Аз понеже не ги разбирам тези неща и рекламата , ама хич не ме топли , си взех фул хд ЛГ - огън е в сравнение с старото ми ЛГ , което продадох . Поне имам база за сравнение .При новото всичко е изцяло цифрово и върви някак , доста ... мазно , но в добрия смисъл . Доволен съм и то доста !
И ресивъра ми има Атмос , ама файда йок , поне засега , но по-нататък не се знае !

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 65Одобрявам
65Одобрявам

.Разстояние - 2,60/2,80.Не е зле да е по голям при 4k,ама стаята ми е малка,пък и цените на 65'' са големички.Но поне е на подвижна маса и мога да го приближавам.Първите 2-3 дни докато свикна с дистанционното(т.нар. ''magic remote'') ми се виждаше малко кофти тъй като досега съм бил с Panasonic и Samsung.Но след това разбрах,че командите са много добре намислени.
.Разстояние - 2,60/2,80.Не е зле да е по голям при 4k,ама стаята ми е малка,пък и цените на 65'' са големички.Но поне е на подвижна маса и мога да го приближавам.Първите 2-3 дни докато свикна с дистанционното(т.нар. ''magic remote'') ми се виждаше малко кофти тъй като досега съм бил с Panasonic и Samsung.Но след това разбрах,че командите са много добре намислени.