26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Няма да откажа малко информация, как и с какво да вградим подходящи 3Д субтитри които да се четат от плейъра на тв-то.
здравейте!
надявам се въпросът ми да е в подходящата тема.
моля за помощ , имам тв lg 47lm640s ,от както съм го купил (преди около 2 месеца)имам проблем с насичнето на говора.работи нормално но след 5 до 15 минути започва да насича звука .когато превключа на друг канал се оправя ,но пак за 5 минути .
от кабелният оператор ми смениха 3 модула (карти или cam , незнам точното им наименование ) но ефект няма .
позъних в сервиза на лг варна от там ми отговориха ,че проблема е в кабелният оператор, съответно кабелният оператор твърди ,че проблема е в телевизора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако някои има идея кой е крив кой е прав.... или същия проблем да сподели .
благодаря
finval
Проблема не е в оператора. Направи му ъпдейт и ако после, пак го има проблема - носи го на сервиз.
Не знам защо си се мъчил да го пуснеш от флашка. Достатъчно е само да смениш адреса на dns сървъра в настройките на телевизора. Каналите от шура вече са платени да.Който си плати може да ги гледа но самия портал не е.Така че ако имате линкове може да си ги сложите и да ги гледате.Макар че най добре вървят линковете от шура защото са във формат с който lg най добре работи.
Този пост е редактиран от biglubo; 13-03-13 в 09:10.
Благодаря за отг.
Ще пробвам и ще пиша!
пробвах,
няма нова версия!
не става!!!
НЕ СЪМ САМО АЗ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!!
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%80%D0%B0.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-13 в 16:20.
Два телевизора LG 42LM640 и 47LM660 - абсолютно същият проблем - прекъсване на звука на БНТ, bTV и Нова ТВ - абонати на МСАТ - Варна. Интересното е, че на БНТ HD този проблем не се наблюдава. За съжаление bTV HD не се разпространява от МСАТ - Варна. Телевизор 42LM640 престоя няколко дни в сервиза на LG без никакъв резултат. МСАТ подмениха CAM - отново без резултат. За тест размених 42LM640 с модел от 2011 42LW579 и проблема бе разрешен. Очевидно има някаква несъвместимост в моделите на LG от 2012. Притежавам 47LM660S от 11 месеца и честно да си призня мисля, че в началото (Април - Май 2012) нямаше проблеми. В момента съм извън България, но ще следя темата с интерес и като се върна ще продължа troubleshooting.
Имам един 32lm660, който май е с т.н. "dirty screen effect". Подлежи ли на рекламация подобен проблем?
Не, защото е "ефект" а не "дефект".
47лм671 на НЕТ1 и звукът от кабелната е "умрял" отвсякъде, когато пусна някое интернет радио, нещо през мрежата или от ДЛНА ще счупи колоните на уредбата /през оптиката/.
проблема не е в нашите телевизори
поздрави
Ако се изключи "Авт. сила на звука" - проблемите изчезват . Явно от кабеларките подават кофти звук с пикове и в опитите си да ги "изравни" (явно е с по-чувствителни настройки) се получават споменатите проблеми .