забелязах, че когато използвам смарт приложението на youtube повечето клипове или изобщо не ми излизат при търсене или ги намира но не ги пуска (казва видеото не е достъпно).
    През PCto всичко си е ок.
    Някой сблъскал ли се е с това?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И при мен го правеше по едно време -от цялата ми плейлиста вървяха 2-3 клипа - сега си е наред - може би иска рестарт :D .

16. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Stefanaky Виж публикацията
    Този модел поддържа DVB-T(mpeg-2) ,DVB-T2 не поддържа.Демек MPEG4 не поддържа.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

DVB-T2 и mpeg4 са две различни неща (ако и да са свързани по някакъв начин) - всички модели на ЛГ от 2012 поддържат DVB-T mpeg4 .

18. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    И при мен го правеше по едно време -от цялата ми плейлиста вървяха 2-3 клипа - сега си е наред - може би иска рестарт :D .

Коя страна си избрал при сетъпа?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе