Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 45 от 108 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Това "назъбване" на телевизия ли си го виждал или при гледане от USB плеъара ? Аз не съм забелязвал - ако е на тв канали ,то е по-скоро от излъчването .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Към собствениците на LM660/669/670 - bleeding-а при тези модели как е? Гледам доста хора от форума са се сдбоили с тях и предполагам ще имат ясна представа как се представят.

Страхувам се да не уцеля някой с ужасен bleeding и после да се чудя какво да го правя. Предполагам в 7 дневен срок може да се върне дори без причина? Bleeding в разумни граници бих го преглътнал, но ако и при LG има подобни прояви, то ще е жалко: Samsung 46ES6710 micro review - backlight bleeding

Другото което ме интересува е как се представя при игрови приложения /игри от РС или конзоли/. Input lag и motion blur.

Каква е разликата между 640 спрямо 660/669/670 серията? Липсата е само на magic дистанционното или още нещо?

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте, на телевизор 42LM671 телетекста може ли да се превключи на кирилица? Смяната на езика на менюто от български на английски и обратно - не помага!

5. Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте, спрял съм се на този LG 37LS570S LG 37LS570S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria заради сателитния S2 тунер и бюджета с който разполагам. Искам да попитам за камера да се използва дали върви с друга или само с AN-VC400? До два дни трябва да реша дали да е този или да търся друг.
    Благодаря.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

aldokalcone , при мен е пренебрежимо малък и то при нива на подсветката , които реално не се ползват . Общото при всички оплаквания май е , че ако има е в горния десен и долния ляв ъгъл .

PROTEL ,​ в настройките за звука и субтитрите мисля че беше и настройката за езика на телетекста .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от peevski Виж публикацията
    Здравейте ,вчера си купих LG 32LV3400 ,от промоцията на ТМ,но никъде не намирам обсъждане на този модел.Може ,ли някой да ми прати настройки на картината. За сега го гледам на кабелна тв, но като минат празниците ще си взема още един прирмник на Булсатком. Телевизора е за спалнята.
    Честито
    Това е модел от 2011 година - мостра. За спалнята става.

-------------
    Новина
    http://www.hdtv.ru/news/industry/127...pdu-magic.html

http://www.hdtv.ru/news/industry/127...h-samsung.html
    http://www.uplus.co.kr/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-12-12 в 20:12.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2012

Аз само да попитам, защо на 42 LM 660 снимки от самрт телефон не се отварят на цял екран на тв, когато телефона и телевизора са сдвоени през рутера. Музикални и видео файлове-никакъв проблем.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от p_honda Виж публикацията
    Аз само да попитам, защо на 42 LM 660 снимки от самрт телефон не се отварят на цял екран на тв, когато телефона и телевизора са сдвоени през рутера. Музикални и видео файлове-никакъв проблем.
    Пробва ли с настройките за аспект на картината ?

11. Тук е от
    Nov 2012

Интересуват ме отзиви за това моделче LG 42CS460. Телевизорът ще е за възрастните ми родители, поради което няма нужда от разни екстри. Важното е да предава хубава картина и да има добри ъгли на виждане.

12. Тук е от
    Nov 2008

Аз имам такъв, само че 32-ка.Ъглите му на виждане не са добри(все пак е най-нисък клас) ама като качество на картината е добре и за възрастни става.Като искаш добри ъгли - плазма там няма ъгли даже обаче ще я прогорят доста и не е препоръчително, пък и няма такива бюджетни модели вече понеже са 3д и т.н.Вземай лг-то или има една тошиба сега в карфур на промоция за 500 лв

13. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте, от днес имам нова придобивка 47LM640. Да ми е честита . Имам въпрос към Svetlio1, как да си калибрирам картината? Първоначално като пуснах телевизора, впечатлението не е кой знае какво. Все пак всичко е заводско. Нямах време да си поиграя с него за сега, но менютата са толкова много, че става каша.
    Всяка помощ е добре дошла. Благодарско!
    Този пост е редактиран от lansling; 19-12-12 в 00:51.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Честито , ползвай "кино" или "екперт" - мисля , че основните ги бях писал някъде назад - виж с тези - LG 55LM6700 Calibrations and Picture Settings (also 47LM6700) , като "локалното затъмнение" е поне на "минимално" (май предпочитам на "средно" ) и за СД сигнал вкл. "супер резолюция" и "подобрение в краищата" . Ако ти се експериментира в немския форум има доста варианти optimale Bild -,Ton - & Kalibrierungseinstellungen f

16. Тук е от
    Mar 2012

Пробвах на всички варианти на аспект на картината и пак греда. Свързани са през един рутер, видео и MP3 вървят-снимки не.
    Виждам снимките от директорията подредени отдолу на екрана, но когато реша да отворя някоя на цял екран нещата не се случват. Интересното е, че пробвах и на друг тв, резултата и там е същия. Явно опираме до някакви настройки. Намалих резолюцията на снимките и пак греда и аут. През USB снимките се отварят.
    Помагайте, изчетох цялата тема и нищо по въпроса.
    Между другото, държавите на моя телевизор се изчерпват с тези от района около нас, например: България, Словакия, Унгария, Румъния, Албания Хърватска и т.н. Няма Германия, Швеция и от тоя род западни държави. Някакви идеи как да се промени това? Софтуера е актуализиран до последната версия от сайта на ЛГ.
    Този пост е редактиран от p_honda; 19-12-12 в 09:48.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lansling Виж публикацията
    Здравейте, от днес имам нова придобивка 47LM640. Да ми е честита . Имам въпрос към Svetlio1, как да си калибрирам картината? Първоначално като пуснах телевизора, впечатлението не е кой знае какво. Все пак всичко е заводско. Нямах време да си поиграя с него за сега, но менютата са толкова много, че става каша.
    Всяка помощ е добре дошла. Благодарско!
    Честито и да го полееш със съседката....
    The Official LG LM640T Cinema 3D Smart LED TV Thread | AVForums.com - UK Online - Page 4

Цитат Първоначално публикувано от p_honda Виж публикацията
    Пробвах на всички варианти на аспект на картината и пак греда. Свързани са през един рутер, видео и MP3 вървят-снимки не.
    Виждам снимките от директорията подредени отдолу на екрана, но когато реша да отворя някоя на цял екран нещата не се случват. Интересното е, че пробвах и на друг тв, резултата и там е същия. Явно опираме до някакви настройки. Намалих резолюцията на снимките и пак греда и аут. През USB снимките се отварят.
    Ползвай една флашка и не се мъчи повече :rolleyes:

18. Тук е от
    Nov 2010

Благодаря за съветите! Днес сутринта прочетох малко хелпа, за да разбра аджеба какво означавата тези неща - супер резолюция", "подобрение в краищата" и т.н спорд ЛГ номенклатурата . Много ми хареса Уизард2 - лесно и бързо се калибрира и резултата е доста добър. За сега всичко работи. Ако трябва да го съпоставя с плазмата има си недостатъци, от които няма как да се избяга. Вечер на тъмно виждам неравномерноста на матрицата, независимо от локалното затъмнение", особено върху черното в краищата има леки по-светли петна, но пък цветовете са "красиви". В къщи съм с ИП телевизия със СД сигнала не се справя много добре, но пък с ХД е почти перфектно. При закупуването натежа основно - функционалност, евтино 3Д (4бр очилца), подарък Хбокс за детето и не на последно място 5 годишната гаранция, според която до третата година се сервизира на място! Така, че се "жертвах " за сметка на Panasonic ST50, който е по-добре като качество на картината.
    ПП hristoslav2 -Мерси за пожеланието

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 108 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе