Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 86 от 108 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Ето настройките, които ми харесват повече дори от тези в Руския форум! За LM620S

Подсветка 56
    Контраст 87
    Яркост 53
    X Острота 22
    Y Острота 22
    Цвят 47
    Нюанс G1

Експертно управление
    Динамичен контраст Изкл.
    Супер Резолюция Вкл.
    Цветови диапазон Широк
    Подобряване на ръбовете Високо
    Гама 2.2

Цвят Топла
    IRE 20 точки
    Модел Външен
    IRE 100
    Осветеност 130
    Червено 0
    Зелено 0
    Синьо 0

Система за управеление на цветовете

Синьо
    Наситеност 1
    Нюанс 0
    Осветеност 20

Циан
    Наситеност 0
    Нюанс 0
    Осветеност 0

Магенда
    Наситеност -5
    Нюанст 0
    Осветеност 10

Жълто
    Наситеност - 10
    Нюанс 0
    Осветеност 0

Червено
    Наситеност 10
    Нюанс 10

Зелено
    Наситеност -10
    Нюанст 0
    Осветеност 13

Намаляване на шум Високо
    Намаляване на шум MPEG Високо
    Реално кино Вкл/
    TrueMotion Потребител
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

Настройките от Руския форум настройки для режима 2D
    экономия энергии-выключено ( IRE-R. G. B ) R-КРАСНЫЙ,G-ЗЕЛЁНЫЙ,B-СИНИЙ
    режим экрана: эксперт 1
    подсветка: 30 - моеже и 70 - аз съм я оставил на 56
    контрастность: от 80 - 90
    яркость : 50
    гориз. резкость: 30
    верт. резкость: 30
    цветность : 50 - 58
    оттенок: 0

дополнительные настройки

динамическая контрастность - низкая
    супер разрешение- включено
    цветовая гамма - BT 709
    расширение краев - выс.
    цветовой фильтр - выкл
    образец - выкл
    гамма 2,2

баланс белого
    цв.температура - холодная
    метод 20 точек IRE
    образец - внешний
    IRE 100
    яркость 130
    КРАСНЫЙ 25
    ЗЕЛЁНЫЙ 2
    СИНИЙ -50

настройки вводить отдельно для каждого значения, от IRE 5 до IRE 100 (5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85, 90,95,100)

IRE 5 IRE55
    КРАСНЫЙ 0 КРАСНЫЙ 2
    ЗЕЛЁНЫЙ 0 ЗЕЛЁНЫЙ 6
    СИНИЙ 0 СИНИЙ -45

IRE 10 IRE60
    КРАСНЫЙ -40 КРАСНЫЙ 0
    ЗЕЛЁНЫЙ 0 ЗЕЛЁНЫЙ 6
    СИНИЙ 8 СИНИЙ -50

IRE 15 IRE 65
    КРАСНЫЙ -15 КРАСНЫЙ -2
    ЗЕЛЁНЫЙ 0 ЗЕЛЁНЫЙ 6
    СИНИЙ -10 СИНИЙ -50

IRE 20 IRE70
    КРАСНЫЙ 5 КРАСНЫЙ -1
    ЗЕЛЁНЫЙ 1 ЗЕЛЁНЫЙ 6
    СИНИЙ -21 СИНИЙ -50

IRE25 IRE75
    КРАСНЫЙ 0 КРАСНЫЙ 0
    ЗЕЛЁНЫЙ 0 ЗЕЛЁНЫЙ 8
    СИНИЙ -20 СИНИЙ -40

IRE 30 IRE80
    КРАСНЫЙ -2 КРАСНЫЙ 8
    ЗЕЛЁНЫЙ 0 ЗЕЛЁНЫЙ 8
    СИНИЙ -20 СИНИЙ -44

IRE35 IRE85
    КРАСНЫЙ 2 КРАСНЫЙ 15
    ЗЕЛЁНЫЙ 4 ЗЕЛЁНЫЙ 10
    СИНИЙ -20 СИНИЙ -40

IRE40 IRE90
    КРАСНЫЙ 2 КРАСНЫЙ 20
    ЗЕЛЁНЫЙ 4 ЗЕЛЁНЫЙ 10
    СИНИЙ -25 СИНИЙ -50

IRE45 IRE95
    КРАСНЫЙ 3 КРАСНЫЙ 8
    ЗЕЛЁНЫЙ 4 ЗЕЛЁНЫЙ 5
    СИНИЙ -25 СИНИЙ -40

IRE50 IRE100
    КРАСНЫЙ 0 КРАСНЫЙ 25
    ЗЕЛЁНЫЙ 4 ЗЕЛЁНЫЙ 2
    СИНИЙ -50 СИНИЙ -50

параметр изображения

шумоподавление - средн.
    шумоподавление MPEG - средн.
    уровень черного - низк.
    реальный кинотеатр - индивидуально (как кому нравится)
    лок.уменьш.подсв. - индивидуально (как кому нравится)
    TRUMOTION-пользовательский-5

формат экрана - исходный
    Този пост е редактиран от Dominator; 12-04-13 в 13:42.
    zabadara одобрява това.

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    С въпросната функция, може ли да се записва, докато се гледа друг канал, или не става...?
    За съжаление на става.

4. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Никой ли не може да ми даде съвет относно горепосочения проблем(Plex)

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

За да работи Plex-а не е необходимо да имаш акаунт или нет, достатъчно е да ти е зареден само в системния трей. В браузара го отваряш само ако искаш да добавяш или премахваш медия. С каква антивирусна си, пробвай да я спреш и товава стартирай Plex.

6. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колега аз до сега само Plex- a съм ползвал и съм много доволен от нея. Никога не съм си правил акаунт и той не е нужен за да работи. Не знам какво си инсталирал на компа и какви настройки си правил, вземи и деинсталирай инсталираното от теб и инсталирай от тази страница Get Plex!. След като инсталираш не прави никакви настройки, самата страница на сървъра се стартира чрез браузъра на компютъра. От страницата отиди на филми и укажи пътя на папката където са ти филмите и това е в общи линии.
    Актуалната версия е " Version 0.9.7.22.511 "

7. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от techno Виж публикацията
    За да работи Plex-а не е необходимо да имаш акаунт или нет, достатъчно е да ти е зареден само в системния трей. В браузара го отваряш само ако искаш да добавяш или премахваш медия. С каква антивирусна си, пробвай да я спреш и товава стартирай Plex.
    Антивирусната е Not32.Plexa си се зарежда в трея,
    но като вляза в мениджера ме праща в MyPlex страницата и там ми изписва,
    че сървърът ми не е споделен.постнал съм снимка по-горе.А и LG-то не намира медия за добавяне.Забравих да спомена,че когато включих за първи път лан-кабела към тв-то,не ме е питало нито за IP нито за нищо,а просто си тръгна нета.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Колега аз до сега само Plex- a съм ползвал и съм много доволен от нея. Никога не съм си правил акаунт и той не е нужен за да работи. Не знам какво си инсталирал на компа и какви настройки си правил, вземи и деинсталирай инсталираното от теб и инсталирай от тази страница Get Plex!. След като инсталираш не прави никакви настройки, самата страница на сървъра се стартира чрез браузъра на компютъра. От страницата отиди на филми и укажи пътя на папката където са ти филмите и това е в общи линии.
    Актуалната версия е " Version 0.9.7.22.511 "
    Точно от там го инсталирах,като свърши инсталацията ме преведе само през създаването на библиотека и акаунт
    Този пост е редактиран от zabadara; 11-04-13 в 17:19.

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

За всички притежатели на LM620S - Можете да включите Local Dimming.;-)
    Аз го направих с помощтта на един диот, свързан към жак и от телефона пуснах необходимите файлове http://openlgtv.org.ru/wiki/images/8...e-menu-All.zip и веднага се появи менюто!

Стартирате файла "serv-ok-ok.wav" .

Вопрос: Как включить Local Dimming в модели LM620?
    Ответ: Заходим в сервисное меню.
    Включить нужно две опции.
    1) В Tool Option 2 нужно параметр Local Dim Menu поменять с 0 на 1
    2) В Tool Option 4 - нужно параметр Local Dimming установить в On (обычно он уже в положении ON).
    После этого выйти из меню, выключить-включить ТВ. В настройках изображения должна появитсфункция "Локальное затемнение".
    Този пост е редактиран от Dominator; 11-04-13 в 18:45.
    iwan33 одобрява това.

10. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    гр.Добрич

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте!Имам следния проблем с LG 32",3D 669,закупен преди 10 дни:когато гледам БТВ HD,Нова тв,и някои др.след известно време говорът започва да "гъгне",което е много дразнещо.От каб. оператор идваха провериха и ми казаха,че 3D тв от тази марка в града имали същите смущения/имам други два тв Самсунг и Филипс серия 5,2011 и 2012г,но при тях този проблем не съществува.! Отнесох го в магазина от който го купих /с друг кабелен оператор/,но проблема го нямаше.От LGbg ме посъветваха да актуализирам софта,но по-нова версия няма.Моля, за предположения или отговор къде е проблема!Благодаря предварително!

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от trend07 Виж публикацията
    Здравейте!Имам следния проблем с LG 32",3D 669,закупен преди 10 дни:когато гледам БТВ HD,Нова тв,и някои др.след известно време говорът започва да "гъгне",което е много дразнещо.От каб. оператор идваха провериха и ми казаха,че 3D тв от тази марка в града имали същите смущения/имам други два тв Самсунг и Филипс серия 5,2011 и 2012г,но при тях този проблем не съществува.! Отнесох го в магазина от който го купих /с друг кабелен оператор/,но проблема го нямаше.От LGbg ме посъветваха да актуализирам софта,но по-нова версия няма.Моля, за предположения или отговор къде е проблема!Благодаря предварително!
    Кабелната МСАТ Варна ли е?
    Виж https://forum.setcombg.com/lg-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/49172-tv-lg47lm670-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%8C%D1%81%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0-post617380.html

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За съжаление при КТ Скат нищо не помага , а мислех ,че се е оправило след прилагане на горните действия - снощи погледах малко Нова ТВ и "гъгненето" си го има (в началото е незабележимо , но след 2-5 мин. гледане се усилва) - явно с някои настройки на кабеларките има проблем .

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от trend07 Виж публикацията
    Не знам, какво имате предвид под "гъгне", но аз наблюдавам сечене на звука предимно на BTV HD, както и на други канали, като забелязвам че като правя настройки по картината и като че ли телевизора се затормозява и сече звука...!?!

P.S. Прочетох мнението от линка " като съм подчертал това, което ме интересува. Аз съм на N3 и въпреки че съм сканирал на подчертаните настройки - звука насича произволно при BTV HD..., както и при ORT! Опс.... Сега видях, че аз съм задал Symbol rate 6875, но същевременно съм оставил QAM на 256 - възможно ли е от това да е проблема?

Update: След разговор с оператора - проблема е централен и предстои да бъде решен!

Абонат съм на МСАТ - Варна, телевизор LG 47LM660S, software 4.20.23. Прекъсване на звука се наблюдава на bTV, БНТ 1 и Нова ТВ, които се излъчват на транспондер 794MHz, Symbol rate 6875 Modulation 64QAM.
    Определено мога да твърдя, че проблема не е в телевизора, защото bTV се излъчва на още един транспондер 530MHz, Symbol rate 6900 kS/с Modulation 256QAM и дразнещият ефект на прекъсващото аудио не се наблюдава. Същото се отнася и за БНТ 1 HD (674MHz, 6900 kS/s, 256QAM)."

Това ли имате предвид?
    И аз си мисля да не е дефектен моя телевизор LM620S, или просто да не може да декодира сигнала както трябва...
    Този пост е редактиран от Dominator; 11-04-13 в 17:48.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2010

За всички притежатели на LM620S - Можете да включите Local Dimming.;-)...
    И отразява ли се това по някакъв начин на качеството на картината?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Simple Smart IPTV в свободен достъп
    Home

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от iwan33 Виж публикацията
    И отразява ли се това по някакъв начин на качеството на картината?
    Още не се е стъмнило и не мога да ти отговоря.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Simple Smart IPTV в свободен достъп
    Home
    Откъде да го сваля?

18. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

....Абонат съм на МСАТ - Варна, телевизор LG 47LM660S, software 4.20.23. Прекъсване на звука се наблюдава на bTV, БНТ 1 и Нова ТВ, които се излъчват на транспондер 794MHz, Symbol rate 6875 Modulation 64QAM.
    Определено мога да твърдя, че проблема не е в телевизора, защото bTV се излъчва на още един транспондер 530MHz, Symbol rate 6900 kS/с Modulation 256QAM и дразнещият ефект на прекъсващото аудио не се наблюдава. Същото се отнася и за БНТ 1 HD (674MHz, 6900 kS/s, 256QAM)."
    Здравейте!
    Взех си същия модел LG и ми предстои избор на кабеларка(спрял съм се твърдо на Мсат), но днес разбрах, че при някои от моделите LG имат проблем със звука (говорим с кам модул) и това ме завъртя на 180 градуса спрямо избора на ТВ оператор.Ако може някой да сподели дали ще имам проблем със звука ако взема техен кам модул (разбрах, че този, който предлагат е BestCas), или по-добре аз лично да отида да си купя модул Smith?
    Просто днес като разбрах, че е вероятно да имам проблем със звука и ме обзе отегчение
    Моля помагайте с инфо!!!
    Също така никъде не намирам информация за оптиката им(интернет MOCA Net) бива ли или все още са зле от към качеството на услугата интернет?И също така моля за съвет дали да си оставя нета към вече несъществуващия Spectrum Net (вече е Megalan) или да си пусна оптиката с телевизията от МСАТ!
    От Варна съм(незнам дали съм го посочил града в инфото ми)
    Благодаря Ви предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 108 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе