Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 76 от 108 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    За това е необходимо да се вградят в самият видео поток 3д субтитрите. Аз тази процедура не съм е правил но до колкото знам става бавно.
    Зависи какво разбираш под бавно.
    Аз на лаптопа с процесор i3-2550M вграждам със скорост 24-25fps. Разбирай 2 часа се вграждат за 2 часа.

2.  

3. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от tweeg Виж публикацията
    Зависи какво разбираш под бавно.
    Аз на лаптопа с процесор i3-2550M вграждам със скорост 24-25fps. Разбирай 2 часа се вграждат за 2 часа.
    С коя програма работиш, че аз преди време се забих с някаква дето ми подпали компа...

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013

Няма да откажа малко информация, как и с какво да вградим подходящи 3Д субтитри които да се четат от плейъра на тв-то.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2005

6. Тук е от
    Mar 2013

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

здравейте!
    надявам се въпросът ми да е в подходящата тема.
    моля за помощ , имам тв lg 47lm640s ,от както съм го купил (преди около 2 месеца)имам проблем с насичнето на говора.работи нормално но след 5 до 15 минути започва да насича звука .когато превключа на друг канал се оправя ,но пак за 5 минути .
    от кабелният оператор ми смениха 3 модула (карти или cam , незнам точното им наименование ) но ефект няма .
    позъних в сервиза на лг варна от там ми отговориха ,че проблема е в кабелният оператор, съответно кабелният оператор твърди ,че проблема е в телевизора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ако някои има идея кой е крив кой е прав.... или същия проблем да сподели .
    благодаря

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

finval
    Проблема не е в оператора. Направи му ъпдейт и ако после, пак го има проблема - носи го на сервиз.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    някой който го е пробвал нека каже дали всички канали може да ги гледа ,че при мен тръгват само 5, 6 от всички ...
    Не знам защо си се мъчил да го пуснеш от флашка. Достатъчно е само да смениш адреса на dns сървъра в настройките на телевизора. Каналите от шура вече са платени да.Който си плати може да ги гледа но самия портал не е.Така че ако имате линкове може да си ги сложите и да ги гледате.Макар че най добре вървят линковете от шура защото са във формат с който lg най добре работи.
    Този пост е редактиран от biglubo; 13-03-13 в 09:10.

10. Тук е от
    Mar 2013

Re: Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    finval
    Проблема не е в оператора. Направи му ъпдейт и ако после, пак го има проблема - носи го на сервиз.
    Благодаря за отг.
    Ще пробвам и ще пиша!

пробвах,
    няма нова версия!
    не става!!!

НЕ СЪМ САМО АЗ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ!!!
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%80%D0%B0.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-03-13 в 16:20.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от finval Виж публикацията
    здравейте!
    надявам се въпросът ми да е в подходящата тема.
    моля за помощ , имам тв lg 47lm640s ,от както съм го купил (преди около 2 месеца)имам проблем с насичнето на говора.работи нормално но след 5 до 15 минути започва да насича звука .когато превключа на друг канал се оправя ,но пак за 5 минути .
    от кабелният оператор ми смениха 3 модула (карти или cam , незнам точното им наименование ) но ефект няма .
    позъних в сервиза на лг варна от там ми отговориха ,че проблема е в кабелният оператор, съответно кабелният оператор твърди ,че проблема е в телевизора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ако някои има идея кой е крив кой е прав.... или същия проблем да сподели .
    благодаря
    Два телевизора LG 42LM640 и 47LM660 - абсолютно същият проблем - прекъсване на звука на БНТ, bTV и Нова ТВ - абонати на МСАТ - Варна. Интересното е, че на БНТ HD този проблем не се наблюдава. За съжаление bTV HD не се разпространява от МСАТ - Варна. Телевизор 42LM640 престоя няколко дни в сервиза на LG без никакъв резултат. МСАТ подмениха CAM - отново без резултат. За тест размених 42LM640 с модел от 2011 42LW579 и проблема бе разрешен. Очевидно има някаква несъвместимост в моделите на LG от 2012. Притежавам 47LM660S от 11 месеца и честно да си призня мисля, че в началото (Април - Май 2012) нямаше проблеми. В момента съм извън България, но ще следя темата с интерес и като се върна ще продължа troubleshooting.

12. Тук е от
    Jan 2012

Отговор: Re: Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Имам един 32lm660, който май е с т.н. "dirty screen effect". Подлежи ли на рекламация подобен проблем?

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Не, защото е "ефект" а не "дефект".

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

finval и emil13

Пишете на подръжката на сайта на LG, да видим те какво ще ви отговорят.
    Според мен проблема е софтуерен.

Цитат Първоначално публикувано от vessel4o Виж публикацията
    Имам един 32lm660, който май е с т.н. "dirty screen effect". Подлежи ли на рекламация подобен проблем?
    Според мои лични виждания, това е дефект на матрицата и подлежи на рекламация. Друг е въпросът дали в сервиза ще я признаят.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    finval и emil13

Пишете на подръжката на сайта на LG, да видим те какво ще ви отговорят.
    Според мен проблема е софтуере
    Hristoslav, както вече споменах 42lm640 беше 1 седмица в сервиза на LG и тяхното становище е, че телевизорът е напълно изправен. Другата седмица се прибирам и ще се опитам да сложа стара версия на firmeare ....

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

47лм671 на НЕТ1 и звукът от кабелната е "умрял" отвсякъде, когато пусна някое интернет радио, нещо през мрежата или от ДЛНА ще счупи колоните на уредбата /през оптиката/.
    проблема не е в нашите телевизори
    поздрави

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако се изключи "Авт. сила на звука" - проблемите изчезват . Явно от кабеларките подават кофти звук с пикове и в опитите си да ги "изравни" (явно е с по-чувствителни настройки) се получават споменатите проблеми .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 76 от 108 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе