Аз успях да го подкарам като с mkvmerge GUI изтрих англииския аудио поток и оставих само българския ... Процедурата трае 2, 3 мин.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Аз успях да го подкарам като с mkvmerge GUI изтрих англииския аудио поток и оставих само българския ... Процедурата трае 2, 3 мин.
Да! Наистина не си зависим от оператора относно функцията за запис oт ТВ.просто трябва да имаш цифров сигнал- SD или HD
Както описах в предишен мой пост-ако си с САМодул ( за да ти отключи каналите от кабелната тв)цифров сигнал до тв= безплатен запис на всичко,което се предава през цифровият тунер на тв.Ако не са заключени каналите,тогава не ти трябва САМодул. Ако имаш вграден сателитен тунер в ТВ= безплатен запис на това което гледаш. Цифрови ефирни също би трябвало да записва- не ми се сменя на ефирна цифрова за да пробвам-знаете тарпаната с повторното инсталиране на всичко )
Аналогов сигнал НЕ МОЖЕ да се записва, а също и сигнал влизащ през HDMI.
Информацията се отнася за LM671S.
Здравейте!Имам LG 47LM660s и проблем с филмите в формат .m2ts не ги намира на харда,как да ги преименувам в .ts.Благодаря предварително.
Пробвай да преименуваш разширението на .mkv
Здравейте и от мен. Притежавам LG42LM615S- интересува ме дали ще работи с 1Tb external HDD ?.Харесал съм си един на ADATA -External HDD A-DATA 1TB USB2.0 2.5'.
Моля предложете и програма за бързо конвертиране на звука от DTS в AC3.
Аз от няколко дена съм със същият по големина диск но SG и нямам никакви проблеми с него.
на моя лм671 "вижда" .m2ts, но не иска да си плейне, дава ми невалиден формат. за 2 дни 3 пъти свалих 2х25гб /само трафик / и накрая нищо с преименуванията на файловите разширения.
ако може и да ми отговорите: вградения плеър чат-пат отваря .avi /предимно детски филмчета над 650-700мб/, но мини-серийките от по 200-300мб не ги харесва? предполагам трябва да се преконвертират?
поздрави
Според теб един *.doc файла ако го преименуваш в *.txt дали ще го отвори Notepad-а?
ffmpeg -i входен-файл -acodec ac3 -vcodec libx264 -preset ultrafast изходен-файл
LG42LM620S не тръгват субтитрите.Моля за помощ
телевизора е 42lw579s и имам проблем с меджик моушъна забавя, държи се некотектно и затова за проба искам да сваля надолу фърмуера но не става по описаните по долу 2 начина тв въобще не реагира по никакъв начин текущия е 6.1.08 икам да го сваля на 05.01.10 при вкарване на флашката само ми изписва че текущия ми е по нов и не мога да даунгрейдвам, предложения от ваша страна ? мерси предварително
Поставете флашката с фърмуера, натиснете бутона "menu", поставяме курсора на раздел"option" (но не влизаме в него!!!), след което 7 пъти натискаме бутона "FAV" на дистанционното управление (над бутона Mute)!!! (по нататък изибираме файла ръчно и см предходният пункт и нищо повече не пипаме)- и сме в раздел firmware update - там избираме файла - натискаме ОК и започва ъпгрейд или даунгрейд.
В телевизорa има защита от неправилен (погрешен) ъпгрейд. Телевизора пази двата последни качени в него фърмуери _различни_ версии. "Превключването" помежду им може да става по следният способ - натискаме бутона "меню", Поставяте курсора на подменю "Опция" (БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В НЕГО !) След това от дистанционното натискате 7 пъти "9". На екрана ще се изпише "възстановяване завършено", и след изключване и повторно включване след което изключвате телевизорът и след последващото включване, той ще си е заредил сам началната версия, която е в него, но вече с отключен плеър.Телевизора ще ви предложи да пресканирате каналите, фърмуера ще е резервният. Фърмуера се превключва "по кръг". Не злоупотребявайте с този способ
1Tb става, няма да имаш кахъри. От всички програми за конвертиране на звука които съм ползвал най-съм доволен от тази:Avanti 0.7.1 - VideoHelp.com Downloads като че ли е най-бързата и със сигурност най-малко товари процесора а и супер елементарна е, прекрасна е за по слаби ПС.
И моето отказа преди около три месеца. Отидох до Техномаркета да ми го подменят но управителката ми заяви, че дистанционните нямали гаранция. След кратки разправии се съгласи да попита в София и, ако и разрешели ще ми се обади. Наистина на другия ден се обади и ми каза да отида да си избера друго дистанционно (тя си нямаше представа, че това не е някакво универсално което може да ми върши работа). След като и обясних, че трябва дист. да бъде същото и го има в тяхната верига, но не и тяхния магазин, се съгласи да го доставят. След 6 дена беше подменено с ново. Така, че трябва да ти го подменят.
P.S. Преди да откаже го бях ползвал пет месеца.