Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 79 от 108 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте. Имам следното приключение - отидох до Технополис с мисълта да си взема Panasonic TX-L42ET5E, но взех, че се влюбих в LG 42LM669S. Освен като дизайн, картината сякаш ми хареса повече, звукът - също, а и вграденият плейър пуска големи субтитри (за разлика от панасоника), което ми е важно. Само че имам едно притеснение. На някои места чета, че lg-та, или поне тези от средния клас, имат проблем с динамичните сцени, да кажем футболни мачове. Оставали бели следи след топката, което за мен ще бъде смърт. И все пак, за въпросния панасоник пишеше, че се справял отлично със спортни предавания, а и двата са с реални 100 Hz, нали така? Отделно, панасоникът ползва панел на LG. Някакви лични впечатления по казуса?

- - - - - - - - - -

Видях и, че по-рано в темата колегата Svetlio1 се е оплакал от следите след топката. Само че той е с 47 инча, докато на 42 не би трябвало да е проблем. Или бъркам?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Колега, най-добре запиши един футболен мач на флашка и ги накарай да ти го пуснат и ще си прецениш сам,възможно е на 42ката да не се забелязват изобщо :rolleyes:

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Търся да закупя по възможност гаранционен LG LS 5600 32 инча! Ще се радвам на всяко съдействие!

5. Тук е от
    Mar 2013

А вярно ли е, че дисплеите на LG са "лъскави" и отразяват повечко светлина? Четох го на някои места в чужди форуми и хората се оплакват, че в светли помещения, камо ли с пусната лампа, е доста неприятно. Нашият хол е светъл...

6. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Ами на LM660 панела не е нито лъскав нито е матов :rolleyes:, някакво междинно положение е. Определено при светло помещение се губи много голяма част от качеството на картината.

7. Тук е от
    Mar 2013

ivanov_km,
    Този недостатък характерен ли е за LG като цяло, или само за 660 серията? Например LG 42LM765S пак ли би давал отражения? Сори, че питам тук, но в магазина това няма как да го разбера

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Blazhev Виж публикацията
    Видях и, че по-рано в темата колегата Svetlio1 се е оплакал от следите след топката. Само че той е с 47 инча, докато на 42 не би трябвало да е проблем. Или бъркам?
    След последните ъпдейти в интерес на истината "кометите" са почти незабележими (особено ако не "ги търсиш" ) и има подобрение в цялостното представяне , но специално за моя (47LM660) съм все още на мнение , че НЕ СТАВА за футбол и миналия петък отново се убедих в това , след като изгледах повечето квалификации на него ( обикновено футбол гледам на другия ми тв - Самсунг 40В750 ) . Това все пак не трябва съвсем да ви отказва от моделите от серията , а както спомена колегата проверявайте на място в магазина със съответните записи - моя е от първите серии на производство и не е сигурно тия в момента с какви панели са . Почти 2 месеца не съм ходил да оглеждам в техно-тата и за това и избягвам да давам мнения за моделите в момента .

10. Тук е от
    Mar 2013

svetlio1,
    Мерси за информацията. А ти какво ще кажеш за отблясванията, от които се притеснявам? Честно казано, това ми е последната спънка преди утре да отида до Технополис и да си взема 669S. Понеже холът ми е светъл, с прозорец зад гърба ми (е доста зад гърба, но все пак). В един сайт пък четох, че така популярният Panasonic TX-L42ET5E имал "glossy display"

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

аз имам lg от две години и до сега не сам забелязал проблеми с барзите сцени,гледам предимно фудбол и топката не остава никакви следи след себеси, така че бади спокоен.Относно гланцовите панели то почти всички лед тв на различни марки са такива и не мисля че е проблем.Взимаи едно LG и не му мисли,няма да збъркаш.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами доста си е "лъскав" , но аз след "ултра клеър" панела на Самсунг матов панел няма начин да взема и това беше и една от причините , които ме отказаха от 6-тата им серия (на Самсунг) миналата година - "дълбочината" и усещането за по-детайлна картина на "лъскавите" панели е за предпочитане (за мен) .

13. Тук е от
    Mar 2013

А отблясванията търпят ли се? Вечер, на пусната лампа в хола как е?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нормално си се гледа - по-скоро ако осветлението е много силно може на тъмни кадри да виждаш отражението си отколкото самото осветление да пречи.

16. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Blazhev Виж публикацията
    А отблясванията търпят ли се? Вечер, на пусната лампа в хола как е?
    Моите прозорци са: срещу телевизора и встрани от него, но нямам проблеми със Слънчевата светлина понеже все още е ниско и постъпва през прозорците в стаите. Когато привечер падне много ниско светлината се налага да пусна щорите и си мисля, че какъвто и да е дисплей няма да помогне. Когато телевизора работи имам чувството, че дисплея става по скоро матов отколкото гланцов. За 3Д все още не мога да кажа как се вижда през деня защото нямам възможност да го пробвам на светло, обаче на тъмно еее хх аааааа НЕВЕРОЯТНО !!!!!!!!!! Абе ще ме ритнат и мене ............

17. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте,
    Има ли начин да проверя колко са работните часове на модел 32ls5600, само с дистанционното , което си идва с телевизора?
    Благодаря предварително.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Здравейте, някой може ли да ми каже какво подобрява функцията THX в сервизното меню и има ли смисъл да си я активирам в модела LG42LH5000 ? Гледам главно филми през USB ....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 108 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе