Първоначално публикувано от
ivan840521 Използвам телевизора си, като монитор. Видео картата ми е GTX 1060-6gb. От менюто на Nvidia control panel, мога да увеличавам contrast и brightness контроли.Задам ли ги в проценти 100%-contrast и 92% brightness, картината побелява, като обезумяла. Но в същото време стартирам Game of Thrones-bdremux вариант. И знаете ли-няма такава картина. Черното е по добро от черното на оледите, които са изложени с рекламните си клипчета в мола. Не ви лъжа... Нито един телевизор не успя да ме впечатли. Да не говорим за 65 инчовите. Разтягат картината и не е толкова бистра както моя 55 инчов 3D трепач. Притеснява ме само дали ако продължа да гледам по този начин да ли няма да избие някъде. Кзавам ви-едва различавам менюто на десктопа когато съм в страници от нета, но няма такава картина. Сякаш съм надвишил допустимите норми за нитове от към brightness. Ако продължавам така възможно ли е да си прецакам телевизора. Дано има някой, който разбира какво го питам в тоя форум. Ако никой не знае-имам 5 годишна гаранция-но тя пази ли ме от нещо такова. Ако сте ме разбрали дано успеете да ме посъветвате. Предварително ви благодаря!!!
- - - - - - - - - -
Никой нищо няма да каже, нали?