Здравейте отново, колеги. Значи... Пиша отново в темата, защото отново имам нужда от малко помощ свързана със сравнително новия ми телевизор, който закупих наскоро, а именно - LG OLED48C11LB. Та... Преди известно време писах тук, че като цяло не е точно това, което очаквах от този модел тв... Също така бях споменал, че имам и едни други сравнително малки проблеми с него, но все пак се оказва, че тези малки проблеми са така да се каже дразнещи и затова реших отново, да се включа в темата... Ами... Става на въпрос, че още от самото начало, когато свързах и настроих тв - то към компютъра ми забелязах, че в долния десен ъгъл на телевизора се появи някаква точка... Та, тази точка всъщност като че ли се оказа, че са няколко пиксела, които светят, но те се забелязват само на тъмен фон и само, когато източника на сигнал е компютъра ми, а на други източници като сателитен тв приемник и юсб флашка, тези пиксели ги няма... Също така за съжаление има и други проблеми, а те са свързани с това че, когато поработи малко повечко време тв - то, примерно да речем около 2 - 3 часа и повече, започват да се забелязват едни бели ленти/черти в краищата на самия тв, като понякога са или долу и в ляво, или в ляво и горе, или по - рядко в дясно и долу и горе... Иначе, още по - лошото е че тези, поне според мен специфични проблеми, понякога ги няма и изчезват, но през повечето време са си там... Та, пробвах какви ли не начини, за да отстраня тези пиксели и ленти/черти, но за съжаление без успех. Все пак, трябва да спомена, че наскоро тествах и с друг компютър, който беше лаптоп, но за съжаление и там се появиха същите проблемни пиксели и ленти/черти, както е и при моя настолен компютър. А и, да спомена че пикселите се виждат и през деня и вечерно време, а докато лентите/чертите се забелязват най - вече вечер, когато е изключена лампата в стаята. Мхм... Все пак, стигнах до извода, че тези проблеми може да идват или от самия Windows 10 на компютрите, или от HDMI кабела или в най - лошия случай от самия телевизор! И така... Ами, според вас хора, защо се получават тези проблеми и къде може да се търси причината за тях!?!?!? Също така, искам да знам, според вас дали има смисъл, да се занимавам да търся помощ от LG България или пък да търся други варианти?!?!?! Все пак, прилагам и снимков материал, за да се добие някаква по - ясна и точна представа в случая. И така... Еми... Отново се надявам, че ще има хора, които да се включат в темата и ще се опитат, да ми помогнат по всякакъв начин. Ок. Добре. Благодаря предварително на всички. Отново се извинявам за много дългия текст, който се получи, но се надявам, че ще проявите разбиране. Чао засега. Лека вечер. И до скоро.