Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 78 от 108 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от ozon Виж публикацията
    При връщането на заводските настройки губят ли си всички официални ъпдейти и ако се губят след това един по един ли се теглят или последният като изтеглиш си ги изтеглил всичките?
    Не оставаш си с последната актуализация.
    Не е необходимо при актуализацията да се следва последователността на предишните версии на софтуера. Ако закупиш сега телевизор и се окаже, че е с много стара версия но софтуера, телевизора се ъбдеиъва направо с последния софтуер.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от valboss Виж публикацията
    TV e LG 42LM660s, закачих му временно външният си хард, hitachi gst touro mobile 1tb да видя как записва. Добре се получава, записва едно към едно, пробвах и програмирано записване - всичко е ОК.
    Купих един хард 320 gb пак hitachi - който да оставя за постоянно към TV.
    Въпросът сега е, как да преформатирам терабайтовият хард - така че да мога да си го ползвам пак с компа?
    Щото нали LG-то си го форматира в DVR формат.
    Като го закача към РС, не мога да му въздействам по никакъв познат за мен начин, така че да го доведа до NTFS....
    С w7 съм.
    Пробвай съвета на колегата и ако не стане си мисля, че с Акронис диск директор нещата ще станът. С програмката се работи супер лесно и е желязна. Акронисът до сега никога не ме е предавал!

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Има вече от новите модели LG телевизори LA в Техномаркет :rolleyes:

http://www.technomarket.bg/products/...35/lg-42la660s
    http://www.technomarket.bg/products/...34/lg-42la640s
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-03-13 в 15:15.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте скоро ми престой закупуване на нов телевизор спрял съм се на 55 инча бюджет около 2700-до 3000 лв Ще се гледа цифровата ефирна телевизия (МНОГО ФУТБОЛ) и ХД филми може и 3Д които са на външен хард диск.в момента ползвам вече стар LG 42LV5500 като цяло съм доволен от марката LG и съм се спрял на 2 модела който са 55 инча!моделите са LG 55LM670 и LG 55LM765S LG 55LM670S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и LG 55LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Или ако имате предложение за някоя друга Марка в рамките на до 2700 лв.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте PANASONIC TX-L55DT50E мисля че го няма по веригите магазини!Има ли някой модел 55 инча до 2800 максимална цена от рода на LG 55LM765S ще се гледат много ХД филми малко и 3д и много спортни предавания!

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от toto_vd Виж публикацията
    Здравейте PANASONIC TX-L55DT50E мисля че го няма по веригите магазини!Има ли някой модел 55 инча до 2800 максимална цена от рода на LG 55LM765S ще се гледат много ХД филми малко и 3д и много спортни предавания!
    Има го, при това в доста магазини
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...main_category=

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

10. Тук е от
    Feb 2013

С

Според моите предпочитания и виждания за дизайн LG са ненадминати

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Има вече от новите модели LG телевизори LA в Техномаркет

http://www.technomarket.bg/products/...35/lg-42la660s
    http://www.technomarket.bg/products/...34/lg-42la640s

По какво се различават от старите LM. М-нали беше годината на модела - 2012 в случая. А-то какво означава.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sppmaster Виж публикацията
    По какво се различават от старите LM. М-нали беше годината на модела - 2012 в случая. А-то какво означава.
    L - Led
    M - година на модела 2012 / А - 2013 година

На германският сайт качиха инфо за новите модели
    http://www.lg.com/de/tv/alle-tv

Сравнение на 790 - 860 - 960 - 55 инча
    http://www.lg.com/de/PDFServlet.pds?...bvHidden=false

Сравнение на 6-та серия 667 - 690 - 691

640 - 641 - 660

Купиха лиценз за Rovi
    http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/63365

Вече и мониторите им са смарт...
    TV/Home Entertainment | LG Blog
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-03-13 в 21:22.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ако се изключи "Авт. сила на звука" - проблемите изчезват . Явно от кабеларките подават кофти звук с пикове и в опитите си да ги "изравни" (явно е с по-чувствителни настройки) се получават споменатите проблеми .
    Абонат съм на МСАТ - Варна, телевизор LG 47LM660S, software 4.20.23. Прекъсване на звука се наблюдава на bTV, БНТ 1 и Нова ТВ, които се излъчват на транспондер 794MHz, Symbol rate 6875 Modulation 64QAM.
    Определено мога да твърдя, че проблема не е в телевизора, защото bTV се излъчва на още един транспондер 530MHz, Symbol rate 6900 kS/с Modulation 256QAM и дразнещият ефект на прекъсващото аудио не се наблюдава. Същото се отнася и за БНТ 1 HD (674MHz, 6900 kS/s, 256QAM).

Преди два дни направих следните промени в настройките на телевизора и до сега не съм забелязъл прекъсване на звука:

1. Settings - Sound - Volume Mode - Auto Volume - OFF
    2. Settings - Sound - Volume Mode - Volume Control - High (предполагам тази настройка е деактивирана при положение, че Auto Volume e OFF).
    3. Увеличих Symbol rate на транспондер 794MHz от 6875kS/s до 6900 kS/s.

Ако изключа само Auto Volume, прекъсването на звука се подобрява, но не изчезва напълно.
    След няколко дни, когато съм сигурен, че проблемът е разрешен от промяната на Symbol rate, ще опитам да включа отново Auto Volume.

Надявам се тези сетинги да помогнат и на други потребители.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

След Фабричното нулиране на телевизора цифровите канали се запаметяват вече

16. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Колеги, имам проблем с 32LG3000. Реших да го пусна да сканира ефира,но видях че търси само аналогови сигнали. Намери 5 програми, но те си бяха аналогови. Промених региона и се появи възможност за сканиране на аналогови и цифрови телевизии и радио програми. Бях избрал за регион Германия. След сканирането намери 5 аналогови и 8 цифрови, но без картина и звук на цифровите. Показва едно прозорче в което пише "HD устройство" и се разхожда по екрана като скрийн сейвър. Промених отново региона на Австрия и пак сканирах и резултата беше абсолютно същия с тази разлика, че спря да приема команди от дистанционното. За съжаление бутоните на корпуса са заключени защото хлапето много ги пипаше и вече нищо не мога да направя. Изключвах го от щепсела, чаках сума и време ама нищо не се промени. Дайте съвет какво да го правя? За сега съм на вариант да търся начин да го префлашна, но не знам дали ще стане автоматично. По настоящем е с последния за този модел софтуер от сайта на LG.

И още нещо: как да му вляза в сервизното меню да пробвам от там дали ще мога да му въздействам?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Модела е с mpeg2 цифров тунер , а за сервизното трябваше май и бутона MENU на корпуса (на 1 срт. или виж в търсачкта за старите теми)

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Модела е с mpeg2 цифров тунер , а за сервизното трябваше май и бутона MENU на корпуса (на 1 срт. или виж в търсачкта за старите теми)
    5. Model general specification
    Item Specification RemarkMarket EU (PAL Market-26 Countries)
    DTV & Analog
    UK, France, Germany, Spain, Sweden, Finland, Italy,Netherland, Belgium, Luxemburg, Greece, Denmark,Czech, Austria, Hngary, Switzerland, Croatia, Turkey
    Analog Only
    Poland, Portugal, Norway, Bulgaria, Serbia, Slovenia,
    Russia, Romania
    .... надежда всяка оставете и декодер Вий си купете.... това по-горе е извадка от сервизно ръководство предназначено само за вътрешна употреба в сервизите на LG...... Това важи за шаси LD84A , но аз все още не мога да разбера моето какво е. Май ще се разглобяваме
    Този пост е редактиран от frizera; 23-03-13 в 21:50.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 108 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе