Ами явно не го правиш както трябва, ако приемника ти не е "свързан" то изобщо телевизора няма да ти даде да промениш входа.(в смисъл няма да ти свети като активен)
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Ами явно не го правиш както трябва, ако приемника ти не е "свързан" то изобщо телевизора няма да ти даде да промениш входа.(в смисъл няма да ти свети като активен)
Еми това ми е третият LCD Телевизор в къщи не мога да разбера какво става не иска да ми намери каналите в момента съм вързал старото си сони със скард букса и новото LG с HDMI кабел в в применика сонито работи а дрегияте не вдява.
Свалих на флашка филм няма проблеми върви без забележка. Ноне иска да минамери каналите.
Пак не мога да разбера какво искаш да настройваш - свързваш СТБ и тв с HDMI кабел , пускаш СТБ и на тв натискаш бутона за избор на вход (най-отгоре вдясно на дист. у-е), избираш HDMI входа , на който си свързал СТБ (1,2,3,4) и гледаш .
Имам въпрос след дълги опити успях да го свържа но със скард букса с HDMI кабела не става. Има ли варянтат да ми е скапан HDMI кабела
WTF? LCD/PLASMA ТВ със скарт кабел? по-добре сложи стайна антена, отколкото да гледаш "цифрова" през скарт...
Да , вероятно кабела не е добре (добрия вариант) или си изгорил HDMI входа ако си свързвал при включени устройства (лошия вариант) .
Еми незнам дали съм го изгорил защото имам 4 и на всеки ми дава едно и също дава ми че еактивен но не намира каналите.
Иначе кабела става защото го пробвах на 32 сони старият ми телевизор. Ще купя по скъп кабел защото този мого дадоха със приемника от булсатком.
Пробвай и с друг кабел , нямаш ли и някое друго устройство с HDMI изход - DVD/BD плеър , конзола за игри - да пробваш и с него ?
Не-Lan кабела си е наред,имам си нет на ТВ-то,даже успях да си сдвоя Xperia Arc S с LG-то.Страхотна работа-по добре и от магическото дистанционно,с което май се набутах.:DПроблема май ще излезеот прецакана защитна стена на РС-то,но ще разбера след преинстал.На 86 страница в началото съм описал проблема.
- - - - - - - - - -
Мисля,че няма да ти пусне сигнал на HDMI,защото декодера на булсата ти е настроен да пуска през Скарта.Не може да пусне сигнал и през двата изхода.В настройките му се задава през кой изход да пуска сигнала.Наскоро си взех DVB-T декодер за ТВ-то на караваната и пробвах през двата изхода(скарт и HDMI)да го свържа към два телевизора-не става.Пуска само през цифровия.Когато го разкача пуска през скарта.А имам и булсат и съм сигурен,че в настойките има такава опция,но приемника ми не е HD.Дано да не греша,но мисля,че там ти е проблема.Пробвай и успех!!!
П.П.
Винаги ,когато включвам какъвто и да е кабел в ТВ-то го изключвам.Особено на кабелна тв,защото има напрежение по тях.Преди време доста се оплакваха от изгорели входове по тази причина.Не ти пожелавам ,а и се съмнявам да е станало точно това.А кабелите които дават булсат не са от най-калпавите.Като свързвах HD-приемника с Сонито на баща ми нямаше никакви проблеми.По -нагоре svetlio1 ти е описал поредността на действие-трябва да сработи няма друг начин
Този пост е редактиран от zabadara; 13-04-13 в 07:33.
Купихме си lg 42lm620s,но имам и samsung 32d6000.Картината на самсунга изглежда една като по ясна по живи цветове дока то при лг по мъглява такава и не толкова ясна.Кажете някакви настройки да на правя,телевезия не гледам на него само филми-блурей,ремуксове на блурей и много серияли в хд.Аз се опитвам да направя някакви настройки, но само по лоша става картината.
Здравейте! Искам да попитам дали LG 47LM660S има вграден wifi или трябва донфъл в сайта на техномаркет пише wifi built in мисля че е вграден но не съм сигурен
Този пост е редактиран от pawkata; 13-04-13 в 11:42.
Има вградено wifi.
Имам един въпрос към притежателите на LM сериите. Аз без да знам, че екрана е гланциран купих телевизора, като си мислех че е с матово покритие също както LW4500... Да, но телвизора е във всекидневната и отражението е....НЯМА ТАКОВА! Спасява ме единствено при закрити щори и то гледане само под определен ъгъл... Вашите впечатление относно този проблем?
- - - - - - - - - -
P.S. Защо не мога да приложа настройките от expert 1 във вградения плеър? Там има зададени само потребител, ярък, кино и стандартна... като само на кино има опцията експертни настройки, но дали ако въведа едни и същи настройки от expert 1 във експертните настройки в рецим кино - ще постигна 1:1 картина?
Малко е тъпо човек да си настрои картината и в един момент с вградения плеър да не може да се наслаждава на картината, която предварително е настроил човек в expert...
За да улесни потребителите LG интегрира Paypal плащане през смарт функциите на телевизора.
LG Newsroom
Paypal плащането в първата фаза ще бъде на разположение в Америка, Канада и Англия.
В близко бъдеще ще има и други страни като Франция, Германия, Испания, Италия и Австралия.
През третата година, ще се разширява до други пазари.
http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/63394