Пак го трия, защото не четеш. Погледни какво пише в началото на първи пост от темата!
mod/edit
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Пак го трия, защото не четеш. Погледни какво пише в началото на първи пост от темата!
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-02-14 в 18:52.
Здравейте имам LG LA690s някой знае ли защо не ми дава да избера всичките страни а само Албания,Хърватска,Унгария,Полша,Словакия,Босна,Чехия,Латвия,Румъния,България,Ест ония,Литва и Сърбия ще сам много благодарен някой да помогне
Щото така е направен.
Телевизорът ми е LA691S. Свързан е със стационарен компютър, чрез HDMI кабел, като втори монитор. Когато стартирам компютъра без да е включен телевизора, нямам икони на десктопа, появяват се, когато включа телевизора-винаги разбъркани и в най-дясната част на десктопа. Подреждам всичко и така до следващият път. Някой срещал ли е този проблем?
Този пост е редактиран от aleksenergo; 02-03-14 в 09:45.
Поправям се, при мен телевизорът е първи, а монитора е основен, не пипам повече настройки на видеокартата и 3D си е нормално на телевизора.
Desktop1.jpgDesktop2.jpg
Този пост е редактиран от aleksenergo; 02-03-14 в 11:27.
Някой може ли да преведе за какво става въпрос, че руски грам не разбирам.
Този пост е редактиран от tron99; 03-03-14 в 15:13.
Новите модели - на корейският сайт
LG전자 : TV | TV/AV
Здравейте, преди няколко дни си купих LG 32LA6130, но откакто го включих вкъщи през 1ч дистанционното и копчетата на панела на Тв-то спират да работят. Сменявах батериите нее от тях. Проблемът се оправя единствено след изключване от контакта. Пое дистаионнот пак си работи за извесно време. Четох в парвият пост че можеби се задейства STB на дистанциооното но не намирам такъв бутон. рових се и в настройките но нищо не открих. Ако може някой да помогне ще съм безкрайно благодарен.