Това "назъбване" на телевизия ли си го виждал или при гледане от USB плеъара ? Аз не съм забелязвал - ако е на тв канали ,то е по-скоро от излъчването .
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Това "назъбване" на телевизия ли си го виждал или при гледане от USB плеъара ? Аз не съм забелязвал - ако е на тв канали ,то е по-скоро от излъчването .
Към собствениците на LM660/669/670 - bleeding-а при тези модели как е? Гледам доста хора от форума са се сдбоили с тях и предполагам ще имат ясна представа как се представят.
Страхувам се да не уцеля някой с ужасен bleeding и после да се чудя какво да го правя. Предполагам в 7 дневен срок може да се върне дори без причина? Bleeding в разумни граници бих го преглътнал, но ако и при LG има подобни прояви, то ще е жалко: Samsung 46ES6710 micro review - backlight bleeding
Другото което ме интересува е как се представя при игрови приложения /игри от РС или конзоли/. Input lag и motion blur.
Каква е разликата между 640 спрямо 660/669/670 серията? Липсата е само на magic дистанционното или още нещо?
Здравейте, на телевизор 42LM671 телетекста може ли да се превключи на кирилица? Смяната на езика на менюто от български на английски и обратно - не помага!
Здравейте, спрял съм се на този LG 37LS570S LG 37LS570S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria заради сателитния S2 тунер и бюджета с който разполагам. Искам да попитам за камера да се използва дали върви с друга или само с AN-VC400? До два дни трябва да реша дали да е този или да търся друг.
Благодаря.
aldokalcone , при мен е пренебрежимо малък и то при нива на подсветката , които реално не се ползват . Общото при всички оплаквания май е , че ако има е в горния десен и долния ляв ъгъл .
PROTEL , в настройките за звука и субтитрите мисля че беше и настройката за езика на телетекста .
Честито
Това е модел от 2011 година - мостра. За спалнята става.
-------------
Новина
http://www.hdtv.ru/news/industry/127...pdu-magic.html
http://www.hdtv.ru/news/industry/127...h-samsung.html
http://www.uplus.co.kr/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-12-12 в 20:12.
Аз само да попитам, защо на 42 LM 660 снимки от самрт телефон не се отварят на цял екран на тв, когато телефона и телевизора са сдвоени през рутера. Музикални и видео файлове-никакъв проблем.
Интересуват ме отзиви за това моделче LG 42CS460. Телевизорът ще е за възрастните ми родители, поради което няма нужда от разни екстри. Важното е да предава хубава картина и да има добри ъгли на виждане.
Аз имам такъв, само че 32-ка.Ъглите му на виждане не са добри(все пак е най-нисък клас) ама като качество на картината е добре и за възрастни става.Като искаш добри ъгли - плазма там няма ъгли даже обаче ще я прогорят доста и не е препоръчително, пък и няма такива бюджетни модели вече понеже са 3д и т.н.Вземай лг-то или има една тошиба сега в карфур на промоция за 500 лв
Здравейте, от днес имам нова придобивка 47LM640. Да ми е честита . Имам въпрос към Svetlio1, как да си калибрирам картината? Първоначално като пуснах телевизора, впечатлението не е кой знае какво. Все пак всичко е заводско. Нямах време да си поиграя с него за сега, но менютата са толкова много, че става каша.
Всяка помощ е добре дошла. Благодарско!
Този пост е редактиран от lansling; 19-12-12 в 00:51.
Честито , ползвай "кино" или "екперт" - мисля , че основните ги бях писал някъде назад - виж с тези - LG 55LM6700 Calibrations and Picture Settings (also 47LM6700) , като "локалното затъмнение" е поне на "минимално" (май предпочитам на "средно" ) и за СД сигнал вкл. "супер резолюция" и "подобрение в краищата" . Ако ти се експериментира в немския форум има доста варианти optimale Bild -,Ton - & Kalibrierungseinstellungen f
Пробвах на всички варианти на аспект на картината и пак греда. Свързани са през един рутер, видео и MP3 вървят-снимки не.
Виждам снимките от директорията подредени отдолу на екрана, но когато реша да отворя някоя на цял екран нещата не се случват. Интересното е, че пробвах и на друг тв, резултата и там е същия. Явно опираме до някакви настройки. Намалих резолюцията на снимките и пак греда и аут. През USB снимките се отварят.
Помагайте, изчетох цялата тема и нищо по въпроса.
Между другото, държавите на моя телевизор се изчерпват с тези от района около нас, например: България, Словакия, Унгария, Румъния, Албания Хърватска и т.н. Няма Германия, Швеция и от тоя род западни държави. Някакви идеи как да се промени това? Софтуера е актуализиран до последната версия от сайта на ЛГ.
Този пост е редактиран от p_honda; 19-12-12 в 09:48.
Честито и да го полееш със съседката....
The Official LG LM640T Cinema 3D Smart LED TV Thread | AVForums.com - UK Online - Page 4
Ползвай една флашка и не се мъчи повече :rolleyes:
Благодаря за съветите! Днес сутринта прочетох малко хелпа, за да разбра аджеба какво означавата тези неща - супер резолюция", "подобрение в краищата" и т.н спорд ЛГ номенклатурата . Много ми хареса Уизард2 - лесно и бързо се калибрира и резултата е доста добър. За сега всичко работи. Ако трябва да го съпоставя с плазмата има си недостатъци, от които няма как да се избяга. Вечер на тъмно виждам неравномерноста на матрицата, независимо от локалното затъмнение", особено върху черното в краищата има леки по-светли петна, но пък цветовете са "красиви". В къщи съм с ИП телевизия със СД сигнала не се справя много добре, но пък с ХД е почти перфектно. При закупуването натежа основно - функционалност, евтино 3Д (4бр очилца), подарък Хбокс за детето и не на последно място 5 годишната гаранция, според която до третата година се сервизира на място! Така, че се "жертвах " за сметка на Panasonic ST50, който е по-добре като качество на картината.
ПП hristoslav2 -Мерси за пожеланието