Страница 34 от 75 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1121
Like Tree204Одобрявам

LG телевизори (инфо на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. IFF
    IFF е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Usa

Отговор: LG телевизори (инфо на първа страница)

Здравейте,
    след спиране на тока, и като дойде след това ,телевизора стартира.
    От къде да я премахна тази настройка.
    Телевизор LED Smart LG, 49" (123 см), 49SM8600PLA

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Ако е работил преди това тръгва, ако не е работил не тръгва.

4. IFF
    IFF е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Usa

При загасен тв. и спира тока,след идването на тока тв. стартира.
    Беше на сервиз за друг проблем.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG TV 2022
    Южнокорейската национална агенция за радиоизследователски услуги https://www.rra.go.kr/ko/index.do пусна първото официално сертифициране на телевизори LG 2022.
    Всъщност Националният институт за радиоизследователски измервания измерва и валидира излъчванията на радиовълни от електронно оборудване, за да избегне смущения между тях.
    Процесът, задължителен за пускането на пазара на всички нови продукти, обикновено е валиден източник за познаване на имената на новите модели, в очакване на официалното представяне, което, както винаги, е планирано да съвпадне с CES, изложението за потребителска електроника, което се провежда. в началото на януари (5 - 8 януари за изданието за 2022 г.) в Лас Вегас.

OLED - 42, 48, 55, 65, 77, 83, 97"

G2
    LG OLED77
    LG OLED65
    LG OLED55

C2
    LG OLED77
    LG OLED65
    LG OLED55
    LG OLED48

B2
    LG OLED65B2VNA.
    LG OLED65B2FNA.AKRG
    LG OLED65B2KNA.AKRG

A2
    LG OLED65A2KNA.AKRG
    LG OLED48A2KNA.AKRG

LCD телевизорите ще носят обозначения UQ, LQ което логично следва UP, LM от 2021 г.

LG 86QNED90KQA.
    LG 75QNED90UPA.
    LG 65NANO83KQA.AKRG https://www.rra.go.kr/ko/license/A_b...17210000659860
    LG 65NANO75KQA. https://www.rra.go.kr/ko/license/A_b...17210000645560
    LG 75UQ9300KNA. https://www.rra.go.kr/ko/license/A_b...17210000641446
    LG 32LQ635BKNA. https://www.rra.go.kr/ko/license/A_b...17210000645572
    моделите завършват с обозначението за Южна Корея, което е разбираемо, те са този пазар.
    https://twitter.com/rra_bot
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-11-21 в 12:14.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    Перник

Smile Отговор: LG телевизори (инфо на първа страница)

Здравейте отново, колеги... Значи... Включвам се отново в тази тема, защото исках да знам няколко неща относно един телевизор на LG... Та... Става на въпрос, че наскоро преди няколко седмици си закупих нов телевизор на LG, а модела е - LG OLED 48C11LB. Ии... Искам да знам, понеже правя сравнение със стария ми телевизор, който продадох, а именно - LG 49SK8500PLA, дали е нормално това, че картината на новия Олед тв е само малко по - добра в сравнение със стария модел тв!? Мхм... Иначе казано, не е точно това, което очаквах от новия Олед тв! Също така, забелязах че и звука на стария тв беше дори по - добър отколкото на новия, въпреки че и в двата случая ползвам външна аудио система по оптика. Но... Нека да оставим настрана звука, а да продължим с картината... Ами, знам че самата картина на един телевизор се определя и от сигнала, който му подавам, но все пак мисля, че сигнала, който му подавам не е чак пък толкова лош... Ами... Както съм писал и преди, устройствата, който ползвам за тв - то са сравнително мощен настолен компютър и неоператорски 4К сателитен приемник, като и двете устройства са свързани чрез добри HDMI кабели. Та, оттук ми идва на мисълта и да попитам, според вас, дали има значение каква е самата видеокарта на компютъра или видеокартата не е от чак толкова голямо значение в случая!?!?!? Иначе... Трябва да кажа, че откакто си взех новия Олед тв, пробвах и правих какви ли не настройки, както от телевизора, така и от компютъра, но разлика в картината почти няма! Та, все пак, ако има нещо, което съм пропуснал откъм настройки, ще съм много благодарен, ако някой от вас ми даде съвети и препоръки за правилните настройки за моето ползване. Все пак като цяло искам да знам, дали това е нормално или аз бъркам някъде?!?!?! Мхм... Също така, намерих още няколко по - малки кусура на новия Олед тв, но поне за момента не са чак толкова фрапантни, според мен, за да ги напиша тук и да ги обсъждаме. И така... Еми... Надявам се, че ще се намерят хора, които да се отзоват и да помогнат. Отново се извинявам за дългия текст, който написах. Ще чакам за всякакви мнения, съвети, коментари, препоръки и включвания по темата. Ок. Добре. Благодаря предварително на всички. Чао засега. Лека вечер. И до скоро. : )))) ; ))))

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

За оледите на всички ревюта и мнения на потребители се пише колко невероятни са те. Човек остава с впечатление, че разликата в качеството на картината от led телевизорите е от земята до небето. Аз имам три телевизора samsung 55q90t, sony 55xh9096 и sony55a8 oled. Оледа като цяло ми харесва наѝ много но в тъмни сцени на филм с по лошо качество има много шум и тъмни петна които не мога да видя на другите два телевизора.
    Така, че може би сте очаквал повече на базата на информацията в нета. Старият ми тв панасоник на повече от десет години като изключим, че не потдържа hdr е конкурентен като качество на картината на другите ми тв и аз очаквах повече, щото все пак нови процесори, магии някакви за подобряване на картината
    brotzki и Bobsano харесват това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Лг няма да обновят до най-новата версия на webos гамата от 2020 нали? Говорим за олед?

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То освен тия с Андроид моделите, никой друг не обновява до по-нова/и версии ...

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

Здравейте колеги.
    Регистрирах се специално , защото дойде и мойте време да си купа нов LG OLED.
    Винаги съм бил със LG и съм много доволен от тях , но е време да смена старата кошница с нова
    Спрял съм се на най - добрия модел на 2021 - LG OLED65G13LA OLED 4K UHD HDR webOS Smart LED телевизор
    https://edigital.bg/led-televizori/l...evizor-p862602

Разгледах доста сайтове и в този мисля , че цената е най - добра
    Имате ли някакви препоръки и съвети , защото все пак си е голяма сума за ТВ
    Дали е по - добре да го купа сега или да изчакам до Март месец 2022 година , защото тогава ще се нанасям в ново жилище , мислите ли че цената му ще падне до тогава?
    Също така мисля да го слагам на стената със стойка , би трябвало да няма проблем?
    Тръгват ли повечето неща които ще пускам от флашката на този модел? И аз предпочитам да си гледам Нетфликс , но за жалост жената незнае английки лол.
    Всички коментари и съвети ще са ми полезни понеже съм нов и не разбирам много.
    Благодаря ви!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-11-21 в 18:49.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2016

mirodida9
    По отношение на избора на телевизор няма какво да ти кажа тъй като си избрал най доброто.
    Ако смяташ да не го ползваш докато се нанесеш в новото жилище не виждам смисъл да го купуваш сега и да му тече гаранцията без да го ползваш.
    Този телевизор е предвиден именно за монтаж на стената и в комплекта имаш само стойка за стена.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-11-21 в 18:51.

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

Супер даже няма да купувам стойка идеално.
    Благодаря за бързия отговор!
    И аз така си мислех да изчакам , но понеже и със 2к почти намален се зачудих?
    Да не стане да е 5к март месец и да се чуда кво да права лол.
    А за флашките тръгват ли повечето видеа?
    Също така исках да питам , понеже четох за тези пиксели на ОЛЕД - че доста често се прецакват ... има ли го в играта и това точно за този модел ?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mirodida9 Виж публикацията
    Също така исках да питам , понеже четох за тези пиксели на ОЛЕД - че доста често се прецакват ... има ли го в играта и това точно за този модел ?
    ето тук в темата за Панасоник, но важи за всички OLED телевизори. Нещата са леко преувеличени, така че не се шашкай.
    https://forum.setcombg.com/panasonic...tml#post956033

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2021

Благодаря hristoslav2 - не се шашкам със сигурност квото е писано това ще става
    Наистина си чуда много дали сега да го купувам или да изчакам още 3-4 месеца ...
    Реално като сравна цените в ЕМАГ е примерно 5000 лв в момента.
    Няма как да знам колко ще е март месец във ЕД сайта който съм дал на 1 си пост...

- - - - - - - - - -

Междо другото този модел, но 55 инча е на 2600 лв днес, докато 65 инча е с изчерпано количество. В екс диджитал и е 4000 лв в емаг...
    По принцип исках 65 инча, но тази цена на 55 инчовия ме блазни...

17. Junior Member
    Тук е от
    May 2014

Някъде продават ли се на разумна цена Magic дистанционните от последните две години.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Дефинирай разумна? Защото сега новите са по 60-тина лева а преди 5-6 години моделите бяха по 120лв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 75 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1285
    Последно: Вчера, 20:38
  2. Отговори: 117
    Последно: 12-06-21, 00:44
  3. TCL 2020
    От DOLBY VISION 4K във форум TCL телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 02-06-20, 05:33
  4. Евровизия 2020
    От hristoslav2 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 14-03-20, 21:22
  5. Честита Нова 2020
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 01-01-20, 15:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе