С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
По-скоро тия дето са превеждали .pdf-а не са го превели като хората. Вижте в английския .pdf за гаранцията какво пише. Според мен имат предвид точно firmware модове/самоделки.
Да ще взема да ги питам, да видим тогава какво ще кажат. Имам чувството, че забиването се получава при самото включване (в самото начало) и когато се натисне бутон от дистанционното преди да се е появил още надписа на дадения тв канал. Ако изчакам 2-3 сек. докато надписа на текущия тв. канал се покаже и натисна дистанционното няма забиване. Някой да му е правило подобно нещо впечатление? И нормално ли е да го изчаквам да зареди (около 3-4 сек до надписа) и тогава да натискам каквото и да било по remote-a ?
Да нормално е. Това не ти е старото CRT.
Сега функциите на телевизорите са предимно софтуер, и за да се зареди работният софтуер от Nand паметта в процесора, е нужно технологично време. Ти като стартираш компа веднага ли започваш да работиш на него? :rolleyes:
Свободни некодирани канали имате ли ? Пробвайте без СА модула на някой свободен канал - може самия модул да води тв до "забиване" .
Direct LED!? Това означава ли, че са се отказали от EDGE LED? Ако наистина са преминали към Direct LED и не е някаква грешка в превода, то това е чудесна новина!
А какво е LED Plus в LB860, трябва да е по-добро от Direct LED или се лъжа? Какво стана с Nano LED?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-03-14 в 21:25.
Здравейте.
От вчера имам проблем със всички канали на Discovery - изписва ми "невалидна услуга"- каналите не са кодирани
Проблема е и при двата ми телевизора LG - LH5000 и LA691.
С външен приемник на оператора няма никакъв проблем
Обади се на оператора. Щом само на тези канали е проблема, не виждам друга причина.
NetCast 4.0 M13 (2013) - ARM Cortex A9 1.0GHz Dual Core, 1.25 GB, 1280 X 720 Recommended
NetCast 4.5 (2014) - ARM Cortex A9 1.0GHz Dual Core, 1.25 GB, 1280 X 720 Recommended
http://developer.lge.com/resource/tv...mList.dev#none
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-03-14 в 20:40.
колеги днес ми дойде телевизора lg la690s по номера излиза януари 2014 производство,но въпроса ми е друг инсталирах лг облака но ми дава само 5гб,къде е проблема и да ми препоръчате някой бюджетен външен хард,благодаря