Този пост е редактиран от Сидеров; 12-04-20 в 22:17.
Ако някога вляза със сигурност не бих пипал, ако не съм запознат. И все пак е тема за размисъл. Нещо като Knox при Самсунг.
- - - - - - - - - -
Благодаря на колегата за потвърждението. За тези, които използват старата платформа на А1 и са OLED могат да преминат към новата, където иконата за запис е малка с черен цвят и според мен със сигурност е по-добре от текущата огромна бяла - https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post962102
Видя се че палена на тия олед е много на късмет но ме интересува дали плейват dts и дали четат всички формати които могат да се свалят от нета.В момента съм със самсунг кс 7002 и обмислям да премина на олед но не бих се лишил от дтс звука както и да не ми чете свалените филми през мрежата а не на флашки.До колкото съм запознат с Panasonic там проблема е много голям нито чете дтс че даже не пуска стерео ми ти изписва че формата не се поддържа а и имаш проблем с доста видео формати.Въпроса ми е чете ли лг то всичко през мрежата както самсунга ?Не ми трябва през флашки и хардове .Отделно само днес съм го ползвал за монитор може би поне 4 часа и май е по добре за сега да не преминавам към тази технология?
Този пост е редактиран от sasho1bs; 02-05-20 в 02:42.
Сашо,Сашо трябваше много повече да редактираш този пост,много трудно може да ти разбере въпроса човек.Добре,че не съм на работа покрай тоя корона вирус,та имам много време да ти разгадая въпроса,иначе нямаше да ми стигне уикенда.Това в кръга на майтапа,аз съм с такова LG C9,няма нещо което да му се опре-чете всичко и картината е феноменална,изгледах много от старите филми, които съм гледал на стария самсунг и все едно гледам филма за пръв път.С две думи-Много съм доволен,ако вземеш Олед няма да сгрешиш,айде чао и умната,ако не русата.![]()
Това поколение на ЛГ май ще се окаже последното което чете всичко. Новия олед СХ, ВХ ... се оказа вече че DTS звук е премахнато. Та имаите едно наум
Изпратено от моят RNE-L01 с помощта на Tapatalk
Здравейте. От вчера приложението HBO GO не работи на LG OLED 65C9. Стартира се и започва да зарежда (върти се син кръг на екрана) и не продължава нататък. Деинсталирах го и пак го инсталирах, но положението е същото. На Андроид устройствата си работи. Проблема само при мен ли е или е от LG?.
Някой с С9 би ли потвърдил дали при него работи? Не знам, ако му върна заводски настройки, дали ще се оправи?
p.s. Върнах заводски настройки, но положението е същото.
Може ли проблема да е в телевизора?
Този пост е редактиран от pab; 31-05-20 в 16:18.
На С8 работи.Изключи телевизора от контакта за минута.
HBO GO от вчера вечерта се оправи. Звънях на HBO GO България и от там ми казаха, че имат проблем със смарт телевизори LG и Samsung и работят по отстраняването му. Явно вече са оправили проблема, защото на LG 65C9 вече работи.
Здравейте, имам OLED55C9PLA интересувам се от решение за следната грижа:
Нямам Disney Channel при А1 и търся вариант да го гледам през някой player по подобие на Da player за андроид телефони и да ползвам stream като долния.
Пробвах с няколко плеъра в LG content store но не успях. Разбрах, че има и Disney + app но и нея не откривам на моят телевизор.
Дали може да помогнете?
Плейлист с български канали (обновен на 17.02.2020):http://livebgtv.stream/bg.json
здравейте.имам от 2 месеца lg oled 55c8-kak мога да проверя колко часа е работил?от емаг разопакован го взех. и мнения за модела.благодаря